Ir už kiek delfiną pardavei, koks buvo benzas, dyzelis? Klausiu, nes ir aš neperseniausiai pardaviau delfiną. Iešokojau taip pat Audi, bet vėl pakliuvo Passatas
vot man idomu pasidare tu ja varysi i gimtine ar ten vaziniesis?mane tai domina tas vairo permetimas ar nier kokiu nesamoniu ar viskas tas pats gaunas kaip su normale?
ir kiek tu už ja palikai tame aukcione jei ne paslaptis?
jei masina nulekusi koki 50k myliu tai gal ir verta buvo tiek moketi,bet abejoju ar bus taip, uz tiek laisvai gali sveika su koki 90k myliu
pats uk giwenu pries menesi paemiau is to pacio autodraiderio a4 2002m sidabrine uz 1800swaru bampris priekinis nukrites buwo ir fsio 1.9tdi 6 begiai quotro ratai r19 rs6 taip kad manau daugoka uz tokia auto...cia is ebay pirkai?
tai pasakyk kiek ta tavo l masina numynus,kiek dar remontui sueis,nes is foto matos kad reikes kapoto,buferio ,lempu,o kas dar pradarius kapota bbz,plius nauji mot'ai,tax'ai,nzn ar uz ekspertize reikia moketi nes cia bus cat-c tikriausiai
Citata iš: kazinak 2010 Balandžio 21, 21:49:58 tai pasakyk kiek ta tavo l masina numynus,kiek dar remontui sueis,nes is foto matos kad reikes kapoto,buferio ,lempu,o kas dar pradarius kapota bbz,plius nauji mot'ai,tax'ai,nzn ar uz ekspertize reikia moketi nes cia bus cat-c tikriausiaiO kas lempom nutiko? Kapoto nereiks, susitvarkys puikiausiai šitas. Reikia buferio ir posūkio. Ekspertizės nereikia, D kategorija. Jūs gal nematėt kaip atrodo mašinos su C kategorija?
Aš metalo laužą nahaliavu pyzdinu iš svalkės.
Citata iš: psychadelic 2010 Balandžio 21, 23:01:07 Aš metalo laužą nahaliavu pyzdinu iš svalkės.piewas jau sneki
Citata iš: S_carkys 2010 Balandžio 21, 23:08:40 Citata iš: psychadelic 2010 Balandžio 21, 23:01:07 Aš metalo laužą nahaliavu pyzdinu iš svalkės.piewas jau snekiNebekarksėk. Žmogus nusipirko už tokią kainą, o kiti būdami TIKRI lietuviai najiezdus daro, kad va aš už jobanus 900 euro paėmiau nu tai paėmė tai paėmė, negi kartis dabar jam dėl to?Tad per daug patys darot spaudimą. O tu šarai lipk atgal į grūšlaukį, nes nesigaudai teritorijoj friendly advice