Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi concert, reikia pagalbos del laidu sujungimo  (Skaityta 3168 kartus)

Neprisijungęs DIMsonAs

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
Nupirkau audi a3, bet joja nebuvo jokio mago, idejau audi concert kasete, original soobwoofer, cd changer.

Viskas veikia, bet tarp gamiklišku laidu, kur mago maitinimas, yra 3 raudoni laidai, su balta jostele, 1 storesnis - tai pliusas, o kiti du plonesni, pagal fiske, vienas ploneskis jungiasi kartu su pliusu 7 kontaktas, o kitas turi eiti i 3 kontakta K-BUS?. Kaip man sizinoti, kuris jungiasi prie plius 7, o kuris prie 3 kontakto? Ir kas tas K-BUS?

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 02, 19:23:27 sukūrė DIMsonAs »

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Nupirkau audi a3, bet joja nebuvo jokio mago, idejau audi concert kasete, original soobwoofer, cd changer.

Viskas veikia, bet tarp gamiklišku laidu, kur mago maitinimas, yra 3 raudoni laidai, su balta jostele, 1 storesnis - tai pliusas, o kiti du plonesni, pagal fiske, vienas ploneskis jungiasi kartu su pliusu 7 kontaktas, o kitas turi eiti i 3 kontakta K-BUS?. Kaip man sizinoti, kuris jungiasi prie plius 7, o kuris prie 3 kontakto? Ir kas tas K-BUS?

K-BUS man panasus i diagnostine jungti  :V

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
O tokie magai, jau skanavosi su diagnostika? vienas laidas isduoda apie 5,6v itampa, o kitas apie 4,7.

Gal kas dar turit kokiu minciu, ziniu ? :) ?!?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
O tokie magai, jau skanavosi su diagnostika? vienas laidas isduoda apie 5,6v itampa, o kitas apie 4,7.

Gal kas dar turit kokiu minciu, ziniu ? :) ?!?

Jie ne tik skanavosi, bet ir programavosi: bose ar paprastas  Oo)

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Matai sitoj masinoi, buvo tik laidai be jokio mago, ir priek kolonkes, tai buvo ne bose.
As nupirkau concerta, cd changeri jam, original suba su imontuotu stipriaku ir per ta stipriaka, jungiasi gal kolonkes.

Masina A3 tdi 97m.

tai gaunasi kaip ir bose?

Viska sujungiau, pravedziau laidus, viskas veikia, bet dvieju raudonu\baltu laidu nezinau kaip pajungti.
Nes pagal viske vienas jungiasi kartu su ateinanciu pastoviu pliusu +12v 7kontaktas, o kitas prie iseimo is mago K-BUS 3kontaktas, bet is sito 3kontakto K-BUS irgi iseina +12v.

Tai idomu, ar yra skirtumas kuris prie kurio jungiasi, ar nera? Seip manau, jeigu butu skirtumas, tai gal vokieciai ir kita spalva sugalvotu?

Bandziau skanuoti su vagu, bet nesiskanuoja, gal delto, kad original magas, buvo koks paprasta, kuris neskanavosi?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
Jeigu pas Concert ijungtas bose rezimas, tada tiesiog nenaudojamas vidinis stiprintuvas.

Pas bose ir priekines jungiasi per stiprintuva, pas tave turbut tiesiogiai nuo mago?

Siaip visi concert skanuojasi.

Concert pinai, juodoj fiskej 3 pin turi buti "K-wire (diagnosis)":
http://www47.zippyshare.com/v/90082863/file.html

Neprisijungęs agnius18

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, man problema del galiniu koloneliu (duryse).

Pagal schema jos turetu jungtis ten kur apvesta juodu rutuliuku?

Pas mane laidai atrodo sitaip
http://postimage.org/image/10jv1w38k/

ar raudonai apvesti laidai ir turetu buti ten? o dabar jie nueina i jungtis apvestas zaliai..

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, man problema del galiniu koloneliu (duryse).

Pagal schema jos turetu jungtis ten kur apvesta juodu rutuliuku?

Pas mane laidai atrodo sitaip
http://postimage.org/image/10jv1w38k/

ar raudonai apvesti laidai ir turetu buti ten? o dabar jie nueina i jungtis apvestas zaliai..

gal galetum pafotkinti melyna fiskute aiskiau, labai reikia atsek spalvas. buciau dekingas :)

Neprisijungęs agnius18

• Žiūrėti profilį
Stai

Is kitos puses

Per viduri eina 2 juodi laidukai :)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Stai

Is kitos puses

Per viduri eina 2 juodi laidukai :)

aciu labai tau.  :)

Neprisijungęs agnius18

• Žiūrėti profilį
Tai kaip del mano koloneliu niekas nezinot?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai kaip del mano koloneliu niekas nezinot?

Galines koloneles gauna signala tiesiai is subo, o jis gauna signala is tu laidu kurie pas tave nukirpti nuo jungties.