netikusiu kalendoriui fotosesija Oo)
Citata iš: voisniz 2009 Rugpjūčio 26, 23:37:07 netikusiu kalendoriui fotosesija Oo)galejot ir mane pasikviest
Citata iš: kuzma 2009 Rugpjūčio 27, 08:34:54 Citata iš: voisniz 2009 Rugpjūčio 26, 23:37:07 netikusiu kalendoriui fotosesija Oo)galejot ir mane pasikviest kitakart, nes seip dar del irangeles kitos galwojam, tai tada suktelsim
ziuriu as i ta foto kur snukiai viena i kita stovi ir galvoju...o jei crash testa padarius, kazin kaip atrodytu
Citata iš: quattre 2009 Rugpjūčio 27, 09:20:58 ziuriu as i ta foto kur snukiai viena i kita stovi ir galvoju...o jei crash testa padarius, kazin kaip atrodytu laimetojas aiskus o bet taciau zinant kiek smugiu avants patyres, tai kazin kaip ten butu
Citata iš: voisniz 2009 Rugpjūčio 27, 10:01:31 Citata iš: quattre 2009 Rugpjūčio 27, 09:20:58 ziuriu as i ta foto kur snukiai viena i kita stovi ir galvoju...o jei crash testa padarius, kazin kaip atrodytu laimetojas aiskus o bet taciau zinant kiek smugiu avants patyres, tai kazin kaip ten butu va va
voisniz: pasijungei EQ ?
laidu ilgis tenkina ? ))
Dvišimtės komplektacija tai tyliu Turbūt viskas kas tai dienai buvo tas sudėta... Ant ratų dangtelių nebuvo ar nusiimei, kad šudarankiai nenupūstų?
Citata iš: Domas 2009 Rugpjūčio 28, 03:28:00 Dvišimtės komplektacija tai tyliu Turbūt viskas kas tai dienai buvo tas sudėta... Ant ratų dangtelių nebuvo ar nusiimei, kad šudarankiai nenupūstų?dangteliu nebuvo na seip jo, dar truksta lempu apiplovimo, prie progos atstatyt reiks pradini vaizda
As kaip tik db turiu pasiskolines arku valcavimo aparata, galim isbandyt jei nori, nes pas mane arkas siekia irgi biski Per didelis ET :s
Citata iš: voisniz 2009 Rugpjūčio 28, 07:29:16 Citata iš: Domas 2009 Rugpjūčio 28, 03:28:00 Dvišimtės komplektacija tai tyliu Turbūt viskas kas tai dienai buvo tas sudėta... Ant ratų dangtelių nebuvo ar nusiimei, kad šudarankiai nenupūstų?dangteliu nebuvo na seip jo, dar truksta lempu apiplovimo, prie progos atstatyt reiks pradini vaizda Jie ten buvo numatyti ar įmontuot bandysi naują bakelį, siurbliuką ir myžtukus?
Citata iš: powliuz 2009 Rugpjūčio 28, 21:03:58 As kaip tik db turiu pasiskolines arku valcavimo aparata, galim isbandyt jei nori, nes pas mane arkas siekia irgi biski Per didelis ET :sbet sako gyvūnas gaunas is tokiu darbu...
Gerule fotosesija ir teisingi ratai A200, tik reikia dropo db jai manau ?!?P.S. sakiau kad atsilups nuo zenkliuko dazai po biski