Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b4 universalas, ka daryt kad butu garso bagazinej?  (Skaityta 7619 kartus)

Neprisijungęs marcipanizzz

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
sveiki, yra dela. adi b4 94m universalas, bagazinej nieko nera nei koloneliu nei laidu jom. laidus atvedziau bet db kyla klausimas ka daryt toliau???? gal galit kas ka pasiulyt? noretus kad ne tik priekis grotu :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Keleivius bagažinėj vežioji, kad garso prireikė?

• Žiūrėti profilį
Ne nevezioju. Bet noretus kad visoj masinoj grotu muzonas, o ne tik prieky

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
:-] :-] dvi s90 pasidėk bagažinėj, ir bus tau garso :-] :-] :-]

Kažkaip abejoju, ar pas tave prieky groja. Ką ten turi susidėjęs? Panelyje mažyles?

• Žiūrėti profilį
Joa, mazytes fli gal 30rms ir bus bet abejoju...seip kazka nuo galo mastau pradet daryt, dar i duris susidet heartz'us, tada i prieki ir kazka padoresnio. Voobsce laukiu gal kas ka patrs, protingu minciu pametes  :)

• Žiūrėti profilį
tai tu pasidaryk kad prieky grotų, ne tik triukšmą... Atsivedei laidus, o dabar galvoji ką jungti.... :D sorry, bet su kuo tu galvoji jei nuo antro galo pradedi? atitinkamai? :D

Ir bendrai, KOKIO TU PASIŪLYMO TIKIESI??? garsiakalbio modelio? tipo? montavimo vietos?

• Žiūrėti profilį
Nu pas man to mazutes groja ir gerai tik mazokai galios ir garso. O ka ir kur montuot butu neblogai suzinot. Nenoriu pridaryt nesamoniu uz tai ir klausiu... Universale turetu geriau kuldasint nei sedane manau=)

• Žiūrėti profilį
skaityti skaityti ir dar kartą skaityti :) daugiau neturiu patarimų... nes neaišku nei ką sugebi (FLI pirkimas dar labiau verčia dvejoti tavo kompetencija), nei kiek tam litų skirsi... yra ir čia temų aibė, ir kitų forumų, kodėl neskaitai?

• Žiūrėti profilį
Seip fli'ai jau buwo. As tik heartz'us desiu. Man kolkas geriau uz juos niekas negroja... Galvojau gal kas jau kazka panasaus dare ir gali pasidalint patirtim... Va ir viskas

• Žiūrėti profilį
taip, darė, ir yra pasidalinę informacija, tik tu nenori to ieškoti ;)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
okujienai matomaj dauzys per kepenis  zemi dozniai  :G

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
okujienai matomaj dauzys per kepenis  zemi dozniai  :G
ir dar labai krutai kai rite per magnetu kaldosina :D

• Žiūrėti profilį
aš labai tikiuosi, kad temos autorius ieško (o jei ieško tai tikrai ras), o ne kitame forume kvaršina galvas senais klausimais... ;)

Neprisijungęs ginnciuss

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
daryk palange i gala ir joje dek muzika kokia tik nori jau cia nuo tawo pinigines priklauso ir turesi garsa,  pas sawe pasidariau ir tikrai nesiskundziu. garsu

• Žiūrėti profilį
tai gi čia ne golfs, kur tą palangę siūlai tvirtinti...? ką su bagažinės ištempiamu uždangalu siūlai daryti?

Autoriau, gal jau padidėjau audio sistemos žinių bagažas? gal jau sužinojei jog bagažinėj vieta tik stiprintuvams ir subui... ;)

bene kiekvienas bent kiek daugiau suprantantis apie garso sistemą patvirtins, kad geriausias derinys:
priekyje komponentai;
bagažinėje subas;
pageidautina viską jungti per stiprintuvus;
su garsiukais galinėse duryse atsargiai, nes prastas galas gali sugadinti gerą priekį.

Bėškė numatytomis garsiakalbių vietomis gan nedėkinga mašina, bet galima ir tai ištaisyti.
Jeigu esi iš Vilniaus, susitikus galėčiau parodyti kaip groja komponentai priekinėse duryse.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 28, 22:19:00 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
tai gi čia ne golfs, kur tą palangę siūlai tvirtinti...? ką su bagažinės ištempiamu uždangalu siūlai daryti?

Autoriau, gal jau padidėjau audio sistemos žinių bagažas? gal jau sužinojei jog bagažinėj vieta tik stiprintuvams ir subui... ;)

bene kiekvienas bent kiek daugiau suprantantis apie garso sistemą patvirtins, kad geriausias derinys:
priekyje komponentai;
bagažinėje subas;
pageidautina viską jungti per stiprintuvus;
su garsiukais galinėse duryse atsargiai, nes prastas galas gali sugadinti gerą priekį.

Bėškė numatytomis garsiakalbių vietomis gan nedėkinga mašina, bet galima ir tai ištaisyti.
Jeigu esi iš Vilniaus, susitikus galėčiau parodyti kaip groja komponentai priekinėse duryse.

puikus patarimas :) pagalvojes kiek pinigu buciau susitaupes, jei buciau pradejes det garsiakalbius nuo priekio :) cia manau kiekvieno naujoko klaida

• Žiūrėti profilį
deku8i visiems uz ziniias ir info. jau radau tiksliau pakalbejauir nusprendziau kaip ir ka darysiu su sita masinyte...bus garso ir prieky ir per vidury ir gale... viskas prasides nuo hertz komponentu tada manau tos pat firmos elipses keliaus i galines dureles  o pabaigoj taip pat hertzo subas ml3800 arba hx 380d... radau kas pades uzsiimt tokiu eksperimentu... tad meginsim daryt o kai bus kazkokie rezultatai bus ir ft :) dar kart visiem dekui

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
vietoje elipsiu geriau dek 16 cm.

• Žiūrėti profilį
gilma ir taip daryt bet kazka i galines dureles vistiek desiu nes prieky komponentai o gale subas kazkaip nelabai man atrodo... (-)

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
kaiptik labai. siulau varianta be pralosimo. susidek tik prieki ir suba, o tada jau ziuresi ar tau galo reik...