Sukursiu ir aš temą apie savo audi
Taigi, jau pabuvojusi pas kelis forumo dalyvius atkeliavo ši audi pas mane
Audi A4 1996 81kw juoda, kažkiek čipuota
Įdomiausia kelionė kolkas buvo į Ukrainą, į kuria su žeminta važiuokle geriau nelysti
Tikslas aplankyti senelius
300 km ukrainos įveikta per 6 val, kur 100km -~90km/h, likusių 200 nenoriu net prisimint, provežose ~10 kartų kabinau dugną.
Kadangi aš su ja nieko nedariau, kad vertėtų skelbtis forume tai tylėjau, dabar gi liudni nuotykiai
Šiandien, per "gerai" nuvalytus kelius stuktelėjau į škodukę.
Radiatorius prakirstas, stovim laukiam, traliuko. Kaltininkas sukęs į kairę iš pramonės į savanorius nesiginčijo ir vėliau labai padėjo paveždamas mane kur man reikėjo.
Taigis, su traliuku atvažiavom iki chemijos žiedo (priešais policiją) ir tik babach mano audi nušoko nuo tralo
vairuotojas į kalbas nesileido neva ji nusileido ant ratų ir nieko jai nėra, kol aš skambinau policijai jis ją užsivilko vėl ant traliuko. Po ilgų ginčų susipildėm deklaraciją.
Nuotraukų kokybė niekinė, tiesiog perteikti atmosferai.
Taigi, šarvuojuosi kantrybe, imu laisvadieni ir visuomeniniu transportu važiuosiu pas draudikus. Dėl pirmo įvykio ramu, tik reikia sugalvot kur remontuotis. Dėl antrojo nežinau kaip draudimas reaguos į tokį įvykį, ir ar atgausiu kažką busimiems važiuoklės remontams.
Kolkas tiek, einu miegoti