Mano galva jei jau det kleksonus i priesrukines, tai bent jau trumpu sviesu atspalvio...nes db nei 3 nei 7
Citata iš: Andrej 2011 Gegužės 31, 21:05:19 Mano galva jei jau det kleksonus i priesrukines, tai bent jau trumpu sviesu atspalvio...nes db nei 3 nei 7Labai jau tautiškai atrodys.. ačiū nereikia.
Citata iš: Vytkė 2011 Gegužės 31, 21:11:35 Citata iš: Andrej 2011 Gegužės 31, 21:05:19 Mano galva jei jau det kleksonus i priesrukines, tai bent jau trumpu sviesu atspalvio...nes db nei 3 nei 7Labai jau tautiškai atrodys.. ačiū nereikia. tai kad pati a6 tautiska is saves tai jau labiau nesutautinsi
cia kaip suprantu 3000 isidejai?nu ir?efektas yra koks?
vienintele is netautiniu tik vitaliko slide
Andrei, paaiskint kaip tu skiri tautine masina nuo netautines? ka vadini netautine, o ka tautine?
Citata iš: K52F 2011 Birželio 01, 12:51:30 Andrei, paaiskint kaip tu skiri tautine masina nuo netautines? ka vadini netautine, o ka tautine? tautinė mašina yra tradiciškai ta, ant kurios savininko nori užstumt
Pabūkim tautiški.
kad chroma panaikino tai labai gerai,tik va nusuprnatu apie kokias lempas sneki,nes priekines lyg ir tokios pat kaip buvo