Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vienos lietuviškos RS2 istorija  (Skaityta 323935 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
oiiii neeeee, apsirinki, i audicentra yra siaip pas ka uzvaziuot papliurpt, o paskutiniu metu i salia esancia kavine papietaut :P

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Daug idomiau gedi butu, jei pakurtum normaliai garažo tema, ir tiek v8,tiek zylo,tiek rs2 foto kuo daugiau sumestum remontu,ar siaip :) Manau ne vienas as apsiseilejes ziureciau ir grozeciaus :))

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
toij garazo temoij tai tik apie ratu tinkamuma ir masinos plovima sneket :D , kas mane labai mazai tedomina

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Gedis supranta tik OEM kodu kaba :D jis dar su etkos kurejais manau pasigincytu :bedantis:

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
:P nebesinaudoju ETKA gal pora metu jau, nes neuzteko kantrybes ja instaliuot po stacionaraus kompo hard'o uzlinkimo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
masinos plovima sneket :D , kas mane labai mazai tedomina

Matosi, nes švarios auto nemačiau dar nė vienoj foto :bedantis:

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Matosi, nes švarios auto nemačiau dar nė vienoj foto :bedantis:
o tu suskaiciuok kiek jos foto aplamai matei

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
o tu suskaiciuok kiek jos foto aplamai matei

Užtenka ir gyvai mieste pamatyti ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
:P nebesinaudoju ETKA gal pora metu jau, nes neuzteko kantrybes ja instaliuot po stacionaraus kompo hard'o uzlinkimo
labas rytas, jau seniausiai etkos installeriai automatiniai yra, paskurinį kartą 2008 metais instaliavau updatus po 1, o nuo 2010 iki dabar viskas +- automatika :))

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
kai as takart maciau irgi murze buvo :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
tai cia jam ji darbine yra  :D

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
palyginus jo darbine su manaja..tai...manoji siuksline  :D :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu vo atejo ewaldas ir prasidejo kalba apie plovima :-):-):-) 
bet zinok ir ratai nepoliruoti yr :D ir salonas nevaksuotas, ir NET nesiurbliuotas !
o be to kaip visada metaisi - is pradziu rasai kad fotkese matai paskui gyvai, kas dar idomiau yr kad jau kalba neisvengiamai pasisuko apie tai - kada TU galejai matyt gyvai ir KUR

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nu vo atejo ewaldas ir prasidejo kalba apie plovima :-):-):-) 
bet zinok ir ratai nepoliruoti yr :D ir salonas nevaksuotas, ir NET nesiurbliuotas !
o be to kaip visada metaisi - is pradziu rasai kad fotkese matai paskui gyvai, kas dar idomiau yr kad jau kalba neisvengiamai pasisuko apie tai - kada TU galejai matyt gyvai ir KUR

Atleiskit man, Jūsų Didenybe, kad užsiminiau :-] Negali jos nepamatyti, kai tokios faros į tave pažiūri :-] Man giliai pokum, kas ten pas tave blizga ar neblizga, tiesiog pasakiau, kaip yra, o tu kaip visad pupų ieškai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 22, 15:27:55 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Atleiskit man, Jūsų Didenybe, kad užsiminiau :-] Negali jos nepamatyti, kai tokios faros į tave pažiūri :-] Man giliai pokum, kas ten pas tave blizga ar neblizga, tiesiog pasakiau, kaip yra, o tu kaip visad pupų ieškai ;)
tiesa, faru nepaminejau ff
i toliau kaip visad metaisi kad tau pokum kas blizga kas ne bet faru nepamatyt negali......
tikrai belieka tau tik atleit pupa Sunau Mano :goodboy:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kurk tik garaza i fsio, nu tai nekreipk demesio jei ten tau rasys kas tau nepatinka, man asmeniskai butu labai idomu paziuret foto,nes kai cia paziuriu kisi belekiek tu i tas masinas (kaip uzsienio forumuose) ,tai malonu ziuret, o cia dabar tik apie viena masina... Labai idomu ir zylo,bei veskes istorija, ir jei viskas kartu,vienoj temoj  (y)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
atsakau: apie V8 viskas buvo sudeta V8 skyriuje, bet buve liabai kieti to meto forumo adminai sugebejo 2kart viska prasikt tai upo tam reikalui liko 0. o siaip tais klausimais rusu forumai yr daug daug rimtesni ir stabilesni, tai ten ir 'neabydna' laika gaist kokia info talpinant.
o kas liecia komentavima tai bbd 2 minty :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
labas rytas, jau seniausiai etkos installeriai automatiniai yra, paskurinį kartą 2008 metais instaliavau updatus po 1, o nuo 2010 iki dabar viskas +- automatika :))
opa!
bet vistiek tingisi, nes prie vieno kompo mazai bunu.
nu bet o jei ka link'a gal turi is kur parsipust viska ? ir ant kokiu OS veikia ?
ta ETKA gerai tik vienu reikalu - matosi ko jau nebeina uzsakyt, o visa kita yra online.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://bt.tecar.com.ua/viewtopic.php?t=1518&start=30 imk šitą Tecar Forum Etka 4.
Iš jų esu turėjęs jų trečią leidimą, Tecar forum Etka 3, ir ten buvo dalykas toks kad sunkiai ant 64bit pasileisdavo, reikėdavo jų redaguoto failo. Gavau, turiu.
Tada jie paledo 4 (PRE) tipo pre-release versiją, ją susimečiau, bet 64bit exe failo (arba emuliatoriaus) neduoda jie, teko panaudoti exe failą iš tecar 3, tą 64 bit versiją - veikia
Kolkas tas pats su final 4 versija, tik 32 bit, 64 emuliatorius tik tiem kas pinigus moka :)) 4 final dar nepasiimiau, tingiu, ir spėju jai tiks senasis exe, kuris ir prerelyzui tiko. Tai jei reikės kreipkis, o jei leisi ant 32 bit tai išvis nieko negalvok, veiks.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 (s)
pasistengsiu suvirskint info per ateinancia savaite  (m)
DEKUI.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu jei nesupratai mano rašliavos, painiai parašiau, atsisiųsk nurodyta 4 versiją, diek į 32bit sistemą pagal nurodymus, arba 64bit taip pat, tik dar pasiimk iš manęs exe failą, kuris veiks ant 64 bit, tik kad yra nuo senesnės versijos. Gal aiškiau.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
A juob kuokia kainele uz plastmasgali, o siaip jie gerai kai dideliais greiciais nardai.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
buvo tokie

ir pagaliau trecias galutinis variantas

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
o kokia paskirtis tu skyliu?