Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VytautoR AUDI A4  (Skaityta 7700 kartus)

Neprisijungęs VRXX

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
VytautoR AUDI A4
« Topic Start: 2012 Gruodžio 19, 01:48:50 »
Sukursiu ir aš temą apie savo audi :)
Taigi, jau pabuvojusi pas kelis forumo dalyvius atkeliavo ši audi pas mane

Audi A4 1996 81kw juoda, kažkiek čipuota :)

Įdomiausia kelionė kolkas buvo į Ukrainą, į kuria su žeminta važiuokle geriau nelysti  :goodboy:
Tikslas aplankyti senelius

300 km ukrainos įveikta per 6 val, kur 100km -~90km/h, likusių 200 nenoriu net prisimint, provežose ~10 kartų kabinau dugną.

Kadangi aš su ja nieko nedariau, kad vertėtų skelbtis forume tai tylėjau, dabar gi liudni nuotykiai  :(

Šiandien, per "gerai" nuvalytus kelius stuktelėjau į škodukę.

Radiatorius prakirstas, stovim laukiam, traliuko. Kaltininkas sukęs į kairę iš pramonės į savanorius nesiginčijo ir vėliau labai padėjo paveždamas mane kur man reikėjo.
Taigis, su traliuku atvažiavom iki chemijos žiedo (priešais policiją) ir tik babach mano audi nušoko nuo tralo  (wow) vairuotojas į kalbas nesileido neva ji nusileido ant ratų ir nieko jai nėra, kol aš skambinau policijai jis ją užsivilko vėl ant traliuko. Po ilgų ginčų susipildėm deklaraciją.

Nuotraukų kokybė niekinė, tiesiog perteikti atmosferai.

Taigi, šarvuojuosi kantrybe, imu laisvadieni ir visuomeniniu transportu važiuosiu pas draudikus. Dėl pirmo įvykio ramu, tik reikia sugalvot kur remontuotis. Dėl antrojo nežinau kaip draudimas reaguos į tokį įvykį, ir ar atgausiu kažką busimiems važiuoklės remontams.

Kolkas tiek, einu miegoti  :-(
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 16:31:34 sukūrė VRXX »

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Re: VytautoR AUDI A4
« Atsakymas #1: 2012 Gruodžio 19, 07:45:26 »
apie mašiną visiškai niekas neparašyta, foto per didelės, tik pasibedavota kad sudaužė mašiną :F

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Gruodžio 19, 09:31:33 »
na, garažo šeimininkas naktį rašė, pasiguosti norėjo, duokit išsimiegoti ir papildys tą info, užuojauta kolegai aišku dėl tokių nuotykių, ką padarysi, būna ..
Nors pats vadelioju B5 juodą avantą, bet šito neprisimenu, kaip savininkas minėjo kad buvo pas kitus forumiečius.
dėl nukritimo nuo tralo tai įdomu, net negirdėjau kad taip nepasisektų. O neturėjo audylai galas pasiraitoti nuo smūgio, juk tralas aukštokas atrodo?

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Gruodžio 19, 09:46:24 »
Jei neklystu šita buvo pas Broodas, o paskui pas Norvega

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Gruodžio 19, 10:48:34 »
Šiandien, per "gerai" nuvalytus kelius stuktelėjau į škodukę.
greičiau per saugaus atstumo nesilaikymą ir dėl vairavimo patirties stokos stuktelėjai ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Gruodžio 19, 10:57:33 »
greičiau per saugaus atstumo nesilaikymą ir dėl vairavimo patirties stokos stuktelėjai ;)

(y)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Gruodžio 19, 11:01:33 »
O kokio atstumo reikia laikytis prieš priešinga kryptimi važiuojančia ir sukančia į kairę auto? Gi ne jis kaltininkas ir ne ruron pistelėjo...

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Gruodžio 19, 11:05:37 »
O kokio atstumo reikia laikytis prieš priešinga kryptimi važiuojančia ir sukančia į kairę auto? Gi ne jis kaltininkas ir ne ruron pistelėjo...
sorry my fault. galvojau, kad šiknon stuktelėjo ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Gruodžio 19, 16:08:23 »
apie mašiną visiškai niekas neparašyta, foto per didelės, tik pasibedavota kad sudaužė mašiną :F
Atsiprašau, apie mašiną papildysiu  :-)
Foto dydis atitinka taisyklių Talpinamos foto privalo būti 1280x960 dydžio arba mažesnės punktą

Važiavau iš šiaurės pr į pramonės, žmogus iš pramonės pusės atvažiavo ir suko į savanorius (kairę). Kadangi šiaurės pr trečioj juostoj buvo pilna mašinų sukančių link autostrados jis manes nepamatė, pasiteisino apledijusiu lango kraštu.

..dėl nukritimo nuo tralo tai įdomu, net negirdėjau kad taip nepasisektų. O neturėjo audylai galas pasiraitoti nuo smūgio, juk tralas aukštokas atrodo?
Pasitaiko gi  :-{
Tikiuosi kad neišsikraipė.

O kas dėl traliuko situacija tokia, paprastas draudimas šitu atveju negalioja, reikia to kuris draudžia firmą, jo jis iškart nusprendė nepildyti, kiek išklausinėjau pažįstamus, tokie dalykai baigiasi teismais. Taigi sutarėm apžiūrėti mašiną servise ir jau tada jis sumokės už remontą to kas galėjo atsirasti nuo kritimo. Rytoj mašinėlė keliaus į 4.2 8:8

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Gruodžio 19, 16:34:14 »
Reikejo stoveti vietoje ir kviesti policija,nukrito vezamas krovinys, tai irgi eismo yvykis, o dabar tu pats pasitraukei is yvykio vietos, ka dabar irodysi?

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Gruodžio 19, 16:50:30 »
Reikejo stoveti vietoje ir kviesti policija,nukrito vezamas krovinys, tai irgi eismo yvykis, o dabar tu pats pasitraukei is yvykio vietos, ka dabar irodysi?
Na taip, kol aš kviečiau policiją jis vėl užsikėlė mašiną. Tuomet jis parašė paaiškinimą, kad nukrito ir kad jis kaltas. Man to tuo metu užteko (šalta, naktis, draugė klinikose nežinia kokios būklės) ir mes davažiavome likusius 100m iki komisariato. Ten susirašėm deklaraciją, maniau pakaks. Jei būčiau žinojes, būčiau bandęs neleisti užsikelti jos vėl. Vėlu. Policijos nesulaukta o ir jis mane įtikino, kad atšaukta, nes jie ten visi pažįstami.
Po įvykių atrodo, kad daug ką reikėjo daryti kitaip, tiesiog tada atrodė kitaip  :goodboy:

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Gruodžio 19, 17:40:42 »
Net susinervavau skaitydamas...nukrito masina netycia...jopapa  :facepalm: As toks ramus ko gero nebuciau buves...

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Sausio 19, 09:42:09 »
Taigi, praėjus beveik mėnesiui mašina vėl pas mane  (aa)

Su traliuku baigėsi taip:
Jis įkalbėjo mane susitarti ir po apžiūros 4.2 servise kur nustatytas atsarginio rato dėžės įlenkimas, plyšęs salenblokas, įlinkęs karteris, sulaužyta dugno apsauga ir kažkokios bėdos su amortizatoriumi,sumoj 600lt. Gavau iš jo 800lt.

Toliau draudimas,
Tarpušventyje apžiūrėjo ekspertas ir surašė išorinius pažeidimus. Tuomet mašina buvo išardyta ir esant papildomiems defektams vėl kviestas ekspertas kuris atvyko jau po trijų karalių. Po apžiūros mašina per pora dienų sutvarkyta. Vakar, paskambino iš draudimo, 4100Lt.

Atliktų darbų sarašas:

Sutvarkyta beveik viskas.
Padarytas ratų suvedimas, sureguliuotos lempos.
Liko pasikeisti valstybinius numerius, užsidėti variklio apsaugą na ir vasarą kondiškę užsipildyt.

Minusai:
Pirminės apžiūros metu reikėjo keisti vieną salenbloką, o paskutinę dieną paaiškėjo, kad reikia keisti dar keturis. Šioje vietoj likau apgautas.
Darant suvedimą nesutapo kasteris, tampytojas paaiškino, kad prieš tampant reikėjo pakeisti stupica, šakes ir/ar dar ten kažką. Nelabai supratau šioje vietoje, bet suvedėjas patikino mane, kad stabilumui ir padangoms tai neatsilieps.

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Sausio 19, 13:19:17 »

Pasivažinėjus po užmiestį supratau, kad kažkur dingo trauka  :-{
Pro tepalo užpilimo dangtelį gal neblogai pučia orą, išsigandau artėjančiomis didelėmis išlaidomis. Bet po užgesinimo, traukai grįžus, prisiminiau dar perkant mašiną, buvo pusiau gyva oro srauto matuoklė. Kadangi tai nuo jos, šiek tiek nuramino.
Nete prisiskaičiau dėl pūtimo, kad galėjo užšalti alsuoklis arba varikliui ragai, lauke -15-17 šalčio, anksčiau lyg ir nepastebėjau to  (H-)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Sausio 19, 13:40:32 »
iki ivykio FL zibintai, o dabar paprasti. kaip siuo atveju baidesi? ziurejo pagal metus ar pagal tai kas iki avarijos buvo sudeta?

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Sausio 19, 14:01:45 »
Draudimui nesvarbu kas buvo sudeta. Jie tik apmoka uz dalis kurios ejo tos masinos komplektacijoje pagal metus ir kebulo numeri. Norint kad apmoketu uz papildoma iranga reikia draust KASKO ir papildomai primoketi, kad surasytu i automobili sudeta papildoma iranaga (tiuning detales, audio/video apratura, ir t.t.)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Sausio 19, 14:06:17 »
nebitinai Valukoniui paskaiciavo kaip uz USA zibintus, nors auto EU

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Sausio 19, 14:15:26 »
Samatos jie man neatsiuntė, telefonu pasakė sumą ir sąskaitos numerio paprašė, kiek jas įvertino nežinau.
O servisas sudėjo originalias ir tiek, aš tikėjausi, kad liks kokios buvo, bet to nepaprašiau  :goodboy:

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Sausio 19, 14:28:08 »
nebitinai Valukoniui paskaiciavo kaip uz USA zibintus, nors auto EU

pabandyk automobiliui iki 91/2 metų pasižiūrėti komplektaciją - jos nerodo. Kiek pagal kodą/lipduką bagažinėje įmanoma patikrinti kažkiek - tiek. Dėl to ir kompensavo tai, kas buvo sudėta ant mašinos.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Sausio 19, 15:04:26 »
Bat kasko ir nedraudzia senesniu masinu nei 15metu. Nors yra visokiu isimciu draudimams. O jei neranda automobilio komplektacijos pagal VIN tada skaiciuoja, kad automobilis su bazine komplektacija.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Sausio 19, 16:45:37 »
O xenonų du komplektai kur buvo lešinėse lempose liko, ar paslaptingai dingo ? :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Sausio 19, 17:37:14 »
Bat kasko ir nedraudzia senesniu masinu nei 15metu. Nors yra visokiu isimciu draudimams. O jei neranda automobilio komplektacijos pagal VIN tada skaiciuoja, kad automobilis su bazine komplektacija.

jei kaltas, tada taip, lieki basas (jei kasko neturi). O jei nekaltas, tada prie ko tas kasko? :)

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Sausio 19, 22:45:39 »
O xenonų du komplektai kur buvo lešinėse lempose liko, ar paslaptingai dingo ? :)
Liko, t.y. pasiėmiau likučius, dešinė lempa apart laikiklių sveika, kairė supilta, bet kur aš tau gausiu antrą tokią  :-]

Neprisijungęs VRXX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Vasario 09, 19:52:03 »

Priekiniam valst. numeriui jau kapiec po plovyklos.

Bestovint daugiabučio kieme kažkam prireikė mano antenos ir vienos plastmasės iš buferio, taipogi toks jausmas, kad kažkas mylėjosi ant kapoto, nes atsirado daug švelnių įbrėžimų  :think:
nauja antena 9lt, o plastmasę kada prie progos paimsiu kur.

Draudimas viskas negauna informacijos apie įvykį, dėl to pinigų dar negavau  (!?)