balti ratai tai.. paziurek ar nors vienas normalus forume daze ratus baltai ? bandau dar suprast kam tau ta beske jei turi skoda
Sveiki, bandysiu tęsti savo garažo temą su šiokia tokia Audi. Modelis būtų 80 B4, su 2.0 litrų benzinine tačiau dujinta jėgaine, kuri išvysto 66kW. Šio modelio gamybos metai yra 1993. Privalumų galima sakyti nėra, yra tik elektrinis stoglangis, daugiau viskas paprasta arba tiesiog nėra. Šiam automobiliui patekus į mano rankas buvo padaryta nemažai darbų iš techninės pusės ir ne ką mažiau atlikta iš kosmetinės pusės. Visų pirma buvo imtąsi stabdžių. Tiek priekiniai, tiek galiniai stabdžių diskai su kaladėlėmis buvo jau nebegyvi. Nupirkti nauji diskai su kaladėlėmis ir viskas pakeista. Tada pasijautė, kad ir šis automobilis gali stabdyti. Vėliau buvo imtasi priekinės važiuoklės. Išimtas traversas su šakėmis, pakeisti visi sailentblokai, pakeistos stabilizatoriaus traukės ir atraminiai guoliai su gumom. Važiuoklės laisvumų nebeliko, ir dingo visokie įdomūs drebėjimai. Veliau sugalvojau, kad reikia pažiūrėti variklio pagalves. Yra tam tikras laisvumas perjungiant bėgius arba tiesiog atleidus akseleratoriaus pedalą. Rastos dvi negyvos pagalvės, viena variklio, kita pavarų dėžės. Minėtas laisvumas ryškiai sumažėjo, tačiau vistiek išliko. Pakeistas galinis duslintuvo bakelis, nes buvo visiškai tuščias jis ir virintas nežinia kiek kartų. Šiek tiek remonto nuotraukų:
O šiaip tai čia pagrinde draugės automobilis, kuriuo man pavesta rūpintis, ...
dar laisvumai būna iš greičių dėžės ir granatų, kurie juntami perjungiant bėgius arba tiesiog paspaudus ir atleidus gazą ant bėgioneskubėt, tuoj draugė užsinorės naujesnio automobilio, nes šitas morališkai jau per senas ir nespėsi jo viso iki galo padaryti
Granatos, būtų geras spėjimas dėl to laisvumo. Reikės kada bandyt patikrinti. Jo, šitas automobilis jau morališkai senas, bet tikrai neblogas. Na draugė tos nuomonės, kad geriau šitas senas, bet atkeltas, negu, kad bile pakeist į naujesnę.
tau pasisekė tada, kad draugė tokios nuomonės
Man tos skodos visai patiko.kuro valgo normaliai ir niera visai tokios ekonomines
nesuprantu tokios logikos, jei rimtai. sena morališkai nusenus griuvena kažkuom gali būt geresnė nei naujesnė? kuom? kam tada keičiat mašinas į naujesnes? atkelkit savas 30 metų senumo ir džiaukitės ai, pala, pusė forumo ant c4 realiai ir užstrigo
balti ratai tai.. paziurek ar nors vienas normalus forume daze ratus baltai ?
Tu rimtai durnas ?
susimaišė žmogus didžioji dalis gi dabar ant C5 užstrigę
Tai kad kam cia reikia vadinti griuvenom ir pan tas senas masinas.
Manau nei man nei tau neteko su tom senom kazkur ant kelio sugriuti, kad tik ant sniuro gryzti man ir senos audi
c5 pardave ir jau stumia.. Asmeniskai f10 vs C5 S6 nieko nepajutau kodel labai uzsimanyciau f10 taip kebulas naujas atrodo zymiai graziau nu ir kas jeigu abi taip pat smagiai vaziuoja? Platesni mastyma Mega pajunk. O tavo merginai tai didziausi pliusai! Nes norai su realybe neprasilenkia, turi patikima automobiliuka ir islaukus tinkamo momento gales sokt ant sau patinkancio
Va tame ir esme kad daug kas tinka nuo kitu modeliu.Man patiko is vaizdo ta scuot,kazin kai jos.ten kiek suprantu viskas tas pats tik kad 4x4