Sveiki,
Buvo toks įvykis, kad plaudamas automobilį nulaužiau anteną esančią ant stogo (nulūžo "kaušelyje" esantis sriegis). Dabar ant stogo liko varžtas, su "šaiba" 17 dydžio. Bandžiau ją atsukt, bet ten viskas prikirmyję ir jei suku - prasisuka. Salone išėmiau galinį salono apšvietimo plafoną, taip pasidariau priėjimą prie antenos modelio po stogu. Nuėmęs apsauginį dangtelį - mačiau tik mikroschemą, į kurią ateina laidas (taip įsivaizduoju, tas laidas eina iki magnetolos). Jokių tvirtinimų iš vidaus - nėra.
Visų pirma, klausimas - kaip man tą visą "malonumą" išimt? Tas daiktas automobilio viduje kažkaip turėtų būt pritvirtintas. Gal kas esat nuėminėję ir žinote, kaip teisingai jį nuimt, kad nieko nesulaužyt?
Antras klausimas - ar kėbule, ten kur stogo antena pasijungia (ir tvirtinasi) į modulį salone, yra kažkoks sriegis?
Bei, trečias klausimas - nauja antena. Sakykim, jei dėt tokią, kokia buvo, tik naują (ne OEM), ar tiktų tokia:
nes, pas mane į modulį jungiasi tik vienas laidas, o čia du kažkokie... ( būna net gi 3
, su vienu nemačiau... )
Tikiuosi aiškiai suformolavau mintis...
Papildau nuotraukomis, kas nulūžo. Beje, ar nebus, kad modulis apačioje išsikiša į stogą? Ir dabar man reikia keisti ne tik pačią anteną, bet ir visą modulį, esantį salone?
Audi A3, 8L, 1999m.