Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vytkės garažas(Octavia II+A80 B4)  (Skaityta 72612 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vytkės garažas(Ataujinta istorija 1psl)
« Atsakymas #600: 2012 Rugpjūčio 26, 23:40:34 »
pagrinde tik galiniai megsta dilti,kiek man bent teko matyt.kaip karomislai visi vietoje buvo ar nepaziurejai?
Žiūrėjau tai puse velnio viskas buvo ir kompensatoriai iš pažiūros nebuvo suvaryti.  :V

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2012 Rugpjūčio 26, 23:43:44 »
o kaip tu juos gali pamtyti :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2012 Rugpjūčio 27, 00:05:14 »
o kaip tu juos gali pamtyti :)
Arba tada nejuos užmačiau, bet lyg jie buvo. :D Nu dzin, bet esmej +- atrodo viskas. :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2012 Rugpjūčio 27, 00:14:16 »
Esme tame,kad nuo keleivio puses dilimas prasideda, kiek esu susidures visose daugiau padile o kitoj pusej maziau o tu atsidares viena puse buvai tik tais? :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2012 Rugpjūčio 27, 13:27:03 »
Esme tame,kad nuo keleivio puses dilimas prasideda, kiek esu susidures visose daugiau padile o kitoj pusej maziau o tu atsidares viena puse buvai tik tais? :)
Jo, tiktai vieną pusę.:)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2012 Rugpjūčio 27, 14:44:26 »
Jo, tiktai vieną pusę.:)
Tai gali tiketis,kad kitoj pusej yra blogesne situacija :) Pas mane buvo pasalinis garsas,bet svelnus ir vienoj pusej, maniau veleneliai ir meistras sake,kad jie bus cia kalti, bet pasirodo,kad jie buvo net labai geros bukles ir garsas buvo del 2 koromislu, zmogus pasikeite ir turi labai gera motora :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kadangi po truputį ruošiu Audi išankstinei TA, tai sakau reikia išeit į kiemą ir pakeisti lemputes ir xenonų į paprastas. Paprastas normalus žmogus tiesiog pakeistų ir eitų atgal namo, o aš paskerdžiau lempas, išvaliau iš naujo visą vidų, stiklą ir sudėjęs pakeiciau.  :goodboy: Dabar šiek tiek skaidresnės lempos. 

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Kadangi po truputį ruošiu Audi išankstinei TA, tai sakau reikia išeit į kiemą ir pakeisti lemputes ir xenonų į paprastas. Paprastas normalus žmogus tiesiog pakeistų ir eitų atgal namo, o aš paskerdžiau lempas, išvaliau iš naujo visą vidų, stiklą ir sudėjęs pakeiciau.  :goodboy: Dabar šiek tiek skaidresnės lempos. 
Ar man atrodo ar iš tiesų čia kinietiškos lempos ?

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
zibintu vidus matinis?

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Noup, čia Hella, tik jos labai prašėsi restauracijos, tai prieš pora metų buvo atlikta, dabar pravalyta viskas ir vėl gražu. O vidus nėra matinis, tas vietas reikėjo atnaujint, nes buvo nusilupę ir nudegę, tai perdažyta sidabriniais dažais ir nupusta laku.  (+)

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Sita, dabar is praktikos gali pasakyti man jau, c5 lempu stiklai nusiima tiesiog ar visgi feno reikia? :) nes maciau stovi sponkes tokiu principu kaip senesniuose modeliuose :)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Noup, čia Hella, tik jos labai prašėsi restauracijos, tai prieš pora metų buvo atlikta, dabar pravalyta viskas ir vėl gražu. O vidus nėra matinis, tas vietas reikėjo atnaujint, nes buvo nusilupę ir nudegę, tai perdažyta sidabriniais dažais ir nupusta laku.  (+)
Taip keistai pasirodė kad vidus sidabrinis o ne blizgantis :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Sita, dabar is praktikos gali pasakyti man jau, c5 lempu stiklai nusiima tiesiog ar visgi feno reikia? :) nes maciau stovi sponkes tokiu principu kaip senesniuose modeliuose :)
Stovi ir ant šponkių ir ant klijų, reikia pašildyt ir bent jau man pavyko be atsuktuvų kišimų atitraukt stiklus.  :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Taip keistai pasirodė kad vidus sidabrinis o ne blizgantis :D
Nu jo, tas biški keistai atrodo, bet svarbu tvarkingai.  :D (+)

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Stovi ir ant šponkių ir ant klijų, reikia pašildyt ir bent jau man pavyko be atsuktuvų kišimų atitraukt stiklus.  :D
Galvojau, kad apseisiu be feno :D na aisku dekui...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nu va, Audi parduota, išvažiavo į Ukrainą, Odessą.   :-{ :-( Ieškosimės kito VAG'o.

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Viskas įmanoma.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Laikini ratai, kol rasim gerą VAG'ą.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
 Greiciau rask, ta Vag'a...  :fight: :fight:  :banned:   Girdejau, kad situ mazduciu sedynes kaip lentos, tiesa?  :think:

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nu šiaip nevažiavau aš su ja niekur toli kolkas, tai nežinau, bet va dieną prasimalus mieste ir panašiai tai nepasakyčiau, kad būtų blogos, visai normalios. Kas kliūna, tai vairo stiprintuvas. Po A6 tai Mazdoj vairas kaip be stiprintuvo.  :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Greiciau rask, ta Vag'a...  :fight: :fight:  :banned:   Girdejau, kad situ mazduciu sedynes kaip lentos, tiesa?  :think:
Ilgom kelionem ne kas sita mazda, garso izoliacija isvis š.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nu per balas girdisi labai gerai vandens čiurlenimas.  :-]

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Teko su tokia pasivezint kazkoks GT variantas buvo,  tai visai vaziavo, sedynes buvo el. odines, irgi visai nieko, tik kaip ir minejo garso izoliacija... sudu sudas, ai dar galines arkos situ kaip sykis visu supuve

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Teko su tokia pasivezint kazkoks GT variantas buvo,  tai visai vaziavo, sedynes buvo el. odines, irgi visai nieko, tik kaip ir minejo garso izoliacija... sudu sudas, ai dar galines arkos situ kaip sykis visu supuve
ir slenksčiai, bei kapotas. Kai turėjom, garantinio metu supuvo, aišku, 1 gen, bet 2 gen ne itin smarkiai skiriasi šituo klausimu.