Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vytkės garažas(Octavia II+A80 B4)  (Skaityta 69430 kartus)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
balti ratai tai.. ff paziurek ar nors vienas normalus forume daze ratus baltai ? :goodboy:

bandau dar suprast kam tau  ta beske jei turi skoda :think:

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
balti ratai tai.. ff paziurek ar nors vienas normalus forume daze ratus baltai ? :goodboy:

bandau dar suprast kam tau  ta beske jei turi skoda :think:
Ką mes vadinam normaliais ? :-] O šiaip tai čia pagrinde draugės automobilis, kuriuo man pavesta rūpintis, tai balti ratai bus. Dropo ir ratų norėtųsi tikrai. Labiau net pradžiai sulygint aukštį mašinos, nes priekis aukščiau nei galas. :goodboy:

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, bandysiu tęsti savo garažo temą su šiokia tokia Audi. :) Modelis būtų 80 B4, su 2.0 litrų benzinine tačiau dujinta jėgaine, kuri išvysto 66kW. Šio modelio gamybos metai yra 1993. Privalumų galima sakyti nėra, yra tik elektrinis stoglangis, daugiau viskas paprasta arba tiesiog nėra. :) Šiam automobiliui patekus į mano rankas buvo padaryta nemažai darbų iš techninės pusės ir ne ką mažiau atlikta iš kosmetinės pusės. Visų pirma buvo imtąsi stabdžių. Tiek priekiniai, tiek galiniai stabdžių diskai su kaladėlėmis buvo jau nebegyvi. Nupirkti nauji diskai su kaladėlėmis ir viskas pakeista. Tada pasijautė, kad ir šis automobilis gali stabdyti. Vėliau buvo imtasi priekinės važiuoklės. Išimtas traversas su šakėmis, pakeisti visi sailentblokai, pakeistos stabilizatoriaus traukės ir atraminiai guoliai su gumom. Važiuoklės laisvumų nebeliko, ir dingo visokie įdomūs drebėjimai. :) Veliau sugalvojau, kad reikia pažiūrėti variklio pagalves. Yra tam tikras laisvumas perjungiant bėgius arba tiesiog atleidus akseleratoriaus pedalą. Rastos dvi negyvos pagalvės, viena variklio, kita pavarų dėžės. Minėtas laisvumas ryškiai sumažėjo, tačiau vistiek išliko. Pakeistas galinis duslintuvo bakelis, nes buvo visiškai tuščias jis ir virintas nežinia kiek kartų. Šiek tiek remonto nuotraukų:
dar laisvumai būna iš greičių dėžės ir granatų, kurie juntami perjungiant bėgius arba tiesiog paspaudus ir atleidus gazą ant bėgio

O šiaip tai čia pagrinde draugės automobilis, kuriuo man pavesta rūpintis, ...
neskubėt, tuoj draugė užsinorės naujesnio automobilio, nes šitas morališkai jau per senas ir nespėsi jo viso iki galo padaryti :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 02, 12:44:29 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dar laisvumai būna iš greičių dėžės ir granatų, kurie juntami perjungiant bėgius arba tiesiog paspaudus ir atleidus gazą ant bėgio

neskubėt, tuoj draugė užsinorės naujesnio automobilio, nes šitas morališkai jau per senas ir nespėsi jo viso iki galo padaryti :)
Granatos, būtų geras spėjimas dėl to laisvumo. Reikės kada bandyt patikrinti. Jo, šitas automobilis jau morališkai senas, bet tikrai neblogas. Na draugė tos nuomonės, kad geriau šitas senas, bet atkeltas, negu, kad bile pakeist į naujesnę. :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Granatos, būtų geras spėjimas dėl to laisvumo. Reikės kada bandyt patikrinti. Jo, šitas automobilis jau morališkai senas, bet tikrai neblogas. Na draugė tos nuomonės, kad geriau šitas senas, bet atkeltas, negu, kad bile pakeist į naujesnę. :D
tau pasisekė tada, kad draugė tokios nuomonės :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
maniskei taip nepaeitu :V

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Sveikas 100metu,na man ir galva pirma mintis nafik tau ta bulka.paskui galvoju bus kokia darbine arba antros puses tai pataikiau.p :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
tau pasisekė tada, kad draugė tokios nuomonės :)
nesuprantu tokios logikos, jei rimtai. sena morališkai nusenus griuvena kažkuom gali būt geresnė nei naujesnė? kuom? kam tada keičiat mašinas į naujesnes? atkelkit savas 30 metų senumo ir džiaukitės (y) ai, pala, pusė forumo ant c4 realiai ir užstrigo :bedantis:

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na draugė tikrai norėtų naujesnės, kur būtų kondicionerius ir panašiai, bet kadangi nori pati užsidirbti ir pati nusipirkti tą naujesnę, tai važinėja su šita ir kol važinėja šiuo automobiliu, juo rūpinasi tikrai gerai. Kad ir mano rankomis vyksta darbai, bet jei reikia, tai ir tvarkom, neapleidžiam. (+)

Ir kadangi dingusios foto mano Octavios, tai tiesiog įdesiu porą kaip atrodė kol kitų ratų nesusiorganizavau. Ir jei nesupyksit, tai pavasarį Octavios dar porą fotų įkelsiu.

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 02, 13:52:08 sukūrė Vytkė »

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Man tos skodos visai patiko.kuro valgo normaliai ir niera visai tokios ekonomines

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Man tos skodos visai patiko.kuro valgo normaliai ir niera visai tokios ekonomines

Jooo, būna tikrai dar labiau ekonominių. :D Bet šiaip patenkintas aš ta mašina, kaip ir sakai, kuro baisiai daug neryja. Tik va pvz kokius sportinius amortikus, ar spyruokles, kai ieškojau, tai viską nuo Golf 5 ėmiau. Šituo klausimu jos nėra baisiai populiarios.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Va tame ir esme kad daug kas tinka nuo kitu modeliu.Man patiko is vaizdo ta scuot,kazin kai jos.ten kiek suprantu viskas tas pats tik kad 4x4

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu tokios logikos, jei rimtai. sena morališkai nusenus griuvena kažkuom gali būt geresnė nei naujesnė? kuom? kam tada keičiat mašinas į naujesnes? atkelkit savas 30 metų senumo ir džiaukitės (y) ai, pala, pusė forumo ant c4 realiai ir užstrigo :bedantis:
Tu rimtai durnas ?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
čia kas per paniatkės pas tamstą?
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tu rimtai durnas ?
susimaišė žmogus ;) didžioji dalis gi dabar ant C5 užstrigę :goodboy:
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Eligijus32

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Daili b4 :). Bet ratų baltai nereikėtų dažyti.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 02, 19:44:13 sukūrė Eligijus32 »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tai kad kam cia reikia vadinti griuvenom ir pan tas senas masinas. Jei nepatinka senos audi tai tegul vairuoja savo grabnycias japoniskas.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai kad kam cia reikia vadinti griuvenom ir pan tas senas masinas.
bet reikia pripažinti, kad senos dažniausiai tokios ir būna ;) vienetai tik pasitaiko puikios būklės.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Manau nei man nei tau neteko su tom senom kazkur ant kelio sugriuti, kad tik ant sniuro gryzti :think: man ir senos audi (y)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Manau nei man nei tau neteko su tom senom kazkur ant kelio sugriuti, kad tik ant sniuro gryzti :think: man ir senos audi (y)
kelyje neteko, bet kiek aš savo bulką belaižiau vis tiek ji padla man kas mėnesį kokį šposą iškrėsdavo :F nepatikima mašina kaip kasdienai... va A2 visai kita kalba, nors tai tik 10 metų naujesnė skarbonkė :-]
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
:goodboy: c5 pardave ir jau stumia.. Asmeniskai f10 vs C5 S6 nieko nepajutau kodel labai uzsimanyciau f10 :) taip kebulas naujas atrodo zymiai graziau nu ir kas jeigu abi taip pat smagiai vaziuoja? Platesni mastyma Mega pajunk. O tavo merginai tai didziausi pliusai! Nes norai su realybe neprasilenkia, turi patikima automobiliuka ir islaukus tinkamo momento gales sokt ant sau patinkancio (+)(y)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
:goodboy: c5 pardave ir jau stumia.. Asmeniskai f10 vs C5 S6 nieko nepajutau kodel labai uzsimanyciau f10 :) taip kebulas naujas atrodo zymiai graziau nu ir kas jeigu abi taip pat smagiai vaziuoja? Platesni mastyma Mega pajunk. O tavo merginai tai didziausi pliusai! Nes norai su realybe neprasilenkia, turi patikima automobiliuka ir islaukus tinkamo momento gales sokt ant sau patinkancio (+)(y)

Po tokiu postu belieka tik toki smaila uzdeti :think:

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nesipykim vyrai, kas ką gali ir nori tegul tą ir vairuoja. (y)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Dar dabar prisimenu, kaip 2009 metais C5 nusipirkom, tai buvo daug replikų, kad čia lieva, kad tautinė mašina ir panašiai. :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Va tame ir esme kad daug kas tinka nuo kitu modeliu.Man patiko is vaizdo ta scuot,kazin kai jos.ten kiek suprantu viskas tas pats tik kad 4x4
Jo, ten važiuoklė nesikilnoja, tiesiog iškelta su amortikais ir spyruoklėm, tik gale biškį kitokia pakaba dėl Haldex'o.