ai su tuom apaciom ir visokiu nesamoniu yr geriausiai tik sidarine spalva atrodo su apaciom vienodom o rasalas nudazo bamperius o duru ne o jei durys nudazo nelabai gerai gaunas zodziu geriau su kokia priemone gerai ja isryskini va tada kitas reikalas
Pagaliau.
Nedera tokia masinyte prie zalio lapo Siaip tikrai grazi seske, ir passatai geruliai Su Audi ratais naujau atrodo masina nei su Borbetais, nes jie senesnio tokio dizaino nei masina, mano nuomone 8-P
tuos libdukus as tau vistiek nulupsiu
Citata iš: vyciokas 2010 Rugpjūčio 06, 23:43:35 tuos libdukus as tau vistiek nulupsiu Nu neeeeee. Aš tuos lipdukus gavau iš žmonių su kuriais labai nemalonu bendraut. Neversk manęs vėl su jais bendraut.
Citata iš: Vytkė 2010 Rugpjūčio 06, 23:47:13 Citata iš: vyciokas 2010 Rugpjūčio 06, 23:43:35 tuos libdukus as tau vistiek nulupsiu Nu neeeeee. Aš tuos lipdukus gavau iš žmonių su kuriais labai nemalonu bendraut. Neversk manęs vėl su jais bendraut. sakyk kur tu ten gyveni atvesiu tuos zmones kad susigrazintu savo nesamones
Šiaip, vyciokai, šiuo klausimu reikės labai rimtai padiskutuot prie alaus bokalo. Gal ir rasim kompromisą.
Na, sparną ateityje tikrai reiks patvarkyt, nes ir pačiam kliūna. Dėl ratų tai aš dabar labai labai patenkytas. Aš be abejo norėčiau ir R19 su dropu, bet realybė kitokia. Po varniukų, tai ir kartu nuplėštume lipdukus.
Šiandien.