Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vainiaus Audi Coupe 1,9TDI-2,5TDI QUATTRO ir S6 2,2T  (Skaityta 197573 kartus)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Vainiau, ismok fotkint. Net puses vaizdo neparodai su tokia foto, kaip gyvai atrodo tie ratai. :D Galines padangos gyvai neatrodo taip jau baisiai. Kebulas ir slenksciai atskira kalba, bet kiek zinau greitu metu bus kapitaliskai tvarkomas, tad vaizdelis tikrai bus geras. (+)
Ikelsiu turiu daugiau foto :D

slenkstis tai nu na (z) ir kebulo vaizdas :goodboy: gaila tokius grazius ratus det ant tokio negrazaus krepso :D o rastsafkiu daug turi :D
Sakiau apie kebula tysha, bus tavrkomas kapitaliskai. O slenksciai buvo kaip pasiimiau taip ir liko P.S vairuotojo puses beveik idealus  :)

su 215-45 turetu atrodyti geriau arba dek balionus ir prieky , as tai jei dedu balionus tai ant visu 4 o ne ant galo tik :D gaila man tu slenksciu :-]
Nezinau kaip bus, bet nenoriu labai zemu det, kad ratai kentetu  :think: bet prieki man ko tai per mazi ratai atrodo :D Reikia arba didesniu gumu arba dar kazko, nes net dropas neisizvialgia. Galbut i prieki reikia maut 205-50 o i gala 215-45 arba prieki palikt 205/45 ir i gala 215/40 bet sumazys ratus ir atsiras tarp arku daug vietos, kas man nelabai patiktu. O dropo daugiau daryt negaliu, nes ir taip dugnas vietom 10 cm nuo zemes, gal vietom net maziau :/ Su r-15 195/65 susukus vaira arkas tarkuoja... Tad yra tikimybe, kad si sezona labai su padangom nesusizaisiu, ir galbut panasiu vaizdu atvazineisu o kitam sezonui ieskosiu galutinio idealumo.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 26, 11:04:18 sukūrė \/ainius »