Bus viena išskirtinė Audi A8 matinė Lietuvoj tokiu gyvų nemačiau dar pakol kas.
kebulas tik matinis visas bus o ratai blizgus turbut juodi
Citata iš: Zuvedriukas 2011 Sausio 18, 19:00:31 kebulas tik matinis visas bus o ratai blizgus turbut juodio kaip su lempom bus ? paliksi esamas ?
nu turėtų sumažėt tas tarpelis ne ? žinoma nuo gumų dar priklauso
Citata iš: Gedis 2011 Sausio 18, 14:14:18 nu turėtų sumažėt tas tarpelis ne ? žinoma nuo gumų dar priklausotikrai nesumažėja netgi priešingai, vizualiai labai išryškėja ir kiekvienas ličnas cm rėžia akį; jei bus r20 tai padangos bus tik 245-255/35 nes visa kita yra į lankas, o tokie matmenys yra beveik tas pats kas db kaip lengvai pakeist priekio amortikus?
Citata iš: vienzo3b 2011 Sausio 18, 20:47:22 Citata iš: Gedis 2011 Sausio 18, 14:14:18 nu turėtų sumažėt tas tarpelis ne ? žinoma nuo gumų dar priklausotikrai nesumažėja netgi priešingai, vizualiai labai išryškėja ir kiekvienas ličnas cm rėžia akį; jei bus r20 tai padangos bus tik 245-255/35 nes visa kita yra į lankas, o tokie matmenys yra beveik tas pats kas db kaip lengvai pakeist priekio amortikus? atsisuka po kapotu 4 varztai, atsisuka virsutiniai sarnyrai 2 varztai ir amortikas apacioj 1 varztu ir istrauki, aisku jei varztai neuzpuve, man tai pasirode lengva, beveik tas pats, kas pakeist ve8 galinius, tik ten varztu maziau.
nifiga, issiima su visu bliudu virsuj, nes amortiko lekstute prie jo prisukta o varztai tarp to bliudo ir kebulo, net nematyt jei butu kitaip issiemes buciau tikrai tiek nesukes tu varztu, cia gal facelifte taip paprastai issiima?
Tik nedažyk reflektoriu, bus kaip su fanarais
nifiga sibe, tai gal ir tos spyruokles buvo sudetos i tokia kaip tavo, gal ten amortikai skiriasi todel pas mane sudejus nenusileido ta masina
Citata iš: Zuvedriukas 2011 Sausio 18, 21:21:45 nifiga, issiima su visu bliudu virsuj, nes amortiko lekstute prie jo prisukta o varztai tarp to bliudo ir kebulo, net nematyt jei butu kitaip issiemes buciau tikrai tiek nesukes tu varztu, cia gal facelifte taip paprastai issiima?nu pas mane tai taip issiima kaip pasakiau