Man vienas biciulis pasakojo kaip turetu buti, nezinau kiek tame tiesos, bet papasakosiu taip. Masciau lygiai taip pat kaip ir tu, tuomet pasitariau su juo ir jis vienu zodziu pasake - nesvaik. Visu pirma teiginiai tokie: daug triuksmo ir jokio suprantamo kokybisko skambesio. Jei nori nuprotet nuo didelio garso tada taip dedi kaip sugalvojei. Geriausias variantas kaip jis teige, atsisakai koaksalu, jie jo teigimu skleidzia tik triuksma daugiau nieko. Taigi tvarka tokia, I panele dedi maksimaliai kiek imanoma didesnius komponentus, kabini aukstadazni akiu lygyje kazkur ant stojkiu, I dureles dedi taip pat komponentius garsiakalbius su filtrais, aukstadaznis lieka… Gale I dureles gali ikisti koaksalus, bet tik kompensuoti garso trukumui gale, neleidziant ju tolygiu pajegumu kaip sistema priekyje ir belieka zemadaznis gale. Tokiu budu sukuri sistema artimesne vadinamai ‘’scenai’’ kas geriausiai gali skambeti automobilije. Tobuliausias variantas priekyje naudoti triju joust komponentine sistema, bet silkes atveju be perdarymu imanoma naudoti tik dvieju juostu sistema. Nieko pats neteigiu ir neburiu, klausiau zmogaus kuris atrodo tikrai nusimano apie garsa. Plius nepamirsk garso izoliaciniu komponentu visai masinai, tai nepigus malonumas, vien durelem man garso izoliaciniai komponentai atsejo 500lt, stogas bagazine, grindys 500lt… Zodziu gilus miskas
Na, kolkas papildomos garso izoliacijos nebus, skambės muzika ir taip. Ateityje manau sudėsiu
Yra dabar čiut kitokių išlaidų
Tiesa, jokių papukų ant stoikių pas mane nebus, galiu iškart pasakyt. Bus aukšti kitur, biškį žemiau.
Ten panelėj "po default" eina 10cm , o ar 13 įmanoma sudėt tai nežinau. Duryse į BOSE vietas manau pamodifikavus BOSE dėžutes eis grūstelt 13cm. Tai siūlai pirkt panelei komponentus, durims priekinėms irgi komponentus ,ir tik nuo vienų pajungt aukštus , nuo kitų kaip suprantu į stalčių pasidėt liks, bet ar yra skirtumas gi nuo kurių tuos aukštus jungt(nuo durinių ar nuo panelinių)? Kiek suprantu jokio?
Žodžiu reziume kaip suprantu idėja panelėj visgi palikti garsiakalbius nėra bloga, tik anie neturėtų būt koaksaliai, o tokie , kurie aukštų visgi negrotų?
Į DAUG garso ir galios nesiorientuoju, tiesiog norėtųsi , kad tas garsas eitų ne tik iš vienos ar dviejų vietų.