Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 orig. garso stiprintuvas  (Skaityta 4202 kartus)

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
A8 orig. garso stiprintuvas
« Topic Start: 2008 Gegužės 23, 10:27:16 »
Sveiki,

Gal kas zino kur Audi A8 94-98m. yra sumontuotas originalus stiprintuvas? Magas DeltaCC turi stiprintuva tik 2-iem kolonelem, o galas groja tikrai per stipriaka, bet as jo nerandu :)

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 23, 10:30:23 »
O pas tave yra original bass sistem, jei taip tai turetu buti bass'as, jame ir yra stiprintuvas. . . Bent pas mane A6

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 23, 10:37:20 »
Ta prasme bass system. Greiciausiai eis bose sistema. Bet kur surasti stiprintuva? Galines koloneles durelese ir subai palangeje tikrai ne nuo mago uzmaitinti, o matomose vietose neradau stipriako :/

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 23, 10:43:24 »
Ta prasme bass system. Greiciausiai eis bose sistema. Bet kur surasti stiprintuva? Galines koloneles durelese ir subai palangeje tikrai ne nuo mago uzmaitinti, o matomose vietose neradau stipriako :/
jeigu nesumeluosiu, tai bagazinei kaireij puse po navigacija ir cd changerio.....

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Gegužės 23, 10:45:23 »
Navigacijos nera. CD changer'i isemiau - ten apacioje irgi lieka tuscia plastikine kisenele. Po apdaila prie antenos nieko "panasaus i stipriaka" nerandu. Gal desnej pusej po apdaila prie saugikliu?..  :/ Gal tiesiog nezinau ko ieskau, gal jis nepanasus i tradicini stipriaka?  :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Birželio 04, 11:57:13 »
pas mane buvo po cd ceinzeriu ir telefono bloku. Ten tokia kisene i vidu yra ir ten stepras gulejo.

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Birželio 04, 13:03:38 »
Kiek issiaiskinau, tai greiciausiai pas mane ne BOSE garso sistema. Nei navi, nei telefono, net CD changerio is gamyklos neturejo - todel ten, kur pas visus visa aparatura buna sukista, yra kisenele. Koloneles ejo sumontuotos is gamyklos, mage tikrai turi isejimus tik 2-iem kolonkem (Delta CC). Taip pat yra pajungti linijiniai... Taigi stipriakas turi kazkur buti :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Birželio 04, 13:14:44 »
Kiek issiaiskinau, tai greiciausiai pas mane ne BOSE garso sistema. Nei navi, nei telefono, net CD changerio is gamyklos neturejo - todel ten, kur pas visus visa aparatura buna sukista, yra kisenele. Koloneles ejo sumontuotos is gamyklos, mage tikrai turi isejimus tik 2-iem kolonkem (Delta CC). Taip pat yra pajungti linijiniai... Taigi stipriakas turi kazkur buti :)

pajunk 220V is rozetes i linijini laida, ir is ten kur paruks dumai kitam gale bus stiprintuvas :)

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Birželio 04, 13:55:31 »
pajunk 220V is rozetes i linijini laida, ir is ten kur paruks dumai kitam gale bus stiprintuvas :)

:D Nu joa...
Siaip galima bandyt atsekti kur laidai eina, ale labai jau daug ardymo bereikalingo... :(

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Birželio 04, 17:21:18 »
manau, kad tik taip ir surasi. Nes kitaip nesumastysi kur kazkas ikiso ta stipreka ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Birželio 04, 17:36:45 »
niekur jo daugiau negali buti, nebent po galine sedyne. cia juk ne vitaminu bonkute.

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Birželio 04, 18:21:57 »
niekur jo daugiau negali buti, nebent po galine sedyne. cia juk ne vitaminu bonkute.

velnias zino, juk buvo idomus stiprintuvai ir BOSE. Prisegu nuotrauku...

arba

O toks ejo A8 jei kartu su navi etc.:

Saltinis: http://www.carstereohelp.com/audi.htm

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Birželio 04, 20:30:28 »
Sveiki,

Gal kas zino kur Audi A8 94-98m. yra sumontuotas originalus stiprintuvas? Magas DeltaCC turi stiprintuva tik 2-iem kolonelem, o galas groja tikrai per stipriaka, bet as jo nerandu :)

Jei neapsirinku stipriakai stovi ant paciu koloneliu, palangeja. Ieskok nokia uzraso :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Birželio 05, 13:54:57 »
Sveiki,

Jei neapsirinku stipriakai stovi ant paciu koloneliu, palangeja. Ieskok nokia uzraso :)

apsirinki :)

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Birželio 05, 23:13:33 »
Sveiki,

nu nu, paziuresim, pas mane tai 97m A8 taip ir stovejo :)

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Birželio 06, 00:30:22 »
nu nu, paziuresim, pas mane tai 97m A8 taip ir stovejo :)

Kaip tik skelbimuose yra A8 koloneles. Pas mane tokios pat gale stovi: http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=10313.msg79737#msg79737
Kam jose tiek kontaktu tose fiskese? Gal tikrai ten stiprintuvas imontuotas? Nors ELSA komplektacijoje raso, jog imontuota 10 pasyvyniu koloneliu...  (!?)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Birželio 06, 13:41:18 »
Na kiek zinau jei sistema BOSE tai yra atskiras stipriakas kuris pagal BOSE saita turi buti kazkur uz changerio link galinio rato daugiau... ?!?

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Birželio 06, 23:43:09 »
Na kiek zinau jei sistema BOSE tai yra atskiras stipriakas kuris pagal BOSE saita turi buti kazkur uz changerio link galinio rato daugiau... ?!?

Gal gali duoti nuoroda i ta psl.?

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Birželio 07, 01:10:49 »

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Birželio 07, 13:04:17 »
www.bose.co.uk/GB/en/automotive-systems/automotive-systems/previous-models/audi.jsp
Linkas sitas-pasirenki A8(D2) ir ismes tau brezinuka (h)

Dekavoju  :)
Perziurejau... ?!? ale ir cia yra netikslumu - tarkim galinese durelese pas mane irgi stovi tweeter'iai....
Be to, A8-unkese matyt irgi ejo ne BOSE sistema, isoriskai niekuo nesiskirianti nuo BOSE?.. :)  Bo pas mane nera nurodytoj vietoj stiprintivo, galinese durelese yra tweeteriai, bei pagal komplektacija yra 10 pasyviniu garso koloneliu, kai pagal BOSE schema 8...  (!?)
Gaila, kad niekur nerandu info apie A8 neBose garso sistemas. Realiai per koki www.elcats.ru beveik nieko apie tai neina atkasti...  :[

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Birželio 28, 11:25:29 »
Juk sakau stipriakai ant koloneliu stovi, neber ten ko ieskot :)

Egi linkejimai (h)

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Liepos 14, 13:40:59 »
www.bose.co.uk/GB/en/automotive-systems/automotive-systems/previous-models/audi.jsp
Linkas sitas-pasirenki A8(D2) ir ismes tau brezinuka (h)

Dekavoju  :)
Perziurejau... ?!? ale ir cia yra netikslumu - tarkim galinese durelese pas mane irgi stovi tweeter'iai....
Be to, A8-unkese matyt irgi ejo ne BOSE sistema, isoriskai niekuo nesiskirianti nuo BOSE?.. :)  Bo pas mane nera nurodytoj vietoj stiprintivo, galinese durelese yra tweeteriai, bei pagal komplektacija yra 10 pasyviniu garso koloneliu, kai pagal BOSE schema 8...  (!?)
Gaila, kad niekur nerandu info apie A8 neBose garso sistemas. Realiai per koki www.elcats.ru beveik nieko apie tai neina atkasti...  :[
Na siaip tu duru apmusima galiniu emei kad zinai kad yra ten tweeter'iai?Nes pas mane tarkim ju groteles yra,o prikisus ausi-niekas negroja:)

Neprisijungęs ZuluDrag

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Liepos 16, 16:18:36 »
Pas mane prikisus ausi - groja :)

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Liepos 23, 14:49:07 »
Kad nekurti atskiros temos: pas mane A6 (c4) '95 m. stovi bass sistem, magas Audi concert delta. Problema ta, kad kai pvz vazyneji klausai cd (per cd changer), sustoji istraukiant rakteli magas issjujingia, po to atsisedi vaziuoti ir ijungus degima magas isijungia, o kai pradedi vesti, jis persijungia, taciau jau ijungia tik radija, o spaudziant Cd nebejungia. Reikia isjung ir ijungt maga, tada vel gali jungt ir klausyti CD. Ir sitas veiksmas buna daznai, tik kartais jo nereikia perjungineti, kad lieka groti CD changer. Gal kam buvo taip. . . ?!?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Liepos 23, 14:55:56 »
Kad nekurti atskiros temos: pas mane A6 (c4) '95 m. stovi bass sistem, magas Audi concert delta. Problema ta, kad kai pvz vazyneji klausai cd (per cd changer), sustoji istraukiant rakteli magas issjujingia, po to atsisedi vaziuoti ir ijungus degima magas isijungia, o kai pradedi vesti, jis persijungia, taciau jau ijungia tik radija, o spaudziant Cd nebejungia. Reikia isjung ir ijungt maga, tada vel gali jungt ir klausyti CD. Ir sitas veiksmas buna daznai, tik kartais jo nereikia perjungineti, kad lieka groti CD changer. Gal kam buvo taip. . . ?!?
akumas tavo lievas...........