Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vytkės garažas(Octavia II+A80 B4)  (Skaityta 69450 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Vytkės garažas(Octavia II+A80 B4)
« Topic Start: 2010 Gegužės 13, 20:46:58 »
2009 metų rugpjūčio 22 dieną, į mano kiemą atvažiavo 1999 metų Audi A6 Avant. Motoras 2.5TDI 110kW su automatine pavarų dėže. Komplektacija nėra pati skurdžiausia: odinis salonas, šildomos priekinės sedynės, navigacija, TV, BOSE audio sistema, CD keitiklis, telefonas su laisvų rankų įranga.
Pirmą dieną nupirkus:

Tai buvo pirmas mano automobilis, kuriam pinigus taupiau apie 2 metus. Žinoma tik nupirkus neturėjau teisių, tai pas mus dar pastovėjo nenaudojama apie mėnesį, kol išsilaikiau. Tik nupirkus buvo truputėli patvarkyta priekinė pakaba, pakeisti tepalai, filtrai, diržai, teko ir pakeisti jau dvi oro srauto matuoklės, veliau pakeisti priekiniai stabdžių diskai su kaladėlėmis, nes mušdavo stabdant. Pravažinėjus žiemą, pavasarį uždėti R18 AZEV A ratai ir užtamsinti galiniai langai 50%.

Vasaros pradžioje ištiko tokia bėda, kaip stiprus, bamperio užkabinimas už bordiūro ir važiuojant Latvijoj nuleista padanga. Gryžus Lietuvon buvo imtasi darbų. Atstatinejamas sparnas į savo vietą, išlyginama bamperio apačia, kad kuo mažiau kabintūsi. Kadangi AZEV'ai buvo prastos būklės, nuspręsta ieškoti orginalių R17 Audi ratlankių, taip pat sudėti žibintai nuo 2000 metų modelio( su dengtu posūkiu).
Veliau pertamsinti šoniniai langai į 80%.

Šį pavasarį vėl bus tvarkomas priekis, keičiamas kairysis sparnas, perdažomi abu bamperiai, remontuojamas ir dažomas galinis kairysis sparnas, dedami į priekį restauruoti Hella žibintai, 5000K ksenonai, parktronikai į galą, eilinį kartą tamsinami langai(iki 50%), naikinamas chromas, švelniai tamsinami visi žibintai, daromos geltonos priešrūkinės.

Na, o čia šiaip keletas gražesnių nuotraukų, kaip atrodė prieš žiemos sezoną. ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 14, 22:25:03 sukūrė Vytkė »

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Re: Vytkės garažas
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 13, 21:06:34 »
Passata uzskaitau teko truputi pavaziuoti tai labai patiko , bagazine ir nemaza dydelis pliusas  (+) (+)

beje vazinetas ir buvo baltas  :*

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 13, 21:07:09 »
Pasatukas tai :H

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 13, 21:09:23 »
Beje pasatas 4 Motion ar ne  :V

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 13, 22:04:49 »
Beje pasatas 4 Motion ar ne  :V
Jo, 4 MOTION.  (o) (o) Jėga, nusistatai sportini pakabos rėžimą, sportinį pavarų dėžės režimą ir pedalą iki dugno.  (o) (o) (o)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gegužės 13, 22:09:06 »
Gal ką domina Audi A6 Avant ?  :-] :-] :-] Bijau rytojaus, nes nebenoriu sėst į A6.  :-] :-] Bet nieko, praeis.  :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gegužės 13, 22:09:37 »

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gegužės 13, 22:33:29 »
Sitas VW vertas grieko tikrai. Turint galvoj ant kiek nuobodus yra paprastas passatas...  :)
Beja litofcai nebutu litofcai, jau klycka sugalvojo sitiem CC - bananu vadina  :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gegužės 13, 22:36:04 »
Sitas VW vertas grieko tikrai. Turint galvoj ant kiek nuobodus yra paprastas passatas...  :)
Beja litofcai nebutu litofcai, jau klycka sugalvojo sitiem CC - bananu vadina  :D
:-] :-] :-] Bananas  :-] :-] Gerai vadina.  :-] :-] (y) Gerai, kad pasakei.  :-]

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Gegužės 13, 22:38:06 »
sakyciau Vytkes garazo temoje turetu buti jo (o ne kazkieno) masina/os ir bent jau su kazkokiu aprasymu ar kazkuo. o tai cia tevai nusipirko passata, tai pasipuikuokim audi forume (!?)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Gegužės 13, 22:50:31 »
sakyciau Vytkes garazo temoje turetu buti jo (o ne kazkieno) masina/os ir bent jau su kazkokiu aprasymu ar kazkuo. o tai cia tevai nusipirko passata, tai pasipuikuokim audi forume (!?)
Negali sakyt, kad nėra mano mašinos.  :-] Taip, mašina tėvo, neslepiu.  :-]

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Gegužės 13, 23:26:39 »
Kaip sitam pasatui vietos gale , nes ziurejau laida , sake kad mazai vetos galinem zmonem , ypac galvos srityje ?

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Gegužės 13, 23:30:01 »
Kaip sitam pasatui vietos gale , nes ziurejau laida , sake kad mazai vetos galinem zmonem , ypac galvos srityje ?
Ir tikrai nemelavo. :) Gale patogu sedet tik iki tam tikro ūgio. :D O man jau galva remiasi į lubas. :D Nežinau ir Jettoj 2006 metų kur buvo, tai man sėdint gale irgi remiasi galva į lubas, aš be universalo, kaip be galvos.  :-] :-]

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Gegužės 13, 23:33:08 »
Nu sedejau gale mano ugis 1.85-1.90 kaskur tai normaliai dar sakyciau, uztat bagazine kokia  (aa)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Gegužės 13, 23:41:40 »
Nu sedejau gale mano ugis 1.85-1.90 kaskur tai normaliai dar sakyciau, uztat bagazine kokia  (aa)
Mano irgi panašiai ūgis.  :-] Nežinau kas man daros, bet į kaikurių sedanų galus man sėst nepatogu.  :-] :-] Bet patinka tiek sedanai, tiek universalai.  (o)  :-] Jo, bagažinė tai  (y) Bet čia tik 4 vietos, o tam kur tu bandei buvo 4 ar 5 sėdimos vietos ? :)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Gegužės 13, 23:48:36 »
Geras klausimas zinok  :V :V Manau kad 4 ir  :V :V

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Gegužės 14, 00:12:52 »
Geras klausimas zinok  :V :V Manau kad 4 ir  :V :V
Nes matai, penkta sėdima vieta yra už papildomą kainą.  :-] Na bet čia Comfort Coupe kaip teigia gamintojai, tai nereik tos 5-os vietos mano manymu.  :-] Nes jau tam sėdėt būtų sunku.  :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Gegužės 14, 13:48:24 »
Kur butu ketvirta vovere kist? I bagazine tai nedesi :V 4 vietos atrodo graziau salone, bet 5 vietos praktiskiau :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Gegužės 14, 14:11:28 »
:-] :-] :-] Bananas  :-] :-] Gerai vadina.  :-] :-] (y) Gerai, kad pasakei.  :-]
kiek zinau bent jau pas mus klp tai tik MB CLS vadina bananu o sita taip ir vadina passat CC,bet is dalies jis kaip nir tas mb cls perlinkes kaip bananas!
grazus tikrai pasaitelis

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Gegužės 14, 14:12:09 »
kiek dabar lizingas tokios lietuvoj kainuoja i menesi ? nes man siulo salonoas irgi passata cc nuliova siu metu, i menesi 299 eura ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Gegužės 14, 14:37:19 »
kiek zinau bent jau pas mus klp tai tik MB CLS vadina bananu o sita taip ir vadina passat CC,bet is dalies jis kaip nir tas mb cls perlinkes kaip bananas!
grazus tikrai pasaitelis
Tai aš kiek suprantu, tai šitas passatas yra padarytas pagal MB CLS. :) Nes patys gamintojai to neslėpė. :)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Gegužės 14, 20:31:05 »
Kur butu ketvirta vovere kist? I bagazine tai nedesi :V 4 vietos atrodo graziau salone, bet 5 vietos praktiskiau :)

Dar dvi voveres tilps i bagazine  :-] :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Gegužės 16, 15:25:07 »
Tau tiktu :D

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Gegužės 16, 15:38:44 »
vienintelis gražus pasatas, kuris asocijuojas su prabanga, ne taip kaip kiti  (+) CLS mersą visur bananu vadina  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Gegužės 16, 15:51:27 »
Citata
vertė apie 300k LT.

ka tu cia svaigsti,brangiausias CC 40eur naujas kainuoja...