cia buvo kaip ir atsakymas slimui del to 1 bar jokio ispudzio VooDoo audine visada gerai atrode o vietravikai cia ne del isvaizdos cia del patogumo nes istikro labai patogus dalykas as norejau plesti savo kai atsisedau uz vairo bet paskui mano nuomone pasikeite
Citata iš: vitalij16v 2011 Rugsėjo 23, 02:09:59 cia buvo kaip ir atsakymas slimui del to 1 bar jokio ispudzio VooDoo audine visada gerai atrode o vietravikai cia ne del isvaizdos cia del patogumo nes istikro labai patogus dalykas as norejau plesti savo kai atsisedau uz vairo bet paskui mano nuomone pasikeite Dar purvasargių nepamiršk prie tų vėtravykų užsidėti.
Citata iš: Evaldas 2011 Rugsėjo 23, 07:27:53 Citata iš: vitalij16v 2011 Rugsėjo 23, 02:09:59 cia buvo kaip ir atsakymas slimui del to 1 bar jokio ispudzio VooDoo audine visada gerai atrode o vietravikai cia ne del isvaizdos cia del patogumo nes istikro labai patogus dalykas as norejau plesti savo kai atsisedau uz vairo bet paskui mano nuomone pasikeite Dar purvasargių nepamiršk prie tų vėtravykų užsidėti.purvasargiais galis avo audine apklijuot is visu pusiu, is priekio ratu ir is galo