pagrinde tik galiniai megsta dilti,kiek man bent teko matyt.kaip karomislai visi vietoje buvo ar nepaziurejai?
o kaip tu juos gali pamtyti
Esme tame,kad nuo keleivio puses dilimas prasideda, kiek esu susidures visose daugiau padile o kitoj pusej maziau o tu atsidares viena puse buvai tik tais?
Jo, tiktai vieną pusę.
Kadangi po truputį ruošiu Audi išankstinei TA, tai sakau reikia išeit į kiemą ir pakeisti lemputes ir xenonų į paprastas. Paprastas normalus žmogus tiesiog pakeistų ir eitų atgal namo, o aš paskerdžiau lempas, išvaliau iš naujo visą vidų, stiklą ir sudėjęs pakeiciau. Dabar šiek tiek skaidresnės lempos.
Noup, čia Hella, tik jos labai prašėsi restauracijos, tai prieš pora metų buvo atlikta, dabar pravalyta viskas ir vėl gražu. O vidus nėra matinis, tas vietas reikėjo atnaujint, nes buvo nusilupę ir nudegę, tai perdažyta sidabriniais dažais ir nupusta laku.
Sita, dabar is praktikos gali pasakyti man jau, c5 lempu stiklai nusiima tiesiog ar visgi feno reikia? nes maciau stovi sponkes tokiu principu kaip senesniuose modeliuose
Taip keistai pasirodė kad vidus sidabrinis o ne blizgantis
Stovi ir ant šponkių ir ant klijų, reikia pašildyt ir bent jau man pavyko be atsuktuvų kišimų atitraukt stiklus.
Greiciau rask, ta Vag'a... Girdejau, kad situ mazduciu sedynes kaip lentos, tiesa?
Teko su tokia pasivezint kazkoks GT variantas buvo, tai visai vaziavo, sedynes buvo el. odines, irgi visai nieko, tik kaip ir minejo garso izoliacija... sudu sudas, ai dar galines arkos situ kaip sykis visu supuve