Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi RNS-E  (Skaityta 3171 kartus)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi RNS-E
« Topic Start: 2010 Gruodžio 08, 19:14:35 »
o audi centras pagal serijos numeri nepadeda?

Padėtu jeigu navigacija vogta ja gražinti tikrajam savininkui... :D :D

o audi centras pagal serijos numeri nepadeda?

neturi kur pinigu det... geriau pervesk man :) uz tai, kad pasidalinau informacija.. :) nelimpa nei vienas kodas ka ten pardavineja, nei cd nei dar kas nors.. :) internetas skersai isilgai isnarsytas ieskant informacijos kaip atkoduoti MEDIA RNS-e :) niekas dar pasaulyje nepasidalino tokia informacija.. :) o RNS-E CD/TV yra pilna informacijos, kodai, cd, ir t.t :) tai vat jeigu pirksi koduota pirk kad butu CD/TV o ne MEDIA.. :) nes pasidesi i lentyna, arba galesi man parduoti uz pigei :D

Tai būtent MEDIA už 350 Lt man siulino kaip nauja, bet matyt vogtą ir koduota buvo, gerai, kad čia užklausiau.

Dabar įdoum ar pačiam ją įsidėti lengvą, žinau, kad išimti sena symphony magą tai tų specialių keturių raktelių reikia ir jinai lengvai išsitraukia, tai įdėti rns-e bus lengva, beje o tą gps anteną lengvai prasiveda ir kurioje vietoje ji tviritinama, kad visad palydovus gaudytu? Ir beje per RNS-E cd changeri, ir iPod jungtis yra?

Ebay pardavinėja atrišimo kodus šitoms RNS-E navigacijoms, per ten neitu?

tu skaityt nemoki ar aš neaiškiai parašiau.? NEVEIKAI JOKIE KODAI IR CD ANT MEDIA[/b]