Tokia nelabai sekminga diena...Nusipjoviau duslintuvą, norėjau gražų antgalį prisivirinti,o taspradėjo lyditis...Sakė tėvs,kad su kempu reik,o ne su paprasta svarke. Tai dabar tas galiukas išvis juokingai atrodo.
Toliau...Važiavau iš Gargždų į Vilnių ir pamiršau,kad ant Aleksoto tilto remontas yra ir ten didžausi kamščiai tokiu metu bus. Per plauką nau vakaro žinių kiminalinių naujienų, būčiau užlaužęs greitkelį ramiai :lol: Priekį manęs Subaru, šalia fūra,važiuoju pagal eismo greitį ir pyst priekį subaru ant stabdžių( nes ten kamštis susidarė),mėtėsi į kairį kelkraštį, fūra irgi ant stabdžių į dešinį kelkrštaį,o aš su savo kibiru iš visų jėgų ant stabdžių ir laviruoju tarp pirmos ir antros juostų...Stabdydamas nučiuožiau toliau už važiuojančias mašinas. Patikėkit dūmų buvo iš po padangų tiek,kad nesimatė nieko per langą :lol: Tada slinkau ramiai pirma juosta,rankos drebėjo, visi kas lenkė antra juosta mane žiūrėjo didelėm akim :shock:
Beje,stabdžių diskai priekiniai ir kaladėlės net 1000km nepravažiavusios...Trūko abs man ir...Padangos aišku netokios kokios galėtų būt :roll:
O šiaip,tai šakės,po motoro perrinkimo krito ryškiai sąnaudos. Ekonomaizeris prie 130 rodo 6 litrus, kai ankščiau apie 10-12 rodydavo.
Beje, reikia šių dalių silkei
Audi 100/200/V8 C3 reikiamų dalių sąrašas
- Galinis guminis spoileriukas ant galinio dangčio
- Priekinių durelių apšivkių - mėlynos arba rudos spalvos
- Audi 200 priekinė lūpa
- Bet kokių guminių/plastmasinių slenksčių,galinių ar priekinių pažeminimų(lūpų). Gali būti originalai,gali būti ir kopijos,palūžę ir pnš...Zender,audi sport ir visi kiti...
Dėl priekinės ir galinės lūpos gavau pasiūlymų,bet vis dėl to noriu pasirinkimo,o ne pirmą pačią pult pirkti