Vycka, niekas tavęs neįtikinėjo pirkti šito auto taip stipriai
.. Pas mane toks visas avantas "pavargęs" iš perekupų grįžo, mokėjau 2350lt su pavargusia turba ir kiauru IC, pats sukišau per 2 metus, 1400lt, važiuoklę žiurėjau, kiek per TA tikrino, nes buvo darbomobilis, savo hodu praėjo, nulėkiau su ja apie 30 000 km, o rimtesnes bėdas iškilusias sprendžiau - keičiau interkuleri, turba, gofruota virsaus žarna, suportus su pr. diskais nuo audi 200, galinius diskus, trosa, restauravo suportus, sviesu "ragus" ne kartą, peciuko ventiliatorius visiskai naujas idėtas, galinių el.langų varikliukas, durų trosus X kartų, tą pačia važiuoklę 2 kart tvarkiau ir kitą aibę smulkmenų, kurios tau tikiuos nebeišlys
Tau atidaviau už 1800Lt, ne už 4000lt (tiek jos švarios ir tvarkingos kainuoja). Neapiplėšiau ir nesijaučiu apgavęs. Kiek šiuo metu esi tu investavęs?
O dėl, kompresijos, tikrai ji normaliai traukė, palyginus su kitomis c3 TDI, tau ir kiti apie tai pasakė. Kodėl nuo 0 iki -27 ji puikiai (iš pusės abarato kurėsi/kuriasi)? Pas audineon irgi sunkiai +5/+15 kuriasi ar vien dėl kompresijos gali taip būt?
Patikėk C3 TDI, tikrai tiek nereikalauja investicijų ir laiko kaip V8. Su ja kiekviena bėda maloniai užgrūdina.
netraukia ten ta silke kuresi tragiskai ir ka cia kalbi kad kazkeno silke su gera kompresija tdi taip pat kuriasi

mano ta sugriuvus projektine netikra tdi kuriasi -1 kai buna, tas pats kas vasara kaip sakot puse abaroto pakaitinimas joks neveikia kompresijos niekad nematavau traukia 200 kai nieko pas mane su varikliu viena beda tik kad pulsuoja apsukos ir viskas jokiu tepalu nedegina minu su ja kasdien visi kaime apake kiek as su ja metu galiu vazinet bet kol nenusibaigs motoras tol silke suksis