Citata iš: arcimas 2008 Balandžio 03, 21:32:37 o pas mane B4 su gamykliniais garsiakalbeis galinese durise, buvau nuemes tai ten ant garsekalbio is virsaus uztera deze ir visa uzsandarinta gumomis, ar gerai skamba su gera aparatura tai nezinau, nes pas mane stovi gamiklines koloneles kurios tikrai nekaip groja kurioj vietoj gamykliskai ant galiniu dureliu stovi garsiakalbiai? pas mane samadielnai prisuktos prie abloskes kazkokios dvi suplyseles ir montavimo vieta nesamoninga - ties (ziureti paveiksl) zaliu apskritimu (tik ne taip graziai kaip cia ) O galvoju sudeti kokius koaksalus ties raudonu apskritimu. Tik tam padaryti reikia suzinoti:1. Ar yra vietos ten ikisti garsiakalbi (pvz 13 skersmens, nes 16 abejoju ar tiktu vien per ploti )?2. Kaip ja itvirtinti be didesniu islaidu (visgi nieko ypatingo nededu)?3. kaip uztaisyti ana skyle "abloskej"?
o pas mane B4 su gamykliniais garsiakalbeis galinese durise, buvau nuemes tai ten ant garsekalbio is virsaus uztera deze ir visa uzsandarinta gumomis, ar gerai skamba su gera aparatura tai nezinau, nes pas mane stovi gamiklines koloneles kurios tikrai nekaip groja
Pradėjo Her2das Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo sioferis Garso ir video skyrius
Pradėjo erne227 Audi A3 / S3