Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Voisniz garazelis :) 90..Coupe..200  (Skaityta 117940 kartus)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Re: Voisniz garazelis :) (atnaujintos foto)
« Atsakymas #300: 2009 Balandžio 28, 16:26:53 »
su slanga bagazinei nepraeisi TA bet jaigu pastave tos dujos senos kartos neturi elektro voztuvu ar koten dabar reikia ant bako tai irtaip nepraeisi...tegu mato kiti kad tos dujos bet kazkur kitur padet gal maziau i kai kristu dabar kaip prielipa koks, po bako dangteliu mintis manau nebloga esu mates taip padatytu...
bet jei po bako dangteliu, pro kur tada benza pilt? :D

saras669

• Svečias
« Atsakymas #301: 2009 Balandžio 28, 16:28:12 »
gerule audi :G

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2009 Balandžio 28, 16:28:28 »
buna sutalpina abu ten juos...nezinau kaip taviskei bet sakau sone kazkaip ar kaip ten bet sutalpina tiek ta benzo garlavina tiek duju uzpylima, arba dar viena mintis, palikt gale tik pakist po buferiu na kad pistoletas staciai is apacios uzsimautu, nesimatys tik pilt dujas nepatogu, nes nematai kol gerai nepasilenki tieskur tas uzppulimas, draugas ant merso buvo pasidares
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 28, 16:30:39 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2009 Balandžio 28, 23:21:29 »
pikta audi dabar (y) o balionas kurioj vietoj stovi? buferi prie galinio rato zemai apacioj neitu padaryt skyles dujoms?

Neprisijungęs _BRATKA_

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2009 Balandžio 28, 23:42:25 »
buna sutalpina abu ten juos...nezinau kaip taviskei bet sakau sone kazkaip ar kaip ten bet sutalpina tiek ta benzo garlavina tiek duju uzpylima, arba dar viena mintis, palikt gale tik pakist po buferiu na kad pistoletas staciai is apacios uzsimautu, nesimatys tik pilt dujas nepatogu, nes nematai kol gerai nepasilenki tieskur tas uzppulimas, draugas ant merso buvo pasidares

nu kazkaip audinem, o ypac perechodam nelabai yra vietos prie bako dangtelio... ;) o ir po buferiu pakist tikrai ne iseitis, nes brolio exbulkes buvo panasiai padaryta tai uzpylejai pastoviai burnodavo, o ypac ziema, kai reik i sniega ar buza klauptis kad pistoleta uztaikytu... :-]

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2009 Balandžio 29, 00:17:49 »
dek slanga i bagazine, kaip pas mane, bent kebulas nesugadintas ir kiti nemato kad dujos :D
o kaip per TA?
per ta nusivesi ten kur dabar yra, o tada vel i bagazine ;)

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #306: 2009 Balandžio 29, 00:31:06 »
pikta audi dabar (y) o balionas kurioj vietoj stovi? buferi prie galinio rato zemai apacioj neitu padaryt skyles dujoms?
nu jau buferio pjaustyt tai nei su sautuwu nepriwersi :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #307: 2009 Balandžio 29, 01:17:04 »
nu jau buferio pjaustyt tai nei su sautuwu nepriwersi :D
ot Arūnai...
Išpjauni ir ten įdedi dujų kamštį gražiai kaip pas mane. Skylės ten neliks , nes kamštis ten visada bus ;) :D Nesuprantu , kas čia per didelė problema , kad bus išpjautas bamperis ir toj vietoj bus gražiai įdėtas kamštis? Tai ne dabar kažkaip kabo nežinia kaip...

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #308: 2009 Gegužės 12, 22:12:05 »
geriau pasizek kas isejo :D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309: 2009 Gegužės 23, 00:44:41 »
pagaliau vel visos sveikos buferio groteles  :G :H

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #310: 2009 Gegužės 23, 09:41:15 »
Ledas masiniukas  (aa) o del uzpylimo duju po benzo dangteliu,tai paprasyk pas Vycka100,kad foto imestu,pas ji ceskei taip itaisytas  (h)

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #311: 2009 Gegužės 24, 12:05:01 »
pasigrazino spidometro remelis :D

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #312: 2009 Gegužės 24, 12:15:19 »
Grazuole (o) 8-P

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #313: 2009 Gegužės 24, 12:37:36 »
Grazuole (o) 8-P
cia tik mum taiip atrodo :D
o jau tevai ir seip ju amziaus tai VISI primygtinai siulo mest sita "suda" i lauza ir pirkt naujesne, kad vargetiskai neatrodyt :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #314: 2009 Gegužės 24, 13:01:54 »
Tai aišku , važinėja su kažkokia griuvena  , sena kaip žemė , kampuota , negraži , atgyvenus , genda ir genda , gėda čia prieš visus...
Va nusipirktum naują KIA , tai tau respektas būtų  :O  (+)  :D
Man irgi tas pats... :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #315: 2009 Gegužės 24, 13:08:27 »
KIA zjbs  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316: 2009 Gegužės 24, 13:19:28 »
Tai žinoma , juk nauja KIA yra šimtą kartų geriau už bet kokią iš mūsų AUDI , nes ji yra gi NAUJA. :-]  Nesvarbu kokia mašina , bet jeigu nauja tai jau respects , kad ir LADA  :-]  (aa)

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #317: 2009 Gegužės 24, 15:55:19 »
Grazuole (o) 8-P
cia tik mum taiip atrodo :D
o jau tevai ir seip ju amziaus tai VISI primygtinai siulo mest sita "fekaliją" i lauza ir pirkt naujesne, kad vargetiskai neatrodyt :D
man vienodai ka kas masto, jei auto gero stovio tinkamai supuosta, o jei dar is b2 ar c3 serijos  tai man jos visos sukelia nostalgija, tuolab kai ju gatvej vis maziau pamatysi, aisku ta sena turi savo minusu, kad tu problemu nuo senatves vis daugeja,tik tiek gerai kad dalys gal nebrangios palyginus su naujesnem audinem, bet kita beda kad rast jas darosi vis sunkiau;) , bet ka sunkiausia issaugot tai kebula mano manymu, nes jei isimete vezys tu jo niekaip nepasalinsi, nebent sustabdysi tam laikui... aisku nekisciau ten daug litu jei ji butu eiline silke ar eiline a80, va a90 quattro, audi coupe b2 quattro ar a200 20v va cia tai gal ir negaila butu  : (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 24, 16:03:33 sukūrė Marcco »

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318: 2009 Gegužės 24, 16:06:08 »
Tai žinoma , juk nauja KIA yra šimtą kartų geriau už bet kokią iš mūsų AUDI , nes ji yra gi NAUJA. :-]  Nesvarbu kokia mašina , bet jeigu nauja tai jau respects , kad ir LADA  :-]  (aa)
as tu kiju nelaikau uz masina  :f:D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319: 2009 Gegužės 24, 16:16:47 »
cia manau kaipo uz pavyzdy buvo :D
esme kad kaikuriem bet koks NAUJAS triperis, uz bet kokia SENA (metais) masina :D

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #320: 2009 Gegužės 24, 16:26:59 »
cia manau kaipo uz pavyzdy buvo :D
esme kad kaikuriem bet koks NAUJAS triperis, uz bet kokia SENA (metais) masina :D
joa, esu ne viena turguj mates, priejo prie masinos ir pirma i ka atkreipa demesi tai kelinti metai, stovi c4 93 ai cia jau sena, priejo prie kazkokio fordo 96-97, o cia jau geri metai :D aisku cia ne visi tokie, bet yra tokiu zmoniu grupe, paskiau ir girias o mano auto 2002 metu, paklausi kokia "ai hundai kazkokia gerai nepamenu" :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 24, 16:30:24 sukūrė Marcco »

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321: 2009 Gegužės 24, 16:44:16 »
Cia kaip mano draugas turi turi 2005 berods accorda 2.4 ~180ag. na siaip gera masina savo klasej, nieko nesakau per daug. tik va draugas ja laike geriausia masina pasauly. Mano audi tipo irgi nieko, bet va jau sena ir tt.  :D  kai praveziau, tai pakeite savo klaidinga nuomone apie vaziavimo komforto skirtumus , kai atidariau bagazine aikciojo kokia milziniska, o kai susutojom ir liko padarytas taip nevaikiskai (cia skaudziausia vieta jam buvo  :D )  tai galutinai pakeite nuomone apie "senas" masinas  (+)

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322: 2009 Gegužės 24, 22:40:28 »
Cia kaip mano draugas turi turi 2005 berods accorda 2.4 ~180ag. na siaip gera masina savo klasej, nieko nesakau per daug. tik va draugas ja laike geriausia masina pasauly. Mano audi tipo irgi nieko, bet va jau sena ir tt.  :D  kai praveziau, tai pakeite savo klaidinga nuomone apie vaziavimo komforto skirtumus , kai atidariau bagazine aikciojo kokia milziniska, o kai susutojom ir liko padarytas taip nevaikiskai (cia skaudziausia vieta jam buvo  :D )  tai galutinai pakeite nuomone apie "senas" masinas  (+)
tai dar ta tavo "sena" nera tokia sena lyginant su bulka ar perechodu :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323: 2009 Gegužės 24, 22:50:46 »
tai dar ta tavo "sena" nera tokia sena lyginant su bulka ar perechodu :D
Mana draugas mane kitaip  :D
Gal tikrai per nauja, nes perechodo norisi man :D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
turiu garbės pristatyti dar vieną savo autoparko narę  :H :H (o)

Audi 200tq, 1987.05.22 gamybos, MC (121kw).
El langai, el veidrodziai, el stoglangis, klima, sildomos elektrinės su atmintim pusiau odines sedynės, užuolaidos ant galinio lango bei galinių  durelių, autopilotas  (aa) (aa) (aa)
Rida 341910  :)
po dugnu palindes nebuvau, bet raso, jog yra self-levelingas  ?!?
Minusai: kala kompencatoriai  :D reiks patvarkyt gala  :)

Foto:

Porankis

Išorė, variklis

Salionas  8:8