kadangi masinos verte draudime 3k lt tai manau pasiulys ismoket tau likutine verte
a6 kaip atrode? gal maziau zalos jai? siaip nieko baisaus, susitvarkysi, kantrybes
juoda su visokiausių spalvų blizgučiu, todėl abejoju, kad sugebės atitaikyti spalvą.
Citata juoda su visokiausių spalvų blizgučiu, todėl abejoju, kad sugebės atitaikyti spalvą.tik nereik lala,21-am amžiui gyvenam i kosmosa žmones skraido...
pagal palete parinks spalva, ir jai dazytojas ne zioplas net nebus matyt spalvu-atspalviu skirtumo, aisku jai tokie isvis bus.
Lyg tavo kupeta buvo vienintelė dažyta mandriau
jei dabar jau sugeba ir balta perla parinkt tai su tavo juoku darbai
Nu tai užmetimus tegu padaro ant durų ir viskas, jei ir skirsis nesimatys... Aš asmeniškai nesutikčiau dažyt be užmetimų, nes jei skirsis iš naujo reiks dažyt O šiaip įdomu kodėl ne tu kaltas... Kodėl ta "dešinės pusės" taisyklė nepritaikyta čia buvo?..
xxx, man rodos as tave maciau, nors nzn. Vaziavau i mokykla su melynu A6 avantu kazkuri ryta buvo tokia avarija. is to keliuko kur ta audyne tau uzkiso sukau i kaire. nzn, arba maciau kazka kita, bet man rodos buvo tavo avarija. beto, uzjauciu del avarijos.
Citata iš: vytkee 2010 Vasario 19, 22:40:58 xxx, man rodos as tave maciau, nors nzn. Vaziavau i mokykla su melynu A6 avantu kazkuri ryta buvo tokia avarija. is to keliuko kur ta audyne tau uzkiso sukau i kaire. nzn, arba maciau kazka kita, bet man rodos buvo tavo avarija. beto, uzjauciu del avarijos. gal ir ne as buvau, nes ta avarija ivyko praeita penktadieni apie 14:50 val. Reiskia kazkam dar ten nepasiseke