Ags227 Bmw vasarines masinos mano tievas taip sako,ir man rodos taip yra :f
BMW vasarines masinos tik tiems, kurie nemoka su galu varomu ziema vazineti. Man asmeniskai kaip tik labai smagu ziema BMW vairuoti, taip ir ieskai posukio, kad subine uznestu smagiai.
Vazineju sita Audi visai neseniai, dar tik apie pora savaiciu, taciau jau esu labai patenkintas jos taupiu vaziavimu. Automagistrale BMW autopilota nustatydavau 180-200 km/h greiciu ir pasiekdavau galutini taska labai greitai, taciau nebuvo jokios ekonomikos, o tik malonus vaziavimas. Vaziuodamas automagistrale sita Audi, vaziuoju aisku be autopiloto, nes jo nera , greitis tik 110-120 km/h, bet visa tai vainikuoja ispudingai mazos kuro sanaudos. Tokiu sunkiu ekonominiu laikotarpiu tuo esu labai patenkintas. Siaip masina vaziuoja normaliai, nebilda, nes kaip minejau, servise keite beveik visa pakaba ir stabdzius.
Universala pirkau ne del to, kad reikia darbines masinos, bet vien del to, kad neatrodytu kaip paprasta bulka Zinoma dabar tokia bagazine pravers, bus galima ir i lenkus palekti apsipirkti su draugais. Kai tokios kuro sanaudos, galima daug kur vaziuoti...
kai galas varomas, žiema tikrai smagu važinėt
bet kai visi keturi ratai traukia mašiną į priekį, žiemą lygių nebūna