Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Zemintaz "Vorsprung durch Technik" garazelis  (Skaityta 27752 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
gal jau rišam šitas nesąmones. ar reiks kitaip tai paaiškint?
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
Tai va, kaip ir maniau skyline'as tik vaidinti :D Priskiedes buvo belekiek bachurelis :D vaziavom 3 kartus, visus gavo i vienus vartus :D jo draugai vare ant manes, tipo gaidys ir panasiai, filmavo ir is lauko ir is masinos, bet po visko, kai paprasiau filmuotos medziagos, prasidejo vartymaisi :D Taip, kad apgyniau OOOO brand'a :) Tai tiek naujienu is mano garaziuko :D

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
pamenu kaip Mazvydas sake, kad tu vis del to padarysi sita nuodeme :D

:D Koks gyvenimas be nuodemiu! :D ka jau turi kraujyje, to neismusi ;)

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
Tai va, kaip ir maniau skyline'as tik vaidinti :D Priskiedes buvo belekiek bachurelis :D vaziavom 3 kartus, visus gavo i vienus vartus :D jo draugai vare ant manes, tipo gyvūnas ir panasiai, filmavo ir is lauko ir is masinos, bet po visko, kai paprasiau filmuotos medziagos, prasidejo vartymaisi :D Taip, kad apgyniau OOOO brand'a :) Tai tiek naujienu is mano garaziuko :D
šaunuolis  (y)
edit: norėtusi video pamatyt...  :-]

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
Tai va, kaip ir maniau skyline'as tik vaidinti :D Priskiedes buvo belekiek bachurelis :D vaziavom 3 kartus, visus gavo i vienus vartus :D jo draugai vare ant manes, tipo gyvūnas ir panasiai, filmavo ir is lauko ir is masinos, bet po visko, kai paprasiau filmuotos medziagos, prasidejo vartymaisi :D Taip, kad apgyniau OOOO brand'a :) Tai tiek naujienu is mano garaziuko :D
šaunuolis  (y)
edit: norėtusi video pamatyt...  :-]

Visi mes noretumem, bet yra kaip yra deja :( Geda angliukam matyt ar tai gaili duoti filmuota medziaga :P

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Visi mes noretumem, bet yra kaip yra deja :( Geda angliukam matyt ar tai gaili duoti filmuota medziaga :P
o pats palaikymo komandos su foto video technika jokios neturėjai? :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
o pats palaikymo komandos su foto video technika jokios neturėjai? :)

Deja, vienas laikiau fronta nesvetynga :P

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį

kazinak

• Svečias
iskeitei rs2 i sita triperi  :-]

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
cia jauciu ekomobilis

kazinak

• Svečias
man atrodo kad iskeite rs'a i 1.8t

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
man atrodo kad iskeite rs'a i 1.8t

nesnekek nesamoniu, geriau nepatingek tema perziuret :)

kazinak

• Svečias
tiesa pasakius nuo pat pirmo psl perskaiciau  :D
tik va nesupratau kaip gali buti rs2 tik stage 1 ,nors sprendziant is modu ten stage 3

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
tik va nesupratau kaip gali buti rs2 tik stage 1 ,nors sprendziant is modu ten stage 3
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,6175.msg901722.html#msg901722

kazinak

• Svečias
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,6175.msg901722.html#msg901722

ha ha  :D va sita praziurejau

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
iskeitei rs2 i sita triperi  :-]

Jei tau Audi marke triperis, tai tada geros keliones :)

kazinak

• Svečias
geriau papasakok apie rs2 varikli,kodel su tokiu mod listu tik stage 1 ?

pilnas sport ismetimas, K&N 57I oro indukcijos sistema, purstukai, Garret'o turbina, custom ECU, NGK uzdegimo sistema, Brembo stabdziu komplektas, pilnas silikono slangynas, American Racing kaltiniai stumokliai, Apex'i veleneliai, Clutch Masters sankabos komplektas,

ir rs2 neikada nebus sleeperis  :D,sleeperi gali padaryti is golf mk2 ikises koki BAM varikli ir palikti isore stockine

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
Stage 1 todel, kad nenoreta prievartauti automobilio :) Galejau ijungti 3 lygi programos, bet uzteko 1 :D Sleeper'is buu isejas, nes is lauko visiskas stock'as buvo :) Kas mane nustebino, tai intercooler'io spalva, juoda :) Tu man geriau papasakok, ka burti 1.8E 20V turbo ekomobiliui? Nuo ko pradeti su tuo 1.8T 20V :)

kazinak

• Svečias
 pas tave ko3 arba ko3s stovi,dedi kolektoriu ir downpipe'a nuo tt/s3  ir ko4 turba ,remapini  ir turi ~250-260ag,
arba tik remapini,stokines turbos uzteks iki 190-220ag priklausomai ar ko3 ar ko3s pas tave
bet terstis kai garaze stovi rs2  :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
cipuot pirma 1,8T?

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
pas tave ko3 arba ko3s stovi,dedi kolektoriu ir downpipe'a nuo tt/s3  ir ko4 turba ,remapini  ir turi ~250-260ag,
arba tik remapini,stokines turbos uzteks iki 190-220ag priklausomai ar ko3 ar ko3s pas tave
bet ups terstis kai garaze stovi rs2  :D

A6 cia juk darbine masina :D Reikes burti tada. Yra vienas upgrade'as, bet su juo auto bus "not street legal" :P Pasiziuresiu kas per sraige stovi pas mane. As galvoju K&N 57i induction kit'a, de-cat'a vietoje katalyzo ir remap'a pradziai

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį

Cia vietoje katalyzo eitu :)

kazinak

• Svečias

Cia vietoje katalyzo eitu :)

remapink ir uztenks,nebent decat'o vamzdis pigus,nes maniskei  £250  (!?)

cipuot pirma 1,8T?

pigiausias variantas  ;)

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
125 anglisku maniskiam APU :)

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
Audi A6 isvaziavo su buvusia, palydeta su didele :D O vietoje ju abieju parsiganiau Opel'i  :) BET Audi RS2 niekam neatiduosiu  Oo)