Tai šitie lęšiai dar be apdailų, tų chromuotų, kurios dengia reflektorių. Yra jų visokių ir su "angel eyes " buvau radęs už ~30$ su visu HID komplektu
tai savo taiwan (ne china ! ) aš primesiu, bet B4 lešių diametrą ir reik žinot, kad tikrai pasižiūrėt ar yra tokių bixenon, nes kitu atveju tai reik galutinai užmiršt tas B4 lešines faras ...
Joms buvo beda,kad itin greit tas reflektorius nusibaigdavo. Restauravus manau butu tikrai geresnis efektas,nei dabartiniu,kadangi kiek taiwaniu mates, visos jos debesuotai sviecia. Aisku, dar lieka variantas su lesio keitimu
Apie bulku lesius. Nesu mates ne vienu gyvu po normalaus naudojimo. Nebent ten taupai ir ijungti bijai. O siaip naujos sviecia ok jos, todel ir sakau,kad xenonai.lt atnaujinus reflektorius,del svietimo bedu manau nebebutu
Tu visu senu faru liga, kad isdege reflektoriai.. Efka teisingai sako atkeliat reflektorius ir svies tos b4 lesines lempos O efektas tai kaip diena ir naktis. Isbandyta ant c5
su halogeninem lemputem ar xenonais?
zinau, kad negali, bet jau 4 metai su wertex 55w xenonais puikiai dega.kasdiena wazinejama.neisdege dar buwau pabandymui idejes pigesnius xenonus tokiu paciu parametru, po pirmo vakaro isemiau lauk.
pas mane irgi wertex stovejo tai gal tie xenonai ne taip gadina tos reflektorius kaip paprasta lempute nes buvai pilnai isardes stikla nuvalyti ir gumas tai viskas tvarkoj viduje. bet as jau ismeciau tos xenonus, nenoriu likti be t.a.
bijai vilko neini i miska Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pro
Ka tada susideja osramus kokius sutresnius
Jei galvoji, kad tepalai visagaliai tada kas belieka.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pro