Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 8L neveikia galinės kolonėlės ir subas. PADĖKIT  (Skaityta 1017 kartus)

Neprisijungęs vorobeyka7

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Žodžiu nustojo veikti galinės kolonėlės kurios yra užmaitintos nuo originalaus subo ir pats subas taip pat neveikia.

Srovė per fiškę kuri eina iki subo ateina. Tik aš ten nesuprantu su tais laidais kaip ten kas nes dabar manau kad subas negyvas ir tiesiog atjungsiu jį ir pasijunksiu tik galines kolonėles. Kaip tai padaryti?

Nes kiek supratau į subo fiškę ateina 8 laidai. 4 nuo mago + 2x2 nuo abiejų galinių kolonėlių ir visi 8 laidai su viena fiške eina į subą.

Kaip pasidaryti kad man veiktu galinės kolonėlės be subo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai subo fiškėje yra galinių kolonėlių laidai, nori vedi nuo mago ir ten pasijungi, nori vedi atskirai laidus nuo mago iki galiniu kolonėlių.

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Tai subo fiškėje yra galinių kolonėlių laidai, nori vedi nuo mago ir ten pasijungi, nori vedi atskirai laidus nuo mago iki galiniu kolonėlių.

O galiu aš tuos 2x2 laidus atjungti nuo fiškės kuri einą į subą ir sujungti su ta pačia fiškę tik iš kitos pusės?

Supratai ką norėjau pasakyt? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O galiu aš tuos 2x2 laidus atjungti nuo fiškės kuri einą į subą ir sujungti su ta pačia fiškę tik iš kitos pusės?

Supratai ką norėjau pasakyt? :D

Jeigu gerai supratau, tai gali :D

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Jeigu gerai supratau, tai gali :D

Ai nuo magelio radom su draugeliu laisvus tarpus laidam viską patikrinom tai rodos viskas ok, prasivesim per vidurį laidus :D