Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B5 magnetolos pajungimo fiskiu klausimas  (Skaityta 1592 kartus)

Neprisijungęs Vytckenis

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
A4 B5 magnetolos pajungimo fiskiu klausimas
« Topic Start: 2015 Lapkričio 23, 20:04:08 »
Sveiki. Modelis B5 00m. Sedanas
Garsiakalbiai masinoje priekyje ir gale palangeje. Prancuzijoje idetas kenwood groja tik priekis. Galiniai garsiakalbiai pajungti laidai, taciau euro fiskeje  orginaliai galo nera. priekiniai tik ir ateina. O kur tada galiniu garsiakalbiu laidai?
Garsiakalbiai gale paprasciausi orginalus popieriniai,stiprintuvas juos praper....tu. orginalaus stiprintuvo nera, buvau atlupes virs galinio sparno desnes puses.
Pridedu foto fiskiu. Kaip kolegos pagal jus turi groti galas,jei garsiakalbiai yra pajungti. Fiskeje  euro laidu nera. Dekui
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 23, 20:05:43 sukūrė Vytckenis »

Neprisijungęs Vytckenis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
pagal fiskes lig ir viskas ok,o jei magas neoriginalas tai ir negros,nes galas jungiasi per ta trecia fiske

Neprisijungęs Vytckenis

• Žiūrėti profilį
Nu ok. Bet pagal logika ir schemas ta trecia fiske grynai stiprintuvo orginalaus. Bet jo vieta a4 b5 sedane virs desnes galines arkos. Jo ten nera ir pagal vaizda neturi buti nes garsiakalbiai gale slabni matosi popieriniai audi

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
na pas mane tai gale normalus,su stiprintuvu po kolonele,na siaip originaliai tai 2 isejimai ir buna vienoj fiskei tik i prieki

Neprisijungęs Vytckenis

• Žiūrėti profilį
Katuk nufotkinau.
Tai pagal viska ta keturkampe kolonke tipo su stilrintuvu du viename. Tas metalas radiatorius gaunasi žveries ☺

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
taip ta keturkampe kolonke yra stiprintuvas, kai jo nebuvo pas mane negrojo,idejau ir galas atsigavo

Neprisijungęs Vytckenis

• Žiūrėti profilį
taip ta keturkampe kolonke yra stiprintuvas, kai jo nebuvo pas mane negrojo,idejau ir galas atsigavo

Tai paskutinis klausimas ir uzdarom tema. Ar verta investuot i orginalu maga,ar atsivest laidus graziai prie esamo nes 4x50. Ar neblogai groja realiai. Jei turi palyginti su kuo. Nes pas zmonos octavijoj elegance 8 kolonkes barska daugiau ir baisiau nei dabar audi tik dvi

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
na cia kaip kam,man labiau patinka ka sudejo gamintojas,ir as ta bandau palikti,tai net nezinau ka tau pasiulit :think:

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
pas mane bent jau groja gerai