Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vainiaus Audi Coupe 1,9TDI-2,5TDI QUATTRO ir S6 2,2T  (Skaityta 197483 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Lankiaus, puikiai žmogus dirba, bet daug kas pakeista jau ne gamyklinėmis dalimis, tai "išlaikyta" to žodžio gal ir negalima taikyt, man ASMENIŠKAI išlaikyta tokia kokia išriedėjo iš gamyklos ir visa puikios būklės, o ne viskas keista, tobulinta ir t.t. Cia tik mano nuomone. peace.

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
na bet viskas kiek žinau keičiama ORIGINALIOMIS dalimis... tad :smoke: :goodboy:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Turiu omeny orginalu ,kas is gamyklos, pvz jei sudejo klima ir buvo ratukai ir t.t.t Nu ner ko issiplest, man islaikyta auto yra isriedejusi is gamyklos ir tiek ,o ne prideta kozu,lesiu,klimu ir t.t. Jus raskits stock, kur is gamyklos su lesiais, klimom ir t.t. ir iki dabar atvazinejus ir gerai atrodytu, o butu  (y) :)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Turiu omeny orginalu ,kas is gamyklos, pvz jei sudejo klima ir buvo ratukai ir t.t.t Nu ner ko issiplest, man islaikyta auto yra isriedejusi is gamyklos ir tiek ,o ne prideta kozu,lesiu,klimu ir t.t. Jus raskits stock, kur is gamyklos su lesiais, klimom ir t.t. ir iki dabar atvazinejus ir gerai atrodytu, o butu  (y) :)
dzin kokia mašina buvo prieš 20 metų, svarbiausia kokia ji yra DABAR.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
su tusciom wersijom gywenime newazinesiu.baisu (-) :-] mano juode praktiskai tuscia buwo.tik el liukas.langai irklai  :V pirkau vien del bukles jos, ka tuo metu buwo galima paimt wos ne geriausia LT. kaip b3 ji dar  ziauriai (y) (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 02, 22:11:46 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Issilaikiusiu ir kaina atitinkama yra ir lietuvoj tokiu nemanau kad yra, nebent uzsieni, kur viskas orginalu niekas nepaliesta ir t.t. O cia zmogus kaip suprantu nupirko uz pigiai tai dar apynormaliai atrodo.
gera kaina tikrai. pats megstu, kai dar buna niekur nelysta LT pacuku.neretai nuemes apdaila po vairu gali issigast.tada pagalvoji, kaip dar neuzsidege.cia tik vienas is pvz., su kuriuo susidurt tenka. malonu buna kai nepaliesta dar oem ne tik kur tik matai, bet dar maloniau, ten kur nesimato.  (y)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
 :H

Ta vysniavoji tik del savo spalvos grazesne :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
na ir del slenkshciu sveiku :)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
na ir del slenkshciu sveiku :)
Na taip, bet kebulo puse juodos vistiek geresne  ;)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
kam tos groteles pirkai ? :D atrodo baisiai  :V dek geriau oem ne kosmosa juk kainuoja  :)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
kam tos groteles pirkai ? :D atrodo baisiai  :V dek geriau oem ne kosmosa juk kainuoja  :)
Graziau nei orginalios, bent man :)
Kur rast oem? :think:

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
Graziau nei orginalios, bent man :)
Kur rast oem? :think:
na nzn gal db kokia kreiviu groteliu mada.... :D
ne apie rs2 sakiau , apie paprastu b4/s2

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
na nzn gal db kokia kreiviu groteliu mada.... :D
ne apie rs2 sakiau , apie paprastu b4/s2
jeigu jis ta apatini vidury istatytu kur priklauso nebutu jokiu kreivumu :goodboy:

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Grotos bus sutvarkytos kai bus gautas S2 zenkliukas :)
Siuo metu i lesius sudeta xenonai, nes be ju labai jau prastai visi lesiniai zibintai sviecia   :think:
Paieskoj zibintu apiplovimas i buferi, gal kas turit parduot? 8:8

O cia kas domejosi ismetimo garsu.
Audi Coupe B3 2.3 NG Zoran Motorsport G-Power exhaust

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Tai ar pardavinėsi tu jį?  :)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Tai ar pardavinėsi tu jį?  :)
Kol si bus pas mane ne, bet kai ruosiuos as ja pardavineti, tai ismetimo sistema bus lupama lauk ir tu pirmas kuris suzinosi :-]

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Turiu zenkliuka, buvo uzklijuotas ant galo tai laikikliu jokiu nera jei tokie buna.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Turiu zenkliuka, buvo uzklijuotas ant galo tai laikikliu jokiu nera jei tokie buna.
FOFO  (+)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Greit nebus fofo, kiek pamenu tai raudona spalva apsitrynus. Taip kad bukle ne 100% ar arti to jei tikiesi :)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Greit nebus fofo, kiek pamenu tai raudona spalva apsitrynus. Taip kad bukle ne 100% ar arti to jei tikiesi :)
Kai bus FOFO tai bus ok ;DD

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Galvoju i zyzeline kupeta deti orginalu skydeli, su bc bei minicheku ar geriau megint burt a4 su bc? :think:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Grotos bus sutvarkytos kai bus gautas S2 zenkliukas :)
Siuo metu i lesius sudeta xenonai, nes be ju labai jau prastai visi lesiniai zibintai sviecia   :think:
Paieskoj zibintu apiplovimas i buferi, gal kas turit parduot? 8:8

O cia kas domejosi ismetimo garsu.
Audi Coupe B3 2.3 NG Zoran Motorsport G-Power exhaust

man philipsai labai gerai swiete lesiuose ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Galvoju i zyzeline kupeta deti orginalu skydeli, su bc bei minicheku ar geriau megint burt a4 su bc? :think:
Pofig tas BC - zymiai geriau A4 skydelis atrodo. Manau ne ka daugiau bus vargo nuo A4 BC pajunkt...

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
Pofig tas BC - zymiai geriau A4 skydelis atrodo. Manau ne ka daugiau bus vargo nuo A4 BC pajunkt...
geriau atrodo jei nekreipsi demesio i papildomai atsiverusias skyles ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tas skyles irgi galima pasukus galva uzmaskuoti. O skydelis su el kilometrazu daug geriau ziurisi, nekvepia seniena  :D Dar jei BC ides pasaka isvis, o ant b4 ten tas bc tokio dydzio, kad...