Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Justans automašinų garažas (pirmas puslapis atnaujintas)...A4 Avant  (Skaityta 3207 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Aina sau, kaip įsėdęs buvai  :-] :-] Šiaip tikrai gan gerai atrodanti mašina. :) Šaunuolis. :)  (y)

Jo cia per velykas, vaziavau nakti i taska kaime  :-] bet dievas pamoke kad nenuvaziuociau :D Traktorius ciut istrauke ff aisku lempas peiksit, bet jos kai pirkau buvo. Man uz stock geriau,o facelift negaliu kolkas nusipirkti...gal ateity  ;)
Joooo, buna buna visokių fyntų.  :-] Nežinau, man asmeniškai tos lempos neatrodo prastai. Mano galva, jos tinka. :) Ir tinka prie tų grotų be ženklo.  :) Svarbu, kad tau gražu būtų, nes tu turėsi važinėt. :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
tai ziuriu gers pijokelis esi :G  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Visai nieko a4 siaip,tos lempos ,kaip pats ir sakai,jei kada pinigeli obus,susimesk feislifto,geriau dar atrodys :)
P.S. pataisyk pavadinima temos,klaida yra :-]

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Bet , kad jinai tikrai dropinta yra kazkiek :) arba originaliai sport pakaba :)

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį

Na as nzn,seip kai paziuri tai dugnas netoli zemes...bet as nedropinau.O tarpas tarp padangos vistiek yra :) beja slamzz pardaviau galines tas pinpongines lempas kur tu isjuokiai  :-] pacukas apsidziauge nupirkes  :)

Del lempu,tai jo. Reikes nusipirkti, tik mane baugina kad ten tas fyskes perdatyti reikia. Srote kazi ar duoda atskirai,jei lempu neperki...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį

Na as nzn,seip kai paziuri tai dugnas netoli zemes...bet as nedropinau.O tarpas tarp padangos vistiek yra :) beja slamzz pardaviau galines tas pinpongines lempas kur tu isjuokiai  :-] pacukas apsidziauge nupirkes  :)

Del lempu,tai jo. Reikes nusipirkti, tik mane baugina kad ten tas fyskes perdatyti reikia. Srote kazi ar duoda atskirai,jei lempu neperki...

Pas tave bus dropinta kokius 2cm :) Nes realiai ji aukstesne turetu but :) Na, o del tu lempu tai skonis visu skirtingas  :D :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Buferio apacia toj baloj pametei? :)

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
Buferio apacia toj baloj pametei? :)

Jo, ji tik issimove, nes trauke atbuliniu. Tai dabar bagazineje guli  :D kita savaite uzsidesiu  ;)

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
To slamzz - gali visko buti, bet nezinau kaip ji zeminta, nes spiruokles juodos paprastos stovi. tik amortikai kazkokie raudoni. Zinau kad tai nieko nereiskia bet mistika  :) o pats kada suzeminsi?lauksiu fotkiu naju  :P

Neprisijungęs povilass

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
as ir ka tik susidejau faceliftines lempas, tai su tom fiskem juoku darbas. Galvojau, kol atrinksiu laidus uztruksiu, bet laidu spalvos buvo tokios pacios senuju ir naujuju fyskiu, nors kiek esu girdejes, kad spalvos skirtingos :)nuvazuoji i srota ir nusiperki uz 5lt is kokio anglo dauztu priekiu ;)

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
as ir ka tik susidejau faceliftines lempas, tai su tom fiskem juoku darbas. Galvojau, kol atrinksiu laidus uztruksiu, bet laidu spalvos buvo tokios pacios senuju ir naujuju fyskiu, nors kiek esu girdejes, kad spalvos skirtingos :)nuvazuoji i srota ir nusiperki uz 5lt is kokio anglo dauztu priekiu ;)

Nu tada gerai :)