Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: voriuxes a3 :)  (Skaityta 30689 kartus)

Neprisijungęs voriuxe

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Re: voriuxes a3 :)
« Atsakymas #250: 2011 Gruodžio 09, 03:44:04 »
Širdingai dėkoju cukrui už posūkių rankenėlę ;))) pagaliau ir as galiu įžiebti ilgąsias šviesas :) ( prieš tai ilgosios šviesos veikė tik laikant rankenėlę patraukus link savęs :-]
DAR KARTÀ AÈIÛÛÛÛ CUKRUI ;)))))))  :H

Taip pat yra įdomių naujienų apie kai kuriuos mano mašiniuko veikimo ypatumus :-]

Neseniai buvo pastebėta, kad važiuojant tiek benzu, tiek dujom įjungus laisvą bėgį suburbuliuodavo apsukos, o kartais mašina net užgesdavo. Pakartosiu: važiuojant :D
Mano hipotezės buvo 3:
1. oro srauto matuoklė
2. laisvos eigos vožtuvas
3. lemda zondas (ar kaip jis ten vadinas :-] )

Buvo kreiptąsi į GL (Giedrių) dėl problemos išaiškinimo: atlikus kompiuterinę diagnostiką buvo atrastos įdomios klaidos:
1. oro srauto matuoklė "pjauna grybą", bet dar +- telpa į parametrus
2. laisvos eigos vožtuvas metė klaidą, kurią sėkmingai ištrynus apsukos stabilizavosi. Taip pat profilaktiškai buvo pravalytas pats vožtuvas (murzius) - dabar kaip ir viskas ok :)
3. vot čia prasideda pats įdomumas: lamda zondas veikia tik paspaudus greičio pedalą važiuojant, kitais atvejais ( sustojus arba mašinai riedant ) lamda zondas rodo nulius ir atrodo lyg būtų miręs. Bet jis atgyja kai duodi gaziko :-]

Artimiausi planai aišku bus pasikeisti oro srauto matuoklę :) o su laiku pasikeisiu ir lamda, tiesiog mano mašinai jis darytų įtaką tik tuo atveju, jei važinėčiau ant benzo, o kadangi as važinėju su dujom - tai mašiniukas tik pašyla ant benzino ir padidėjusių benzino sąnaudų nelabai ir jaučiasi :)

tai tiek žinių :)

beje, jei kas nors nori mano lietų ratlankių (R16) - galim apsikeist :) dovanų duosiu ir duslintuvą  :D joke  :D