Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Symphony II magnetofono LOAD mygtuko trukumas  (Skaityta 2059 kartus)

Neprisijungęs Danas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Pas mane yra originalus Audi Syphony II magas bet kai jau pirkau nebuvo LOAD mygtuko skirto diskams uzkraut i CD Player'i.

Srote "Algeliai" parduoda tik su visu magu kas kainuoja 500-1000 Lt. E-BAY irgi su magu tik. Skambinau i JUTA jie irgi gali uzsakyti tik visa maga.

Gal turite kokiu patarimu. Gal kas uzsiima Audi originaliais magais?

Is anksto dekui uz bet kokia pagalba, bet manau cia biski bergzdzias reikalas...  ff
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 06, 16:20:59 sukūrė Danas »

Neprisijungęs Audi005

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
as irgi galiu tik pasiulyt su visu magu. bet pas mane rodos jis siek tiek kitoks, gal ten symphony 1. is 2001 s4. jei domina - pm

Neprisijungęs Zyle

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
gi lankiai sulej mikliu ranku bureli, pasidaryk is plastelino... :-]

Neprisijungęs Danas

• Žiūrėti profilį
as irgi galiu tik pasiulyt su visu magu. bet pas mane rodos jis siek tiek kitoks, gal ten symphony 1. is 2001 s4. jei domina - pm
symphony I it II skiriasi mygtukai. O kiek uz savo noretum?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
sunku kiba is stiklo audinio ka nors panasaus pasidaryti? arba kur magelius remontuoja ieskok tokio isvis sugedusio, gi issims tau ta mygtuka

Neprisijungęs Audi005

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
symphony I it II skiriasi mygtukai. O kiek uz savo noretum?
300lt, bet iki kitos savaites rezervavo vienas zmogus is klubo, jei nenupirks galesiu pranesti

Neprisijungęs Danas

• Žiūrėti profilį
Ieskojau ir meistriuku ir t.t. nieks neturi mago visiskai suvaryto, o mygtuka as ir pats issiimciau.