Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 naujos magnetolos pajungimas  (Skaityta 2290 kartus)

Neprisijungęs Fatal

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 B5 naujos magnetolos pajungimas
« Topic Start: 2013 Balandžio 07, 11:11:12 »
Sveiki, turiu šiokią tokią problėmėlę, į savo mašiną (A4 B5) noriu įsidėti magelį (pateko į rankas pionierius deh 1500ub), tačiau problema su pajungimu. Mašinos laidai sujungti į panašią jungtį (ji puikiai tiko buvusiam senam panasonicui kasetiniam):

Tačiau ji netinka pajungti į pionierių nes : 1. Tieisia į magą  jungti netinka nes viršutinėje dalyje neturi "griovelio", kuris yra pridėtame prie pionieriaus standartiniame EURO perėjime: 

2. Į perėjimą pionieriuas, kaip matyti irgi netinka

Kaip dabar pajungti? Kas nors gal esate susidūrę, ar čia teks draskyti mašinos laidus su kištuku ir po atskirą laidą bandyti kišti į praėjimą pionieriaus? O gal yra kažkoks paprastesnis metodas?
Iš ankso labai dėkui už pagalbą.

Neprisijungęs Arunce037

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B5 naujos magnetolos pajungimas
« Atsakymas #1: 2013 Balandžio 07, 13:09:00 »
Tai istrauki laidelius is esamos jungties,nusiperki EURO fyske,analogiskai istrauki is jos laidus ir sukisi masinos laidus .arba gali nupjaustyt,po to sulituot.kaip kam patogiau :)

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Balandžio 07, 15:00:49 »
Dėkui, pasižiūrėjau dar sykį, taip ir pasidarysiu nusipirkęs euro kištukus, tik pačioj mašinoj laidų reikšmes reikės iššsiaiškinti, nes girdėjau ten neatitinka spalvos euro standarto. Gal kas jau panašų darbą su A4 b 5 jau darę ir laidų spalvas identifikavę. (pas mane tik priekinės kolonėlės yra)? Šiaip aišku su testeriuku pasidarysim, bet būtų greičiau.   

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Balandžio 07, 15:33:16 »
pas mane A4 euro fiske tai nieko nereikejo daryt.otavo atveju paimk testeri.geltonas+,raudonas +juodas berods-  .as pioneer dejau tai geltona su raudonuir raudona su geltonu pajungiau ir viskas ;)

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Balandžio 07, 21:52:03 »
zinok be reikalo as cia tema uzvedziau siandiena duagiau laiko turedamas pasiknaisiojau giliau po panele, pasirodo ten giliai buvo nukista normali euro jungtis prie kurios ir buvo prisegtas perejimas I panasonika (del ko man ir kilo klausimai) pasirodo audinele ne tokia ir nedraugiska :) issisprende visos problemos su perejimais ir lizdais, nes nieko nereikia papildomai perjungineti, pajungiau pionieriu ir viskas, kaip cia gime butu.
Dabar bus galima galvoti apie kazkokiu elipsiu dejima i galine palange, nes nusipirkau masina tik su garsu priekije. Norisi bent minimaliai audio praplesti i zemu sriti. Nors toks ispudis, kad kazkokie laidai galui lyg ir yra paneleje (ten juk sueina du lizdai jungiami i euro, vienas priekiui skirtas tikrai, o kitas nezinia). Netikrinau dar nuodugniai, bet gal kas zino, kaip audinese sitose su laidais, ar vesti savus reikia? Gal kam teko susidurti? Noretusi minimaliai zalojant masina susidetii siokia tokia audio sistemele. Vuferiu detis nesinori, o vat kelios placiajuostes tikrai pagerintu situacija..
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 07, 21:54:41 sukūrė Fatal »

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Balandžio 10, 20:41:10 »
jokiu laidu vesti nereikia ,gamykliskai turi buti atvesta  (+)

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Balandžio 11, 19:45:01 »
Jeigu taip, vadinasi daug problemų išsisprendžia. Reiks pasinagrinėti, kaip ten ištikro yra su pajungimu, bet jei sakai turbūt žinai. Gal ir pats netyčia jungeisi?

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Balandžio 12, 21:26:36 »
o tai kiek laidu i euro fyske ateina?

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Balandžio 15, 19:38:53 »
Na, ten taip sakant dvi fiskes is masinos eina  - i viena sueina tai kas reikalinga maga pajngti priekines kalonkes ir pliusai t.t. o o kita kuri irgi kisas man rodos turi keturis laidelius (galiu ir klysti), nes dabar nebuvau traukes paziureti, nepasakysiu, bet pagla mane ten galo kalonkiu pajungimo laidai turetu buti. As siaip planuoju pirkti normalu stiprintuva ir dvi kaloneles gale (greiciausia placiajuostes, kad zemu tureciau). Pionierus magelis turi isejima galinem kalonkem arba vuferiui, bet ar tai aktualu  jungiant nuo stiprintuvo - dar nesigilinau. Ir kur geriausia stipriaka statyti. Gal kas pasidalins, kaip yra pasijunge savo sistemas (vuferis nelabai domina, nes zmoniu gazdinti nesiruosiu.).Ar sudetinga namu salygom pasiruosti palange idejimui 6,5 colio (16cm) arba elipsiu? 

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Balandžio 15, 19:54:59 »
tai palangej skyles turetu buti orginaliu koloneliu,tik jos isimtos .elipses deti reiktu pradidinti tas skyles.siaip tai pas mane originalai stovi ir turiu pasakyti gan gerai groja su pioneer mageliu,zemu uztenka ir kokybe nebloga.kai sony turejau zymiai blogiau buvo.na cia kiekvienam individualiai sprest.... ;)

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Balandžio 15, 20:17:34 »
Pats stateisi kazka papildomai ar pas tave jau buvo ? Ir ar per stiprintuva kazkaip pajunges ar teisiai is magelio (beje isvis ar buna audi a4 B5 sedane palangese kaloneles gamyklines? Ne pas mane kaip ir sakai skyles yra, bet kaloneliu ne, ir pati palange uzdengia tas skyles.
O 16 kines ten be problemu tilptu? Siaip kiek klausiausi gyvai is pigesniu tai pionieriaus placiadaznes triju juostu tikrai smagiai skamba, netgi zemi visai padorus nelendanti i griozdisku vuferiu sriti. Todel ir kilo noras juos isistatyit, bet tos kur maciau jau buvo pioneer elipses, tad skyles tada tektu pasiplatinti. Kitas varijantas nieko neplatinti o paimti standartines 16 kines po 100watuku ir sitpriaka isimesti.

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Balandžio 16, 20:38:07 »
pas mane buvo kai is belgijos atvaziavo.pajungiau tai tik nuo mago,visai padoriai skamba,man nereikia kad numeriai barsketu... :-]pas tave tai jos bus isimtos,o elipsem reiktu skyles prasiplatint.Ipjauk keliose vietose ir uzlenkten daug nereikia..tada imk apvalias,ojei backos bagazinej neveziosi ,tai ir stipriako nereik... :)

Neprisijungęs Fatal

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Balandžio 16, 21:55:08 »
Backos neveziosiu, kazkaip visai nera noro, kad langus kilotu. Norisi graziai muzikos pasiklausyti ir kazkokius zemus pajusti, o siuolaikines keliu juostu elipses visai neblogai skamba per visus daznius, bet del stipriako nezinau. Nes jei galingesnes paimti tai turbut magelis nepaves, nors ir mosfet stiprintuva turi bet vistiek realiu 20 w x4 tera. Tai vat todel ir bandysiu kazka dar ziuretis.

Neprisijungęs Arunce037

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Balandžio 17, 20:23:15 »
isves be stipriako.kitoj masinoj pas mane buvo pioneer elipses ,ejo kuo puikiausiai,ju nominali galia yra 50w,4 Om o maximumas300w.taigi gali jungt gali ir nejungt stipr. :)