Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi concert I + mp3  (Skaityta 2209 kartus)

icebergas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Topic Start: 2008 Sausio 03, 18:44:57 »
Turiu audi concert magelį. Nesu labai didelis melomanas taigi kokybė mane tikrai tenkina. Kartu yra cd-changeris tik jis jau kai pirkau mašina neveikė. Iš pradžių galvojau taisyti cd-changerį, tik pagalvojau kad 6cd po 20 gabalų nėra daug, atsibos tuos cd-įrašinėti. Buvau atjungęs akumą, tai užsilokino magelis, tai nešiau kad atkoduotų, tuo pačiu nunešiau ir cd-changerį kad pažiūrėtų. Magelį atkodavo, o changeriui pasakė kad reikia keisti lazerį ir kad tai daug kainuos 100-200Lt. Tad kažin ar verta. Bandžiau ieškotis kito tokio changerio, tačiau jų kainos labai jau užlenktos skelbimuose nuo 300Lt  (!?) Pagooglinau ir atkasiau tokį dalyką, kad yra tam tikri adapteriai kurie jungiami prie gamyklinių magelių, į kuriuos kišasi usb flashkė ir kurie emuliuoja cd-changerio darbą, tai yra visas valdymas galimas iš magnetolos. Na kaip tai atrodo galima pamatyti tarkim čia www.solisto.de/index.php?lang=en&page=beschreibung&numpage=1&numpro=classic  Taigi manau kad tai būtų visai neblogas dalykas. Ar kam nors teko susidurti su tuo? Kaina tokio gautųsi apie 200EUR, na nėra labai pigu, bet yra ir pigių alternatyvų. Kad ir neperseniausiai Bajoro pateiktas linkas http://cgi.ebay.co.uk/MP3-Xcarlink-for-AUDI-Concert-Chorus-Symphony-Navi-Plus_W0QQitemZ280188044604QQihZ018QQcategoryZ73839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Tik klausimas ar už tokią kaina bus patikima. Kokia jūsų nuomonė?
Kaip pigesnį variantą galimą būtų daryti paprastą adapterį kuris jungtūsi prie magalio per cd-changerio jungti su perėjimu į paprastą line-in, taip prijungiant mp3 playerį. Tokių adapterių pilnas netas. Buvau audioprojektuose tai jie siūlėsi padaryti išėjimą kuris emuliuotų kasetės darbą ir už tai užsiprašė ~340Lt. Manau kad daugoka, juolab kad panašų adapterį galima nusipirkti uz 30EUR.
Toks variantas gaunasi gerokai pigesnis tik manau kad nėra patogu naudotis - dainas reikia perjunginėti ant mp3 playerio, nėra matomi dainų pavadinimai, playerį reikia krauti ir panašiai.

Yra dar du variantai kaip priversti tokį magelį groti mp3 :) Vienas iš jų būtų adapteris imituojantis kasetės darbą ir turintis line-in. Kitas tai fm bangų siustuvas kuris kišasi į prikūrkę ir į kurį jungiama flashkė. Tačiau aš juos iškarto atmetu dėl prastos garso kokybės, nesu melomanas, tačiau nesu ir kurčias.

Beabejo dar vienas variantas mest lauk tą pasenusį concert magelį ir nusipirkti kažką šiuolaikiško kur iš karto būtų mp3 :) Tačiau gyvenant Lietuvoje tokį magelį būtų baisu nakčiai palikti mašinoje, reiktų išiminėti įdėdineti - visiškai nepatogu.

Taigi ką daryti ką daryt...!?  (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 03, 18:47:49 sukūrė icebergas »

shelsmas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #1: 2008 Sausio 03, 19:10:28 »
Pas man taspac nzn ka daryt beje atradau gera puslapi kur paciam galima pasigamint adapteri http://kuniseins.ku.funpic.de/ bet deja nesu elektrikas, kad mokeciau daryt mikroschemas. Teks piktis concert su cd

icebergas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #2: 2008 Sausio 03, 19:30:17 »
Pas man taspac nzn ka daryt beje atradau gera puslapi kur paciam galima pasigamint adapteri http://kuniseins.ku.funpic.de/ bet deja nesu elektrikas, kad mokeciau daryt mikroschemas. Teks piktis concert su cd

aš ir nesu elektronščikas. Jei kas tokį devaisą padarytų už realią kainą - nupirkčiau. Concert II su CD manau nėra išeitis, nes kiek įsivaizduoju pastarasis mp3 cd neskaito... O naudotis paprastais audio cd nėra patogu.

shelsmas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #3: 2008 Sausio 03, 19:57:04 »
num as ir pajamciau viena bet..

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #4: 2008 Sausio 03, 22:58:19 »
na audi concert II yra geras daiktas, pats nusipirkau ir tikrai nesigailiu, labai tvarkingai viskas veikia, cd kokybe gera, o kad sunku kad mp3 neskaito, tai cia jau didele beda  (+) nes man asmeniskai tai kaip tik gerai kad mp3 neskaito, nes kai prirasai ten tu dainu be proto nei ju perklausai nei ka  :f

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #5: 2008 Sausio 03, 23:01:16 »
na audi concert II yra geras daiktas, pats nusipirkau ir tikrai nesigailiu, labai tvarkingai viskas veikia, cd kokybe gera, o kad sunku kad mp3 neskaito, tai cia jau didele beda  (+) nes man asmeniskai tai kaip tik gerai kad mp3 neskaito, nes kai prirasai ten tu dainu be proto nei ju perklausai nei ka  :f

is esmes sutinku :) bet db mp3 klesti... o is mp3 konwertawus i audio formata neka kokybes isgauni gereu :)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #6: 2008 Sausio 04, 08:13:03 »
galiam gat konverteri kad per ch changerio funkcijas valdyt ipod'a :) tik tiek kad tie konverterei lietuvoj kaip senesnis alpine'as kainuoja kuris jau palaiko mp3 :)

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 04, 09:14:41 »

is esmes sutinku :) bet db mp3 klesti... o is mp3 konwertawus i audio formata neka kokybes isgauni gereu :)

Iš mp3 konvertavus aišku geriau nesigaus, bet palygink mp3 ir normalų CD (originalą arba gerą kopiją) ir tada galima kalbėt būtų, nes skirtumas milžiniškas ir jo nejausti galima būtų nebent jeigu lievas magas, lievi garsiakalbiai (stirpintuvo normalaus nebuvimas), blogas instaliavimas ir pan. Namie turiu normalų visai DVD, bet muzikai klausyt nusipirkau naudotą aukštos klasės CD, tai nesulyginami dalykai kaip skamba, todėl neturiu nei vieno mp3 disko namie - man CD pasikeist ypatingai daug jėgų nekainuoja. Mp3 arba AAC naudoju vieninteliam dalykui - iPod ir beje taip pat galiu pasakyt, kad kokybės skirtumas kai konvertuoji iš originalaus CD ir mp3 paprastus įmeti iš pirktų mp3 diskų, interneto - milžiniška.
čia aišku tik mano nuomonė, bet mp3 magelį galima pirkti tik jeigu ruošiesi jungt prie kažkokių paprastų garsiakalbių, daugiau į nieką neinvestuojant tai gal ir apsimoka, nors man asmeniškai tai vistiek š...

icebergas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #8: 2008 Sausio 04, 09:28:50 »
Iš mp3 konvertavus aišku geriau nesigaus, bet palygink mp3 ir normalų CD (originalą arba gerą kopiją) ir tada galima kalbėt būtų, nes skirtumas milžiniškas ir jo nejausti galima būtų nebent jeigu lievas magas, lievi garsiakalbiai (stirpintuvo normalaus nebuvimas), blogas instaliavimas ir pan. Namie turiu normalų visai DVD, bet muzikai klausyt nusipirkau naudotą aukštos klasės CD, tai nesulyginami dalykai kaip skamba, todėl neturiu nei vieno mp3 disko namie - man CD pasikeist ypatingai daug jėgų nekainuoja. Mp3 arba AAC naudoju vieninteliam dalykui - iPod ir beje taip pat galiu pasakyt, kad kokybės skirtumas kai konvertuoji iš originalaus CD ir mp3 paprastus įmeti iš pirktų mp3 diskų, interneto - milžiniška.
čia aišku tik mano nuomonė, bet mp3 magelį galima pirkti tik jeigu ruošiesi jungt prie kažkokių paprastų garsiakalbių, daugiau į nieką neinvestuojant tai gal ir apsimoka, nors man asmeniškai tai vistiek š...

Kaip ir sakiau nesu melomanas. Ir mp3 kokybė mane tenkina per akis. Paskutinį kartą originalų CD pirkau prieš kokius 4-5 metus ir ateityje nesiruošiu pirkti :) Internetas pilnas mp3. Aišku pažeidžiamos autorius teisės, taip negalima ir panašiai. Kalbant dėl originalaus CD ir mp3 kokybės tai galiu pasakyti, kad skirtumas tikrai yra, tačiau jei tas pats mp3 yra darytas iš originalaus CD su dideliu bitreitu, tai tas kokybės skirtumas pasidaro tikrai nedidelis.

icebergas

• Svečias
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #9: 2008 Sausio 04, 10:27:03 »
O gal kas žino kas cd-changerius normaliai tvarko? Nes aš buvau nuvežęs kažkokiem šiknarankiam, tai pasakė kad lazeris sugedęs ir jie neapsiima taisyt.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Audi concert I + mp3
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 05, 14:06:50 »
originalus cd labai graziai skamba, nerealiu garsu isgirdau savo masinoj kai paleidau originalu chicane kompakta per bose aparatura masinoj  :O
o siaip didelis skirtumas tarp mp3 ir is mp3 i audio cd rasant.