Kai man buvo 18m. islaikes vairuotojo teises , vazinejau iki 100 km/h ,nes motina bijodavo , kai praejo pora metu , vazinejau ~120-140 km/h ir sakydavo ko taip letai vaziuoji ? - Sakau kad ne su lektuvu skrendam , o su Audi 80 1.8S
Blyn bent nesigirtum kaip mazas vaikas. Respect'o tas nepriduoda
Citata iš: slam 2010 Liepos 15, 13:37:16 O kam tas zioplio lapas tau? Aš esu labai pavyzdingas vairuotojas, važinėju su žaliu lapu ir nesilaikau greičio apribojimų. Autostradoj dar neteko važiuot ant tiek kiek priklauso(90km/h), paskutini karta variau, tai vidutiniškai ant 150-160km/h, tai nuo ukmergės iki vilniaus per 30 min.
O kam tas zioplio lapas tau?
igoriokas, o kaip dėl tų, kurie ką tik išsilaikę teises ir negali važiuoti tiek, kiek max leistina ?? Pagalvok gerai, kiek jiems leistina važiuoti
Citata iš: Vytkė 2010 Liepos 15, 15:46:13 Citata iš: slam 2010 Liepos 15, 13:37:16 O kam tas zioplio lapas tau? Aš esu labai pavyzdingas vairuotojas, važinėju su žaliu lapu ir nesilaikau greičio apribojimų. Autostradoj dar neteko važiuot ant tiek kiek priklauso(90km/h), paskutini karta variau, tai vidutiniškai ant 150-160km/h, tai nuo ukmergės iki vilniaus per 30 min. matosi kad teises pirkai, autostrada galima vaziuoti vasara 130 o ziema 110km/val
Jai pagautu policija tiek virsijant , turbut atsisveikintum su savo Audi
Nu ir gerai atrodo. Tik žiedų neliesk, taip palik. Lipduką užskaitau tik kad su tuo a95 biškį į vietą pastatyčiau, bet ne tame esmė
Domai kaip busi Frankfurte sustatysim Saliarka su tavo ale 95 ir pamatysi ir pradesi galvoti kad tavo silke nebevalina
gerai atrodo
Pamatytas siandien Groteles OK, Lempos Ok! Laukiam Juodo Zenkliuko Oo)
Citata iš: K52F 2010 Liepos 20, 23:07:35 Pamatytas siandien Groteles OK, Lempos Ok! Laukiam Juodo Zenkliuko Oo)Typo ziedu ?