Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: atsijungia stipriakas labiau pagarsinus...  (Skaityta 1974 kartus)

Neprisijungęs Mou5pad

• Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
Kas galit pasakyt kas blogai, viskas prasidejo nuo to kad kazkada per stipriai yveikinejau posuki, ir subas pabego y kita bagazines puse, taip atsijunge visi laidai, poto karto man uzgarsinus labiau, dingsta subas ir stepras, uzsidega raudona lempute, mazdaug trumpina kazkur, perviniojau visus laidus, bet nepadejo, kas galetu buti ce? Nezinau ar betvarkant ar kada spejo nukepti ir pacio mago remotas, pasikeiceu maga, bet vistiek dingsta aparatura.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
tikrink stipro laidus..

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
o gal det to kad kondiko nera?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
pas mane MAGNAT taip pat budavo vasara uzkaista ir issijungia. po puse min vel viskas gerai, kol uzkaista. kol nesureguliavo normaliai man, nueme zemus nuo subo, kad grotu, o ne dauzytusi belkaip kaip isprotejes ir dingo bedos :V dar pasiule akuma+genera normalu isidet, nes senasis sunkiai veze sujungsu sviesas ir viska.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
pas mane MAGNAT taip pat budavo vasara uzkaista ir issijungia. po puse min vel viskas gerai, kol uzkaista. kol nesureguliavo normaliai man, nueme zemus nuo subo, kad grotu, o ne dauzytusi belkaip kaip isprotejes ir dingo bedos :V dar pasiule akuma+genera normalu isidet, nes senasis sunkiai veze sujungsu sviesas ir viska.
čia teisingai, turi aparatūra tai ruošk ir akumą.  (h)

Neprisijungęs Mou5pad

• Žiūrėti profilį
Del akumo ir generatorio jokiu problemu nie, kai nukepe senojo mago remotas, tai tiesiogiai buvau palikes yjunkta stepra 3 paras ir vedes lyg niekur nieko... Ce bus del laidu man rodos, bandysiu pasikeist kistukus sendie, o jei nepades reiks pirkt nauja stepro laida. Sureguliuotas subas yra, nesitasko per daug.

Neprisijungęs dfx

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Aisku pirmas zingsis patikrinti laidus. Bet man atrodo problemabus jau stiprintuvo viduje.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jei bloga mase, daznai taip buna

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
Kur pas tave mases laidas prisuktas prie kebulo?

Neprisijungęs Mou5pad

• Žiūrėti profilį
Kur pas tave mases laidas prisuktas prie kebulo?

Joa, prie kebulo.

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
Prie saugos dirza?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jei prie dazu, tai nebus gero kontakto...

Neprisijungęs Mou5pad

• Žiūrėti profilį
ne prie saugos dirzo, atsukau varzta rimta kur y kebula ysuktas ir primontavau ta laida, man vienas elektrikas jau sake kad nieko gero ce nepadariau, bet neradau gereu kur prisukti.

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
Tai va prisuk prie saugos dirzo bolta ten tikrai bus geras kontaktas. Bet as abejoju kad cia laidai kalti, pries tai kaip pas tave su tais laidais taip atsitiko vis kas gi gerai grodavo ir neatsijunginedavo. Kaip suprantu laidai tai visi liko te pati visi. Aisku galima patikrinti linejkos antgalius gal kas ten trumpina.

Neprisijungęs Mou5pad

• Žiūrėti profilį
Tai va prisuk prie saugos dirzo bolta ten tikrai bus geras kontaktas. Bet as abejoju kad cia laidai kalti, pries tai kaip pas tave su tais laidais taip atsitiko vis kas gi gerai grodavo ir neatsijunginedavo. Kaip suprantu laidai tai visi liko te pati visi. Aisku galima patikrinti linejkos antgalius gal kas ten trumpina.
Nu as apie tapaty mastau.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
pirmoj eilej tikrink mases laida, ty prisuk kur dfx patare

Neprisijungęs Vidma11

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį

jei trumpintu lineikos laidai tai trumpintu ir ant tylaus garso, jei butu bloga mase negrotu ir tyliai nebent ant plauko kur kas kabo, man tokia situacija buvo kai pasijunges galinga aparatura tai uzdavus garso issijungdavo, viskas issisprende isidejus du kondencatorius ir atsivedus du normalius laidus pirsto storio nuo pliuso ir minuso (abu nuo akumo).