Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 laidų pravedimas  (Skaityta 1066 kartus)

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
a4 b5 laidų pravedimas
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 06, 16:42:18 »
Sveiki. Ieškausi informacijos del audi a4 b5 universalo stiprintuvo ir linijinių laidų pravedimą. Gal pasiūlytumėte per kur man prasivesti, nes kiek skaičiau tai visi rašo jog labai mažai vietos per plasmases, kiti paminėjo jog vienintelė vieta yra per kilimą, bet nesinori man labai taip išdraskyti saloną. Keliom mašinom esu vedes, tai nekildavo bėdų, o ant a4 b5 sunkiau. Patarkite pro kur patys vedetės, gal ir kitiems tai bus naudinga informacija. Ačiū

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b5 laidų pravedimas
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 06, 16:48:33 »
viskas graziausiai prasiveda per slenkscius ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b5 laidų pravedimas
« Atsakymas #2: 2013 Rugsėjo 06, 17:58:52 »
Sveiki. Ieškausi informacijos del audi a4 b5 universalo stiprintuvo ir linijinių laidų pravedimą. Gal pasiūlytumėte per kur man prasivesti, nes kiek skaičiau tai visi rašo jog labai mažai vietos per plasmases, kiti paminėjo jog vienintelė vieta yra per kilimą, bet nesinori man labai taip išdraskyti saloną. Keliom mašinom esu vedes, tai nekildavo bėdų, o ant a4 b5 sunkiau. Patarkite pro kur patys vedetės, gal ir kitiems tai bus naudinga informacija. Ačiū

Tur but kitur ieskojai, nes sitame forume tokia informacija yra ir ne karta aptarineta, todel naujos temos visai nereikejo kurti, tereikia pasinaudoti paieska. (H-)