Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Concert i Audi Navigation plus bedos  (Skaityta 1463 kartus)

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Audi Concert i Audi Navigation plus bedos
« Topic Start: 2011 Liepos 12, 17:12:24 »
Pagrindines bedos - ziniu stoka. Audi a4 b5 00m. Buvo audi concert kasetinis. Negrojo galines koloneles, bet galu gale ir pati paga sugadinau. Todel noras isideti Navigation plus . Gal kas galetu duot zinot ka reikia pirkti, kad jis pas mane graziai isidetu ir veiktu? Buciau labai dekingas, bei sudeciau darbo eigos foto. Kaip viskas turetu buti? Uzteks pakeisti plastmases, ji idet sujungt fyskes ir jis veiks? Kolkas man svarbu, kad jis tik grotu radija, ir veiktu mano dabartinis originalus concert cd changeris? Busiu labai dekingas uz info!

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Hebra. Prasau pagelbet. Pas mane cncert, bet yra blaupunkt navigation plus, part nr. : 4D0 035 192 K . Ar ji gerai tiks i a4? Zinoma keisiu visus stalcius. Taciau ka reiskia ta "K"? Nelabai as cia gaudaus. Randu visokiu raidziukiu. Bijau, ar nebus taip, kad ji kazkokia kitokia....
Gal kas galetu apsviest mane kokie ju skirtumai? Ar jos visos vienodos? Yra baime, kad isleisiu daug pinigo, o kazkas netiks, netilps arba bus plysiai.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 14, 13:15:55 sukūrė MantasJM »