Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: zyze galines koloneles :(  (Skaityta 3619 kartus)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Re: zyze galines koloneles :(
« Atsakymas #25: 2008 Gruodžio 18, 09:42:28 »
O kaip būtų su zyzimu panaudojus dušo tas žarnas?  :D kažkur skaitinėjau, kad tai padeda. Na čia klaustukas manau plačiau pakomentuotų, nes būtent pas coupe klaustuko tai mačiau  :)
dusho shlangos :) uzskaitau :) toki daigta girdziu pirma roza :D:D reikes su instaleriu pakalbet :) ant sienos uzrasysim pas ji :)

Vitiokasss

• Svečias
« Atsakymas #26: 2008 Gruodžio 20, 19:44:25 »
O kaip lineikos iki stiprintuvo nuvestos?Jei salia "+" tai negerai

Neprisijungęs Tommy Cairano

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Sausio 28, 15:37:49 »
sveiki. Turiu a4 kur tas stiprintuvas stovi, galit pasakyt?

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 01, 09:48:07 sukūrė TomieCairano »

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Sausio 28, 21:04:57 »
Kad nekurti naujos temos turiu panasu klausima/beda. Pas mane stovi originalus Audi Bose magas. Ir masinoje desine puse silpniau groja, buvau atjunges stipriaka kai nuo mago grojo tik galas. Tai grojo kaire silpniau. Ir kaskart ijungus maga kaire galine sutraksi taip. Plius nesenai ardziau mygtukus kur virs mago yra, ir paskui pastebejau vaziuojant per duobes tas trakstelejimas darosi (speju busiu laidus sujudines). Ar gali buti kad kazkur uz mago laidai prasiliete yra ir del to silpniau groja kaire puse ir traksi del to? Aciu uz atsakyma is anksto.

mariusxa

• Svečias
« Atsakymas #29: 2009 Sausio 28, 23:10:25 »
Kad nekurti naujos temos turiu panasu klausima/beda. Pas mane stovi originalus Audi Bose magas. Ir masinoje desine puse silpniau groja, buvau atjunges stipriaka kai nuo mago grojo tik galas. Tai grojo kaire silpniau. Ir kaskart ijungus maga kaire galine sutraksi taip. Plius nesenai ardziau mygtukus kur virs mago yra, ir paskui pastebejau vaziuojant per duobes tas trakstelejimas darosi (speju busiu laidus sujudines). Ar gali buti kad kazkur uz mago laidai prasiliete yra ir del to silpniau groja kaire puse ir traksi del to? Aciu uz atsakyma is anksto.
panasu kad magas arba stiprekas parejo..

edma1981

• Svečias
« Atsakymas #30: 2009 Sausio 29, 09:04:59 »
kaip pats ir sake galejo ir laidus suliest

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Sausio 29, 11:37:49 »
stiprekas ne prie ko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Vasario 02, 21:55:07 »
Sveiki. galit pasakyt kur audio stiprintuvas a4 95m stovi?

mariusxa

• Svečias
« Atsakymas #33: 2009 Vasario 02, 22:08:21 »
Sveiki. galit pasakyt kur audio stiprintuvas a4 95m stovi?
priklausomai nuo garso sistemos, gali buti ant paciu garsekalbiu,

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Vasario 09, 17:13:05 »
paprasta originali aparatura. magas gamma  :D

mariusxa

• Svečias
« Atsakymas #35: 2009 Vasario 09, 22:56:01 »
paprasta originali aparatura. magas gamma  :D
jei nerandi bagzinej, tai bus ant paciu garsekalbiu, arba gal pas tave isvis nera stipreko, paziurek issemes maga, ar i euro fiske sueina visi koloneliu laidai, jei sueina, tada nera stipreko. sedane buna ant palanges prisuktas is apacios stipras., o universale tai keirem sparne turetu but...

Neprisijungęs ivor007

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Vasario 11, 09:14:26 »
isidejus priekinems kolonelems stiprintuva, prasidejo zyzimas nuo apsuku kaip sakot. manyciau zvaklaidziai kalti, bet nafik viena zyzia o kita nezyzia?
zyzimas atsiranda nuo generatoriaus arba nuo blogų žvaklaidžių berods... siaip tai audio prekiu parduotuvėse yra tokie daigciukai kurie jungiasi prie stipro... jie tą garsa uzmusa, neperdaugiausiai kainuoja jie pigesnis 30-50lt brangesnis apie 100lt :)

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Vasario 15, 12:33:14 »
sveiki del  zyzimo man buvo tas pats  :-{audi a6-c4 taipat zyze galines koloneles nes pas mane stovejo stiprintuvai ant kiekvenos koloneles gale o zyze del to kad kaskoks laidelis kur jiungesi fiskei parasyta com tai as ji nukirpau prie pat kolonkes ir baigesi zyzimas  :)

edma1981

• Svečias
« Atsakymas #38: 2009 Vasario 17, 09:12:05 »
sveiki del  zyzimo man buvo tas pats  :-{audi a6-c4 taipat zyze galines koloneles nes pas mane stovejo stiprintuvai ant kiekvenos koloneles gale o zyze del to kad kaskoks laidelis kur jiungesi fiskei parasyta com tai as ji nukirpau prie pat kolonkes ir baigesi zyzimas  :)
(+) man taip pat nukirpo ir baiges

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Spalio 17, 11:47:36 »
o jei originali aparatūra pašalinta, t.y. tokia, kur Bose kolonkės su stiprais gale; ir sudėta kita, ir zyzimas yra kai duodi daugiau apsukų. izoliavus su folga krosoverius tas zyzimas smarkiai sumažėjo, na vos vos girdimas, bet vistiek girdimas.
ar negali čia būt prie generatoriaus esantys kondikai parėję, kurie yra skirti triukšmų slopinimui   :V

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Spalio 18, 12:49:57 »
o jei originali aparatūra pašalinta, t.y. tokia, kur Bose kolonkės su stiprais gale; ir sudėta kita, ir zyzimas yra kai duodi daugiau apsukų. izoliavus su folga krosoverius tas zyzimas smarkiai sumažėjo, na vos vos girdimas, bet vistiek girdimas.
ar negali čia būt prie generatoriaus esantys kondikai parėję, kurie yra skirti triukšmų slopinimui   :V
čia kalta bose sistema pas kurią ant linijinių labai didelis voltažas, o kuo daugiau voltų, tuo mažiau triukšmo gaudo.......

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Lapkričio 27, 11:21:52 »
tai juk rašau, kad
... originali aparatūra pašalinta, t.y. tokia, kur Bose kolonkės su stiprais gale; ir sudėta kita ....
linijiniai nauji, kiti  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Lapkričio 27, 11:22:37 »

tai juk rašau, kad
... originali aparatūra pašalinta, t.y. tokia, kur Bose kolonkės su stiprais gale; ir sudėta kita ....
linijiniai nauji, kiti  ;) o nieks nepasikeitė, kaip kad buvo su oroginalia Bose, tas pats ir su visisškai nauja instaliacija

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Lapkričio 27, 11:36:09 »
linijiniai laidai su pliusiniu laidu vienoje gal puseje pravesti?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Lapkričio 27, 11:51:18 »
Ne. Ir jei ką, akumas pas mane po galine sėdyne, beje šitoje temoje (nes kažkur jau apie tai buvo diskutavę) nepaminėjau, kad pas mane zyzia iš visų kolonėlių.