Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: walukonis audi b3 A90, turbo  (Skaityta 171282 kartus)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Re: walukonis audi b3 1.9E NUKENTEJO....
« Atsakymas #100: 2011 Gegužės 05, 21:08:16 »
kaip cia db antanai jau nori parduoti savaja? :)
pm jei rimtai domina ;)

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2011 Gegužės 05, 21:11:47 »
nu jo... gaila audi....
bet tavo meistrai nekokie, jei taip sneka.. cia is tikruju nieko rimto.. stato auto ant stendo, pora patraukimu ir stoves lygiai ta auto..
dar netokias parvaro is uzsienio ir padaro ledines...
nu bet tavo reikalas..
bus proga atsinaujinti garaza, nes draudimas tikrai sumokes nemenkus pinigus.  ;)

plona skarda neatsitampo normaliai (aisku galima padaryt bet ruosk milijona), kaip sako stogas persikreipes, su staklem ji sutemps vidun o jis vel isvaziuos. Kalbat kad naujas masinas tampo, siais laikais viskas yra keiciama kitomis dalimis, stoga pagavai - imi kita stoga, gavai ruron -kita sikna . Tampyt nebemada, nebent nezymius ilenkimus del kuriu, net ,ant jusu taip vadinamu stakliu, nebekelia. Palik tu sia bulke ilsetis jau  ;)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2011 Gegužės 05, 21:27:59 »
tai jau taip ir bus... dar biski pvazinesiu ir teks jau kitos ieskotis :)

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2011 Gegužės 05, 21:49:19 »
jo del tokio keist stoga  :D gal nebekliedek savaite ir pilnai sutvarkyta ta audi butu  ;) nieko cia is vis baisaus nera aisku tvarkyt nesiulau bet taip kaip cia sako nesitampo tai juokingai graudu klausyti  :D man asmeniskai nieko nera lengviau kaip plona skarda atitampyti ir islyginti  ;) ir be jokiu cia stakliu ja tvarkyt reiktu  :D

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2011 Gegužės 05, 21:57:40 »
jo del tokio keist stoga  :D gal nebekliedek savaite ir pilnai sutvarkyta ta audi butu  ;) nieko cia is vis baisaus nera aisku tvarkyt nesiulau bet taip kaip cia sako nesitampo tai juokingai graudu klausyti  :D man asmeniskai nieko nera lengviau kaip plona skarda atitampyti ir islyginti  ;) ir be jokiu cia stakliu ja tvarkyt reiktu  :D
viskas atsimusa i pinigus, primeskim iskart : atitampymas , stogo paruosimas, perdazymas , sono paruosimas perdazymas, dazu kaina, detaliu kaina. i 1000 tikrai netilps.  Apie laika, tai  matem visi, jei ne visi tai daugelis, tavo "projekta" ir kaip tu "greit" moki remontuotis  (h) Nu dar papasakok kanors  :-]

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2011 Gegužės 05, 22:01:26 »
as bent jau moku  :D o kam stoga dazyt genijau? skiri sitoki musima nuo visiskai suvartytos  (!?) beje as dirbu su labai didelem pertraukom taip kad tau geriau patyleti su savo auksine mintim kad plona skarda nesitampo  :D :D :D daliu tai jam tik 2 duuru reikia  ;) kaip ir minejau tvarkyt nesiulau bet sutvarkyt toki musima labai lengva  ;)

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2011 Gegužės 05, 22:09:54 »
nesakiau kad nelengva , sakiau neapsimoka. Del plonos skardos, davai man islygink kapota , ne kanta o pati viduri ir pamatysi ka turiu omenyje. Plona skarda neklauso taip kaip storesne( neatmetu ir to kad visa tai itakoja kokio dydzio ta vientisa detale). Stogo skarda neisimtis. Dazus vistiek kurnors pazeisi, ir nupusi viena plema ?  (z)

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2011 Gegužės 05, 22:15:36 »
prie stogo net lyst nereiktu sutvarkius stoike viskas butu idealu  ;) esu lygines ir ne viena karta as tas skardas  :V ir ne as vienas esu lygines,ar tu isivaizduoji kad visur kur plona skarda nesilygina tai sukrauna spakliu? islygini juk kiek imanoma ir man asmeniskai plona lygint lengviau nei stora pvz stoike  ;) aisku buna kad islygini ir inai atgal atsoka  :D

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2011 Gegužės 05, 22:29:07 »
prie stogo net lyst nereiktu sutvarkius stoike viskas butu idealu  ;) esu lygines ir ne viena karta as tas skardas  :V ir ne as vienas esu lygines,ar tu isivaizduoji kad visur kur plona skarda nesilygina tai sukrauna spakliu? islygini juk kiek imanoma ir man asmeniskai plona lygint lengviau nei stora pvz stoike  ;) aisku buna kad islygini ir inai atgal atsoka  :D
stoike kas kita, kai dideli plotai skarda lenkiant ji issitampo, ir chuj tu ja po to sugaudysi, viena puse tiesini kitoj pusej duobe, tiesini duobe, kitoj pusej vel kalnas, gal baigi prikelt kulverstuka, bet gal su tuo dar nesusidurei :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2011 Gegužės 06, 00:00:16 »
stoike kas kita, kai dideli plotai skarda lenkiant ji issitampo, ir chuj tu ja po to sugaudysi, viena puse tiesini kitoj pusej duobe, tiesini duobe, kitoj pusej vel kalnas, gal baigi prikelt kulverstuka, bet gal su tuo dar nesusidurei :)

labai teisingi zodziai ;)
regai, tu kai savo laiko ir darbo neskaiciuoji, tai tau gal dar dzin, bet viskas i litus remiasi, o kai masina bananas, tai vien sona patempt neuztenka, tenka pjaustyt gabalais, tempti grindis ir t.t. tu eik geriau savo audiklubo metu projekta baiginet :D

Neprisijungęs charlezz123

• Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2011 Gegužės 06, 08:33:36 »
O jus bent kada esat tai dare? Regas bent supranta ka sneka, o kiti tik siaip, kad sneket, nesusidure su tokiais dalykais ir snekat ka kazkada kazkur girdeje. Koks dar stogo lyginimas kai nereikia spakliuot? Tai iseina taip, pakali jei dazai neatsilupa tai nereik dazyt? Visai nesvarbu, kad banguota? :D

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2011 Gegužės 06, 09:25:51 »
matau daug gincu sukele sis ivikis tai imesiu foto atidarius dureles :)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2011 Gegužės 06, 09:59:36 »
Reik pasižiūrėt 2 vėžės ar 4 ir ar labai tempėsi stogas. Labai panašų bulkos daužimą teko matyt. Bet mašina nebuvo bananas, vėžes buvo tik 2, stogas ties stoike kiek pakilęs, bet skarda netempta.slenkstis keitėsi gabale su puse stoikės. Perpjovus  stoikę stogas lengvai grįžo atgal. Stogas dažėsi kartu su šonu tik iki lietaus griovelio. Nu bet kiekvienas atvejis individualus.

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2011 Gegužės 06, 10:24:14 »
Buvo man analogiškas smūgis į silkę prieš pora metų. Taip pat ir maždaug tiek pat linko slenkstis, paėjo vidinė stoikė iki vairuotojo sėdynės.
Draudimas atseikėjo virš 1500 Lt. Sutvarkymas tikrai daug nekainavo, 1000 Lt tikrai liko, bet sau jau tokia nebepasilikta, nes visų tarpelių ir išsikraipymų atstatyt tokio senumo bei tokios vertės mašinėlei tikrai nebeapsimoka. Kiekvienas kėbulistas pasakys, kad geriau visus mašinos kampus atitempt, negu mašinos vidurį tiesinti  ;)

p.s. Dar ir pilnai istorija pasidalinsiu, kaip viskas nutiko: moteriškė iš Šiaulių nusipirko Kauno turguje Megane ir pati bijojo išvairuot iš miesto, tai paprašė kaimyno pasėdėt už baronkos ir tas krėtė man šonan iš šalutinio vos pora km nuo turgaus nuvažiavęs  :-]

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2011 Gegužės 06, 10:26:27 »
nu kad esuu su tuo susidures kol darau savo audi per ta laika dar tvarke ir kitas masinas kaip minejau a6 visa sona tvarke kitai  ;) tuo metu prie audi nieko nedarem  :/  metu projektas juogdarys  :D o musimas visikas mielacius bet aisku jai pats netvarkai tai ir nevezk tvarkyt nebent tikrai turi gera pazystama kas tvarko ir nenulups daug pinigu nes cia tvarkymo nera daug o kaip ir minejau stogas nesidazytu sitai nebent kaip minejo iki griovelio tai cia su stoike butu  ;) cia daugiau darbo su slenksciu butu nei su ta stoike  :D

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2011 Gegužės 07, 18:54:55 »
naujas pirkinys :) is kaimuko pirkau tai ir atrodo kaip is kaimuko :D

ci geriausias tiuningas :D

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
Re: walukonis audi b3 1.9E NAUJAS PIRKINYS
« Atsakymas #116: 2011 Gegužės 07, 19:37:31 »
dabar lieka viska permest is anos isores  ;)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2011 Gegužės 07, 21:58:25 »
sveikinu su nauju pirkiniu bet matau teks padirbeti  (h) ir idomu kodel slegio dacikas iki galo uzlinkes  :-]

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2011 Gegužės 08, 12:37:41 »
ten jis neveikia :) padauzai ir jis nukrenta o tik degima ijungi ir ir vel uzstringa:)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2011 Gegužės 13, 18:36:14 »
pagaliau gauti numeriukai :)

skirtumas yra :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: walukonis audi b3 1.9E
« Atsakymas #120: 2011 Gegužės 13, 19:56:38 »
kaip gavai tokius pat numerius, tik kvadratinius? Kažkada rašiau į balticsign tai atrašė, jog nekeičia iš paprastų į kvadratinius  :V

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2011 Gegužės 13, 20:55:19 »
matai lietuva svogeriu krastas :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2011 Gegužės 13, 21:30:10 »
viskas aišku :D

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2011 Gegužės 13, 23:11:27 »
O jei be pažįstamų tai kaip tokį gauti? Mano tas paprastas, pailgas numeris toks pamaitotas buvo, dabar pratiesinau su plaktuku, kad važinėt būtų galima... Blendą turiu US, tai norėčiau ir numerio... Kiek pinigų kainuoja?

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2011 Gegužės 14, 14:41:01 »
daug kainuoja nu bent jau man. o siaip Ars tai numerius tokkio pat formato daro 34 litai.