Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vainiaus Audi Coupe 1,9TDI-2,5TDI QUATTRO ir S6 2,2T  (Skaityta 197853 kartus)

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
Re: Vainiaus Audi Coupe B3 1,9TDI IR 2,3
« Atsakymas #750: 2014 Vasario 14, 20:28:27 »
c4 ir nesuperinis variantas.ir dar 2,5 ekonomijos nulis.nebent zalia pili,o tai jausmas kaip su benzinu vaziuoti.pirk iskart padoresni varianta jei jau tokios mintis kyla.paskui pats pamatysi kad nesinores ziureti i grabovezius

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2014 Vasario 14, 20:31:46 »
kazkada turejau c4 2.5tdi dabar nuostalgija...jei galimybes leistu vel isigyciau super nepakeiciamas automobilis ir variklis bent jau man pats geriausias (+)

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2014 Vasario 14, 20:36:21 »
2,5 ivertinciau tik tuo atveju jei ilagais atstumais vazineti reiktu ir krovinius sunkesnius reiktu vezti jegos jis turi.daugiau pliusiu as pas ji nematau.c4 ne jaunam zmogui :-]

Neprisijungęs vova

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2014 Vasario 14, 20:54:47 »
kazkada turejau c4 2.5tdi dabar nuostalgija...jei galimybes leistu vel isigyciau super nepakeiciamas automobilis ir variklis bent jau man pats geriausias (+)
Gailiuosi dabar ir as pardaves, super masina buvo, per metus ne kart oziu neparode.Dar ir brangiai parduot isejo.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2014 Vasario 14, 21:03:09 »
Uz bulka c4 simta kart geriau, 2,5 motoras gan ekonomiskas, imsi 103 dar chip tai trauks pasakiskai, minusas tas juodas dumas, bet tikrai geresnis variantas nei koks passatas. uzdesi gerus ratus ir tikrai gerai jos dar atrodo

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2014 Vasario 14, 21:13:34 »
As pilnai sutinku su

pirk iskart padoresni varianta jei jau tokios mintis kyla.paskui pats pamatysi kad nesinores ziureti i grabovezius

O apie C4 pats nieko blogo negirdejau, tik Q labai atgrase, mieste ji virs 10 suvartoja gerai vaikant.
O fvd kiek girdejau 7 misrus, ne pensininko rezymu.
Nors mano kaimynas tykina kad daugiau 6 nesuvalgo, netikiu nors ji ka :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2014 Vasario 14, 21:20:15 »
Uztat garsas malonus su 2,5, jokiu ten vibraciju, komforta jauti, o su coupu ka jauti... nzn. Cia tik mano nuomone, niekas jos nepriimkit, kiekvienam savo, kitam tos c4 ga*dys o cupai ir bulkos No. 1, as vienu metu turejau ir c4 ir b4 ,tai pavazinejus su c4 i b4 nesinoredavosi besest, nors ta tvarkingesne uz ta c4 buvo :)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2014 Vasario 14, 21:29:54 »
Uztat garsas malonus su 2,5, jokiu ten vibraciju, komforta jauti, o su coupu ka jauti... nzn. Cia tik mano nuomone, niekas jos nepriimkit, kiekvienam savo, kitam tos c4 ga*dys o cupai ir bulkos No. 1, as vienu metu turejau ir c4 ir b4 ,tai pavazinejus su c4 i b4 nesinoredavosi besest, nors ta tvarkingesne uz ta c4 buvo :)
As nieko nesakau, bet mano mazo svajone buvo coupe, tai man irgi kaifas :D
C4 2,5 vibracijos yra ;) O del garso labiausiai patiko V6 2,5 garsas.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2014 Vasario 14, 21:33:43 »
As nieko nesakau, bet mano mazo svajone buvo coupe, tai man irgi kaifas :D
C4 2,5 vibracijos yra ;) O del garso labiausiai patiko V6 2,5 garsas.

nu bet ten minimali ta vibracija :) uztat nesiknisi kaip su benzu, kad tai nedirba tai gazuojasi tai netraukia tai dar kas (+)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2014 Vasario 14, 21:35:49 »
nu bet ten minimali ta vibracija :) uztat nesiknisi kaip su benzu, kad tai nedirba tai gazuojasi tai netraukia tai dar kas (+)
Zyzelistas (y)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2014 Vasario 14, 21:38:04 »
Tik vat tokia nupirkt nesupuvusia ar neprispakliuota yra itint sunku.... Cia kur rodei prancuzas tai neturetu dar but rudis teoriskai isimetus, aisku ziurint kur ir kaip buvus. Pats tokios kai ieskojau visos prispaklintos buvo, tas dazymas tokiu metu masinai man dzin, dar geriau, bet kai spakliaus kruva ir metalo nerasta velgi..  :V Daugiau cia viskas neuzmusama, (jei dar nera uzmusta :D) motorai limoniniai, prisiziuri ir leki ramiai, vaziuokle irgi spakaina pas jas

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2014 Vasario 14, 21:43:21 »
Tik vat tokia nupirkt nesupuvusia ar neprispakliuota yra itint sunku.... Cia kur rodei prancuzas tai neturetu dar but rudis teoriskai isimetus, aisku ziurint kur ir kaip buvus. Pats tokios kai ieskojau visos prispaklintos buvo, tas dazymas tokiu metu masinai man dzin, dar geriau, bet kai spakliaus kruva ir metalo nerasta velgi..  :V Daugiau cia viskas neuzmusama, (jei dar nera uzmusta :D) motorai limoniniai, prisiziuri ir leki ramiai, vaziuokle irgi spakaina pas jas
Tas tai jo, pakaba kapeikas kainuoja, motoras daug prieziuros nereikalauja, pats kiek ziurejau tai dauguma spakliuotos daug kur, buferiai nudrauzyta.
Ir vat vel man minusas, 2,5 103 kw nevaziuoja taip kaip coupe, o 85 tai visai guma :D

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2014 Vasario 14, 22:06:32 »
nieks netrugdo padaryt kad vaziuotu ir net geriau nei coupe :goodboy:

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2014 Vasario 14, 22:15:06 »
nieks netrugdo padaryt kad vaziuotu ir net geriau nei coupe :goodboy:
Ta zinau :D
Tai buvo mastyta, jei pasiimti tai iskart pasieksit filtrus, tepalus, dirzus ir varyt kazka burt :D

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2014 Vasario 15, 07:40:24 »
Nei bulka nei ceske nera geros masinos.siulau kas kazka naujasnio pasiziureti jei jau nuspresta keisti automobili.negi geriau sesti vel i nuvaryta lupena ir kariauti su jos kosmetika.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2014 Vasario 15, 10:33:39 »
Nei bulka nei ceske nera geros masinos.siulau kas kazka naujasnio pasiziureti jei jau nuspresta keisti automobili.negi geriau sesti vel i nuvaryta lupena ir kariauti su jos kosmetika.
Skierys kaip visada su savo nuomone ir tiesiai sviesiai (y)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2014 Vasario 15, 14:36:51 »
Imk volvo zyzeli D5 . Brolis paeme po C4, tai atsidziaug negali, bet ir suplojo nemazai uz ja. Vidurkis ~7 litrai 120kW. Blokas lyg Audi ten stovi :) .

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2014 Vasario 15, 15:23:04 »
As pilnai sutinku su

O apie C4 pats nieko blogo negirdejau, tik Q labai atgrase, mieste ji virs 10 suvartoja gerai vaikant.
O fvd kiek girdejau 7 misrus, ne pensininko rezymu.
Nors mano kaimynas tykina kad daugiau 6 nesuvalgo, netikiu nors ji ka :D
Galiu iš patirties pasakyt. mano 2,5TDI Q 103kw Kaune užpyliau pilna. numyniau iki Klaipėdos apie 210 ar 220km gavosi ir Klaipedoj vėl pilna baka. Supylaiu 13ltr. Cia trasoj su autopilotu 110/115 laikant.
Mieste mažai važineju, nepasakysiu sanaudu.

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2014 Vasario 15, 15:41:02 »
Imk volvo zyzeli D5 . Brolis paeme po C4, tai atsidziaug negali, bet ir suplojo nemazai uz ja. Vidurkis ~7 litrai 120kW. Blokas lyg Audi ten stovi :) .
[/quote
Bet ne nuo D5, blokas audi motoro stovi pas tas volvo, kur 103kw.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2014 Vasario 15, 17:16:18 »
Vovlo jei ne su AUDI motoru tai  (y)
Bet kaip ir vyko pokalbis C4 nebus.
Tad siandien vaziuojant namo pasikrapstyta minimaliai prie kupetos ir nuspresta, kad lieka siems ir kitiems metams.
Tad bukim ramus coupe toliau bus eksplotuojama ir keliama gyvenimui kosmetine, bei technine bukle.
O ateiciai tikrai bus kitas auto, ir kazkas naujesnio, gal A6 C6 ar kazkas panasaus, nors noreciau A8 bet jos neekonomiskumas, bei remontas atgraso.

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2014 Vasario 15, 17:42:04 »
Vovlo jei ne su AUDI motoru tai  (y)
Bet kaip ir vyko pokalbis C4 nebus.
Tad siandien vaziuojant namo pasikrapstyta minimaliai prie kupetos ir nuspresta, kad lieka siems ir kitiems metams.
Tad bukim ramus coupe toliau bus eksplotuojama ir keliama gyvenimui kosmetine, bei technine bukle.
O ateiciai tikrai bus kitas auto, ir kazkas naujesnio, gal A6 C6 ar kazkas panasaus, nors noreciau A8 bet jos neekonomiskumas, bei remontas atgraso.
O kuri a6 c6 labai jau ekonomiska is dyzeliu?2.0? Na gal, bet kad 103kw tokiai karvei isvis nei sis nei tas ypac tokiam greicio megejui kaip tu, kai 100 renka per apgailetinas 10.5 sek.Is benzu manau irgi nieko eko ner, nebent duja grust.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2014 Vasario 15, 18:01:18 »
O kuri a6 c6 labai jau ekonomiska is dyzeliu?2.0? Na gal, bet kad 103kw tokiai karvei isvis nei sis nei tas ypac tokiam greicio megejui kaip tu, kai 100 renka per apgailetinas 10.5 sek.Is benzu manau irgi nieko eko ner, nebent duja grust.
(8-)
Matysim, bet tikrai neziuresiu c4-c5.
O gal visai pakeisiu auto marke :think:

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2014 Vasario 15, 18:09:42 »
(8-)
Matysim, bet tikrai neziuresiu c4-c5.
O gal visai pakeisiu auto marke :think:

Uz tikrai gera c4 8-9k atiduot reik, kas manau tikrai jau neverta, tad manau teisingas sprendimas neziuret i c4, c5 tai isvis nieko gero.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2014 Vasario 15, 18:29:10 »
Taigi sudeta i lesius xenon zibintai, viskas sujungta patikrinta ar sviecia, viskas ok.
Uzdetas treser kampas ir ziurima su kuo geriau, ir likau nustebes, nes galvojau bus feee, bet vaizdas patiko.
Na ir galu  gale pradeta sveist rudys, apsiardziau kebula, likau labai patenkintas, niekur beveik rudziu neatradau, tik prie priekiniu sparnu kampu ir prie glines faros  (aa) toliau lyginsim duobutes stenksimes viska padaryti be spakliaus  ;)

Kokie laukia darbai

1. Nusikelt variklio galva, pasikeist tarpine, nes truputi bega teplas, prie to paties pasikeisti ir riebokslius.
2. Pasikeisti vairo kolonele, nes leidzia skysti.
3. Susirasti panele su airbegu.
4. Gauti orginalu dyzelini skydeli, su BC ir pasijungti, o A4 lauk.
5. Imontuoti kapoto amortizatoriu.
6. sutvarkyti sulankstyta keleivio puses slenksti, paruosti visa dazymui ir zinoma perdazyti.
7. Issiplauti visa salona, visus kilimus.
8. Pasikeisti stabilizatorius, stabilizatoriu gumytes, vairo traukes angalius, atraminius, priekinius seilenblokus, sarnyrus, bei granatos gumas. Visos dalys kaip ir yra supirktos.
9. paruosti RH ratus ekslpotavimui. Bet turbut teks maut kitus vietoj ju, nes bus blogai su galu  :-]

Odos salone nebus  (+) patogumo nesuteikia.

Darbu foto po biski pradesiu kelti kai viskas prasides.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2014 Vasario 15, 18:43:46 »
4 punta tai jauciu turesi ka veikt kad igivendintum...bet jei netycia rasi 2vnt ir man pranesk (j) :D