Citata iš: gataz 2010 Lapkričio 28, 12:54:44 Citata iš: ~Romas~ 2010 Lapkričio 28, 10:43:08 Zvenkit zvenkit, bet cia mano nuomone. As nesakau, kad blogai kazkas su tuo 2.2t, bet paemus kita varikli ir su juo zaidziant butu daug idomesnis projektas. Be to, man moraliskai atsibodes del to, kad zinau daugiausia tik 2.2t galios kelimo projektus. Taip isvedziojant tuoj sakysi, kad Audi jau atsibodes mod'as...ale gi rimtai, va, gatai, tavo lengvintas bumeris ot koks įdomus projektas buvo, nereikėjo nei audi, nei nieko
Citata iš: ~Romas~ 2010 Lapkričio 28, 10:43:08 Zvenkit zvenkit, bet cia mano nuomone. As nesakau, kad blogai kazkas su tuo 2.2t, bet paemus kita varikli ir su juo zaidziant butu daug idomesnis projektas. Be to, man moraliskai atsibodes del to, kad zinau daugiausia tik 2.2t galios kelimo projektus. Taip isvedziojant tuoj sakysi, kad Audi jau atsibodes mod'as...
Zvenkit zvenkit, bet cia mano nuomone. As nesakau, kad blogai kazkas su tuo 2.2t, bet paemus kita varikli ir su juo zaidziant butu daug idomesnis projektas. Be to, man moraliskai atsibodes del to, kad zinau daugiausia tik 2.2t galios kelimo projektus.