Gražiai pasidarei, na o vairas kaip n kartų minėta atrodo keistokai, bet tai tiek darbo įdėta gaila keisti kitu
Turiu aš tas juodas rankenas irgi, ateis laikas mano juodam stogui kada nors Žinau kas panevežy parduotų jas, turėjo 2 kompl., pasiimiau tik vieną. Kadangi apdailos ir dažymai man tamsus miškas, ar gali patarti ką daryti su visom plastmasėm kurios neapsisiuva, t.y. tais galinio lango užuolaidos kabliukais, apšvietimo lemputės plastmase, apšvietimo sistemomis atvartuose ir pan? Ta prasme nupūsti iš flakonėlio juodai ir pats moku, o kas gali padaryti gerai, koks plastmasistas gal? Na kad neatšokinėtų. O stogą duosim žuvedrai daryti
o jei as tau stogo nedarysiu, perleisi juodas rankenas man?
o jei rimtai tai tik dazyti, kur didesnes detales su mazesniais kampais tai galima dar aptraukt, bet jau kur smulkios tai tik dazyti, nieko cia nesugalvosi, tik dazyti, reiktu, dabar ne per seniausiai girdejau, plastmase reikia su silkografiniais dazais, 1 ltr banke kainuoja 100 lietuvisku dieduku
bet uztat laiko mirtinai, cia vienas reklamistas prirode, pats dar nebandes, tai net nezinau, reiks pasiimt isbandyt rytoj ant voodoo dirzu laikikliu vidurinese stoikese