Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 garsiakalbis,  (Skaityta 3027 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Topic Start: 2008 Sausio 02, 02:25:07 »
Seip idomumo deliai iskilo toks klausimas, audi B4 galiniu dureliu koloneles kaskokios labai mandros, ant ju uzdeta kazkokia mikroschema, kas ten per daiktas, ir joje yra trys kištukai, bet pas mane pajunkta tik vienas virsutinis su dviem kontaktais, kur tiesiogiai i garsekalbi, idomu kam ta mikroschema? i ja ateina pliusas minusas ir dar tas laidelis kuris pasijungia nuo mages kur kai ijungi pliusa paduoda... kas ten per daigtas? jis pas mane nepajungtas, visi laidai nupjaustyti o palikti tik tie kurie ateina nuo mages i koloneles.

audri

• Svečias
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #1: 2008 Sausio 02, 10:44:03 »
ten yra kartu imontuotas stiprintuvas .o i ji pasijungia pliusa ir minusas ir is mago pliusa jis ijungia stiprintuvo kelintu metu kad yra galinese durise garsiakalbiai

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #2: 2008 Sausio 02, 11:32:04 »
95 metu b4  8-P

senesnese nebudavo? ir kas geriau jei pajungsiu as ta stiprintuva i kolone ? iskur gauti tokia fiske kad pasijungt?  ;)

audri

• Svečias
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #3: 2008 Sausio 02, 12:40:42 »
 as galvoju kad cia gali buti zemu dazniu garsiakalbiai .olaidus gali tiesiai prilituoti

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #4: 2008 Sausio 02, 12:57:18 »
95 metu b4  8-P

senesnese nebudavo? ir kas geriau jei pajungsiu as ta stiprintuva i kolone ? iskur gauti tokia fiske kad pasijungt?  ;)
Budavo :) pas mane buvo 93m b4 :) ir jau buvo galinese duryse zvambaliukai :)

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #5: 2008 Sausio 02, 13:00:55 »
Pas mane 92 metu, galinese stovi komponentai dvieju juostu :) Originalus ;)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #6: 2008 Sausio 02, 14:18:57 »
kažin ar ten bus žemadažnis... paprastas garsiakalbis, bet negi geraiu gros pajungtas per tą stiprintuvą nei nuo magės ?   ;)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 02, 14:20:12 »
Teoriskai turetu geriau grot  ;) Aisku dar neaisku kokia mage :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #8: 2008 Sausio 02, 14:28:12 »
blaupunktas ų klases, tikrai gerai groja :)

na reikes megint pasijungt? o pas tave gal kazkas panasaus yra pajungra?  ;)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #9: 2008 Sausio 02, 15:07:07 »
Pas mane clarionas 6 klases, neziurejau kaip ten tie stiprintuvai prijungti prie tu galiniu koloneliu, nezinau ar isvis yra :) Taip man neisnesa tos koloneles mago  :-]

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 02, 15:31:55 »
na tai jei jau neisnesa koloneles magelio sveikatos, tai tas stiprintuvas visai ten nereikalingas,  :-] gal cia seniem nodeliam magnetolu kurie budavo silpni...  8:8

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #11: 2008 Sausio 02, 15:55:25 »
Tai turbut, nes b4 originalus mageliai gamma berods, tai turejo jei neklystu 4*20  :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #12: 2008 Sausio 02, 16:42:03 »
tada gal galesiu pasijungt papildomus garsiakalbius neperkraudamas magelio papildoma varža  (aa)

Neprisijungęs Vyckiokas

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #13: 2008 Balandžio 03, 16:18:26 »
o gal kas bandet i galines dureles isideti koloneles nors jose nera ispjautos angos ?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #14: 2008 Balandžio 03, 16:20:49 »
o gal kas bandet i galines dureles isideti koloneles nors jose nera ispjautos angos ?
bandziau. dariausi net siokius tokius podiumus, idejau hetz 16.5 (dcx165). bet ziniu ir patirties trukumas dave nekoki rezultata...reik kazka koreguot,nes labai negraziai skamba

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #15: 2008 Balandžio 03, 16:55:24 »
Bulkų galinėse duryse nieko ir nesigaus. Manojoj B3 iš vokiečių parėjo jau su garsiakalbiais galinėse duryse, selfinstall, garsiakalbis ant abšivkės  :D aišku - nieko gero, bandžiau tvirtint ant faneros gabalo duryse, dariau garso izoliaciją, elementarią aišku - nieko gero. Paskui dar vienas toks caraudio specas išsireiškė, kad su bulkų galinėm durim gali daryt ką nori - nori podiumus belekokius, nori bitumuok - vistiek nieko gero nebus :P Kitas klausimas ar verta  :D

alvis08

• Svečias
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #16: 2008 Balandžio 03, 21:14:39 »
Èia gal ne visai į temą, nes apie kitą modelį - A4. Bet gal kas turit patirties. Yra tokia problemėlė, kad galinėse duryse garsiakalbių  nėra. Yra tik priekinėse originalus apačioj plius pischalkos prie rankenos. Bėda, kad ausis jau pripratus girdėt ne vien iš priekio ir kyla mintys įdėti kažką į galines dureles orientuojant labiau į žemus dažnius.  Kažin ar apsimoka sudarkyti durelių apdailas ir kas normaliau tiktų? Į labai maksimalistinį variantą su rimtais podiumais manau netaikysiu, bet visgi norisi turėt kiek labiau išsvertą garsą.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #17: 2008 Balandžio 03, 21:18:20 »
bandziau. dariausi net siokius tokius podiumus, idejau hetz 16.5 (dcx165). bet ziniu ir patirties trukumas dave nekoki rezultata...reik kazka koreguot,nes labai negraziai skamba
ka darei? kokius siokius tokius podiumus dejei? ka ne taip darei? ka kitaip darytumei? :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #18: 2008 Balandžio 03, 21:32:37 »
o pas mane B4 su gamykliniais garsiakalbeis galinese durise, buvau nuemes tai ten ant garsekalbio is virsaus uztera deze ir visa uzsandarinta gumomis, ar gerai skamba su gera aparatura tai nezinau, nes pas mane stovi gamiklines koloneles kurios tikrai nekaip groja  :E

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #19: 2008 Balandžio 03, 21:48:09 »
Èia gal ne visai į temą, nes apie kitą modelį - A4. Bet gal kas turit patirties. Yra tokia problemėlė, kad galinėse duryse garsiakalbių  nėra. Yra tik priekinėse originalus apačioj plius pischalkos prie rankenos. Bėda, kad ausis jau pripratus girdėt ne vien iš priekio ir kyla mintys įdėti kažką į galines dureles orientuojant labiau į žemus dažnius.  Kažin ar apsimoka sudarkyti durelių apdailas ir kas normaliau tiktų? Į labai maksimalistinį variantą su rimtais podiumais manau netaikysiu, bet visgi norisi turėt kiek labiau išsvertą garsą.

o į palangę nemanai kad būtų geriau, lengviau ir paprasčiau?

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #20: 2008 Balandžio 03, 21:51:08 »
o pas mane B4 su gamykliniais garsiakalbeis galinese durise, buvau nuemes tai ten ant garsekalbio is virsaus uztera deze ir visa uzsandarinta gumomis, ar gerai skamba su gera aparatura tai nezinau, nes pas mane stovi gamiklines koloneles kurios tikrai nekaip groja  :E
kurioj vietoj gamykliskai ant galiniu dureliu stovi garsiakalbiai? pas mane samadielnai prisuktos prie abloskes kazkokios dvi suplyseles :D ir montavimo vieta nesamoninga - ties (ziureti paveiksl) zaliu apskritimu (tik ne taip graziai kaip cia :D) O galvoju sudeti kokius koaksalus ties raudonu apskritimu.
Tik tam padaryti reikia suzinoti:
1. Ar yra vietos ten ikisti garsiakalbi (pvz 13 skersmens, nes 16 abejoju ar tiktu vien per ploti :V)?
2. Kaip ja itvirtinti be didesniu islaidu (visgi nieko ypatingo nededu)?
3. kaip uztaisyti ana skyle "abloskej"?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 03, 23:58:22 sukūrė ::: Marius ::: »

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #21: 2008 Balandžio 03, 21:51:38 »

Gal pas ji avantas? :V

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #22: 2008 Balandžio 03, 22:05:35 »
Sory,kad gal nebaisiai į temą,bet,jeigu kam reikėtų-turiu dvi galines B4-tos apšivkes su skylėmis originalioms kolonėlėms ir piščialkoms tik ten,kur ir turi būti tos skylės,tai galiu perleisti-nereikės galvoti,kaip užtaisinėti skyles.padarytas neoriginaliu būdu  :-]  :-]  :-]

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #23: 2008 Balandžio 03, 22:21:07 »
kurioj vietoj gamykliskai ant galiniu dureliu stovi garsiakalbiai? pas mane samadielnai prisuktos prie abloskes kazkokios dvi suplyseles :D ir montavimo vieta nesamoninga - ties (ziureti paveiksl) zaliu apskritimu (tik ne taip graziai kaip cia :D) O galvoju sudeti kokius koaksalus ties raudonu apskritimu.
Tik tam padaryti reikia suzinoti:
1. Ar yra vietos ten ikisti garsiakalbi (pvz 13 skersmens, nes 16 abejoju ar tiktu vien per ploti :V)?
2. Kaip ja itvirtinti be didesniu islaidu (visgi nieko ypatingo nededu)?
3. kaip uztaisyti ana skyle "abloskej"?

Jos stoci toje duobeje galinese durelese, kai turesiu laiko pafotkinsiu, labai ten viskas graziai atrodo, beto ir tos piscelkos yra gamiklines duryse ;)

dar kai isardysiu pafotkinsiu kaip atrodo ta deze viduje ;)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Audi B4 garsiakalbis,
« Atsakymas #24: 2008 Balandžio 03, 23:47:53 »

Gal pas ji avantas? :V
True, net į galvą neatėjo :V Tik nlb vis dėl to aišku kur pagrindinė autoriaus problema - ar trūksta "surraundo", ar vistik tradiciškai pritrūko bosų ir ieškoma "pigiai ir skaniai" varianto.  :D