Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vabalo Audi 100 2.2T '87  (Skaityta 17972 kartus)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Re: Vabalo Audi 100 2.2T '87
« Atsakymas #50: 2010 Balandžio 19, 16:43:21 »
mc2, nori pasakyti normali turba nebevaziuoja su rusisku?
taip, išbandyta Audziaus (sedėjau šalia :D ).

Pas mane ant dangtelio gamintojo parašyta 98 PLIUS

tai pas ji pardaviminiai zylai, kad per daug pirkejai nepuoseletu vilciui apie gera trauka :-]
kalbama dabar ne apie zylus, o 10v ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Balandžio 19, 16:53:15 »
Dziaugies tuo benzu pigiu kol nepaskaiciuoji kilometrazo, tada pasirodo geriau negadint variklio su birzgaliuku :D Na kalbu tik apie savbo praktika, ka jus pilat nezinau (h)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Balandžio 19, 17:20:55 »
kiek važinėju į tą kaliningradą, dar nei karto nemačiau, kad kas piltų 95 :)
nu cia vienas pas mus veze 95 tipo tai pusbrolis pirko is jo y a4 tai sake kad geriau nes jo a4 92 nevaziuoja nezinau kiek ten pas jy melo kiek tiesos :D as y pezo pildavau tai ma tas pats nieko nesijaucia gal del variklio kad jau reikia jam remonto  :V

Kad ant 92 nevažiuoja, tai irgi nesitiki, nebent pas jį ji nauja yra. Yra kas pilasi ir į a6 c5, ir į a8, ir bmw 7, ir t.t. Niekas nesiskundė dėl to 92.
atsisuk normalų slėgi ~1,0bar iškart pajausi. Jausi ir prie 0,8bar jau :D

aš ramiai važinėju, todėl man ir stock užtenka :D Man pilnai pakanka ir mano škodos su 50kW, o čia... :)
nafik tada turbo.

O tu manai aš tą audi specialiai pirkau? :) Pirkau, nes reikėjo pigios, su dideliu baku ir TA. O būtent tokia ir pasitaikė. Nusipirkus ji man vis labiau ir labiau patinka.

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Balandžio 19, 17:26:54 »
Dziaugies tuo benzu pigiu kol nepaskaiciuoji kilometrazo, tada pasirodo geriau negadint variklio su birzgaliuku :D Na kalbu tik apie savbo praktika, ka jus pilat nezinau (h)

Dėl to kilometražo tai taip, jis trumpesnis, bet ne toks, kaip kiti pasakoja :) Aš su škoda 1,6l su 5l rusiško, žiemą nuvažiuodavau 50km, su lietuvišku 60km. Su šita, su 5l nuvažiavau beveik 40km, bet dar buvo automatas, o kiek dabar neskaičiavau. Draugas su c4 2,8Q, su 5l nuvažiavo 60km ir dar mašina nei geso, nei ką, bet jau visitiek užsipylė. Na nežinau, gal kitiem jis ir blogas, bet man jis geras, aš juo nesiskundžiu. Jūs galit ir toliau pilt po 4lt, o aš po 2lt pilsiuos :) Svarbu visiem gerai  ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Balandžio 19, 17:46:16 »

Dėl to kilometražo tai taip, jis trumpesnis, bet ne toks, kaip kiti pasakoja :) Aš su škoda 1,6l su 5l rusiško, žiemą nuvažiuodavau 50km, su lietuvišku 60km. Su šita, su 5l nuvažiavau beveik 40km, bet dar buvo automatas, o kiek dabar neskaičiavau. Draugas su c4 2,8Q, su 5l nuvažiavo 60km ir dar mašina nei geso, nei ką, bet jau visitiek užsipylė. Na nežinau, gal kitiem jis ir blogas, bet man jis geras, aš juo nesiskundžiu. Jūs galit ir toliau pilt po 4lt, o aš po 2lt pilsiuos :) Svarbu visiem gerai  ;)
As dujas pilu geriau po 2lt, sveikiau bent vaikliui :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Balandžio 19, 18:43:36 »

As dujas pilu geriau po 2lt, sveikiau bent vaikliui :D

Kai pas draugelį buvo dujos, tai pavydėjau jam kaip nežinau ko :D Dujas po ~1Lt pildavos ir vargo nematydavo :) O dėl to sveikumo, tai man atrodo, kad tas pats, ar pilt dujas ar 92 benzą, kai ant dangtelio rašo min 91 :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Balandžio 19, 19:12:56 »

gaudavau gero rusko benzo lt budamas - jokiu bedu,nei ant traukos,nieko nesijaute,nors astunke jautri benzui yra,bet ne po 2lt jis buvo is patikrintu zmoniu emiau,viskas ore...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Balandžio 19, 19:16:39 »
Yra ir ten gero benzo, bet reik ir pilt dideliuose miestuose ir gerose degalinese (h)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Balandžio 19, 19:19:33 »
Kad tas 95 prastesnis būna kiek girdėjau  :)
nu jei pilasi is kokiu cisternu ar furikiu ruskiniu tai velniai zino mko ten galima pairispilti
bet jei yra koks patikimas zmogus kuris is koloneles veza nemaiso su kokiais kitais purvais tai 95 turi buti 95 benzas

O šitam varikliui rekomenduojamas kelintas?
Kiek pamenu knygutėj (200 facelift) rašė taip: 10v varikliams, 92-95-98, bet geriau 95 ar tais 98, o 20v 92-95, bet geriau 95. Kodėl taip yra?
nuo variklio suspaudimo laipsnio priklauso ir nuo varikli valdancios elektronikos portingumo
pas mano teva simtine 86m yra 2.2 ir ten min 98 raso nes suspaudimo laipsnis 10:1 tu metu tai buvo kazkas tokio
o daba elektronikos visokios detonacijos davikliai ir t.t. tai pakoreguoja pagal detonacijas degimo kampa ir veikia tiek 92 tiek 98
pas mano bulkike 2.0E   (3A) variklis yra detonacinis daviklis ir pusiau elektroninis ipurskimas tai ten raso min 91
aisku kuo masina galinges ir ta galiau kuo is mazesnes kubaturos islauta tai reikia pilti aukstesnio oktano benza
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 19, 19:35:15 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Balandžio 19, 19:26:49 »

Dėl to kilometražo tai taip, jis trumpesnis, bet ne toks, kaip kiti pasakoja :) Aš su škoda 1,6l su 5l rusiško, žiemą nuvažiuodavau 50km, su lietuvišku 60km. Su šita, su 5l nuvažiavau beveik 40km, bet dar buvo automatas, o kiek dabar neskaičiavau. Draugas su c4 2,8Q, su 5l nuvažiavo 60km ir dar mašina nei geso, nei ką, bet jau visitiek užsipylė. Na nežinau, gal kitiem jis ir blogas, bet man jis geras, aš juo nesiskundžiu. Jūs galit ir toliau pilt po 4lt, o aš po 2lt pilsiuos :) Svarbu visiem gerai  ;)

gaudavau gero rusko benzo lt budamas - jokiu bedu,nei ant traukos,nieko nesijaute,nors astunke jautri benzui yra,bet ne po 2lt jis buvo is patikrintu zmoniu emiau,viskas ore...

Jis po 2lt, nes aš pats važiuoju į rusiją ir ten piluos :) Kad jis nėra toks koks būdavo lt degalinėse tai taip, bet nėra ir toks blogas kaip, kad visi kalba :) Kažką girdėjęs, jog tame benzine daugiau švino yra, todėl ant BMW kažkas greit sugenda :) O kiek tiesos tame, nežinau

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Balandžio 19, 19:34:40 »

Dėl to kilometražo tai taip, jis trumpesnis, bet ne toks, kaip kiti pasakoja :) Aš su škoda 1,6l su 5l rusiško, žiemą nuvažiuodavau 50km, su lietuvišku 60km. Su šita, su 5l nuvažiavau beveik 40km, bet dar buvo automatas, o kiek dabar neskaičiavau. Draugas su c4 2,8Q, su 5l nuvažiavo 60km ir dar mašina nei geso, nei ką, bet jau visitiek užsipylė. Na nežinau, gal kitiem jis ir blogas, bet man jis geras, aš juo nesiskundžiu. Jūs galit ir toliau pilt po 4lt, o aš po 2lt pilsiuos :) Svarbu visiem gerai  ;)

Jis po 2lt, nes aš pats važiuoju į rusiją ir ten piluos :) Kad jis nėra toks koks būdavo lt degalinėse tai taip, bet nėra ir toks blogas kaip, kad visi kalba :) Kažką girdėjęs, jog tame benzine daugiau švino yra, todėl ant BMW kažkas greit sugenda :) O kiek tiesos tame, nežinau

nu svino negali buti kitaip pas visas masinas kuriose yra lemda zondas uzsilenku zondai labai greitai
lygiai taip pat ir pacioj rusisjoj juk jie irgi ne su maskviciukais vazineja yra nemazai uzsieniniu ir naujesniu tacku
taip kad tas bajeris su svinu pasenes dalykas
o tai kad ten keliais centais pigiau 92 nei 95 ir is to islosiama tai nebutinai taip yra

as su bulkike 2.0 tai vazinau bandziau 95 ir 98 benzo
tai pagal kylus ir pagal kaina kol skirtumas mazesnis buvo nei 10 centu tarp 95 ir 98 tol su 98 i pliusa eidavo bet cia tada kai kaina buvo apie 3 lt senai skirtumas kazkur apie 0.5 ltr miesto zerimu
taip kad kad ir brangesnis 98 benzas biski bet jo maziau sunaudojama is jo ispaudzaima didene galia gazesne detonacijos tikimybe ir visapusiskai geriau

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Balandžio 20, 08:53:08 »

nu svino negali buti kitaip pas visas masinas kuriose yra lemda zondas uzsilenku zondai labai greitai
lygiai taip pat ir pacioj rusisjoj juk jie irgi ne su maskviciukais vazineja yra nemazai uzsieniniu ir naujesniu tacku
taip kad tas bajeris su svinu pasenes dalykas
o tai kad ten keliais centais pigiau 92 nei 95 ir is to islosiama tai nebutinai taip yra

as su bulkike 2.0 tai vazinau bandziau 95 ir 98 benzo
tai pagal kylus ir pagal kaina kol skirtumas mazesnis buvo nei 10 centu tarp 95 ir 98 tol su 98 i pliusa eidavo bet cia tada kai kaina buvo apie 3 lt senai skirtumas kazkur apie 0.5 ltr miesto zerimu
taip kad kad ir brangesnis 98 benzas biski bet jo maziau sunaudojama is jo ispaudzaima didene galia gazesne detonacijos tikimybe ir visapusiskai geriau
Pilnai sutinku. Mano praktika irgi rodo, kad 98 benzas, truputėli ekonomiškiau naudojasi, nei 95.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Balandžio 20, 10:53:15 »
98 benzo prisipylus silkės ekonomija savaitgalį labai nustebino, ko su rusišku pasiekt neina, todėl suskaičiavus ne ką pigiau jis išeina  :V

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Balandžio 20, 15:48:54 »
sunkoka tas ekonomijas lygint,nes galima nė nepastebėt,kaip važiavimo stilius pasikeičia arba sąlygos. Bet pasidalink konkretesniais skaičiais. Man kartais 98 ima daugiau kartais mažiau nei 95. AAN

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Balandžio 20, 19:05:06 »
sunkoka tas ekonomijas lygint,nes galima nė nepastebėt,kaip važiavimo stilius pasikeičia arba sąlygos. Bet pasidalink konkretesniais skaičiais. Man kartais 98 ima daugiau kartais mažiau nei 95. AAN
98 pas mus šakiuose net nera degalinese :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Balandžio 21, 22:28:00 »
blogai kad nera
pas mus buvo neste kazkuri kurioj buvo 92 ir 95, o dabar pamnaikinta 92 ir yra 95 ir 98 :)
anksciau tik viena kazkur is nesciu tebuvo kur 98 budavo

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Balandžio 22, 14:56:34 »
blogai kad nera
pas mus buvo neste kazkuri kurioj buvo 92 ir 95, o dabar pamnaikinta 92 ir yra 95 ir 98 :)
anksciau tik viena kazkur is nesciu tebuvo kur 98 budavo
siauliuos turetu but 85 kazkokio benzo bratkus cia vienam forume rado diskusija lygtais zemesukis.com

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Balandžio 30, 14:15:16 »
biški pasikeitėm :)

prieš

po

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Balandžio 30, 14:28:52 »
ABS uždengia ką nors, kokį defektą? Ar ko nenuimei?

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Balandžio 30, 17:20:34 »
siulyciau Audi 100 turbo uzrasiukus perklijuot i reikiama vieta  (+)

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Balandžio 30, 18:23:00 »
ABS jau nuluptas :) Neslėpė jis jokių defektų :)

voisniz, o kur jų vieta? Šiaip norėčiau tų blizgančių užrašų, nes šitie nelabai ir matosi iš toliau...

Beje, prie garažų vis matau tokį senuką su sena, gerokai pavargusia darbinę šimtine, pas kurią yra treseriai. Sakiau reiks kurią dieną nueit ir pasiūlyt planą chuliganą  Oo) :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Balandžio 30, 18:39:24 »
Greičiau siūlyk kol vilniaus angariečiai neprasisuko :D

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Balandžio 30, 19:09:13 »
Greičiau siūlyk kol vilniaus angariečiai neprasisuko :D

neduok Dieve anie užmatytų tą audinę :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Balandžio 30, 22:27:25 »
ABS jau nuluptas :) Neslėpė jis jokių defektų :)

voisniz, o kur jų vieta? Šiaip norėčiau tų blizgančių užrašų, nes šitie nelabai ir matosi iš toliau...

Beje, prie garažų vis matau tokį senuką su sena, gerokai pavargusia darbinę šimtine, pas kurią yra treseriai. Sakiau reiks kurią dieną nueit ir pasiūlyt planą chuliganą  Oo) :-]
ju vieta zemiau, lyginant su ta plokstuma, vos zemiau centro

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2011 Balandžio 22, 01:02:48 »
Reikia gal ir man garažiuką savo atnaujint. Atėjo laikas TA varyt. Nuvariau. Nepraėjau  :V Priešrūkinės nesureguliuotos ir tepalas varva. Priešrūkinių reflektoriai išblukę, todėl nepagavau tinkamo spindulio niekaip. Teko laikinai išimt jas, kol TA praeis. O tepalas varva per galinį variklio salniką. Šito kolkas nekeičiau, o tik variklį nuploviau. Antrą kart nuvarius, jokių trūkumų nerado. Prieš TA pakeistas stiklas (250Lt) ir naujai apvilkti duslintuvai (50Lt +16Lt dažai) ir pakeistos viso gumos jo (15lt).

Beje, mašinos galas buvo per minkštas, nes su pilnu baku ir keleiviais gale, labai susėsdavo. Teko galvot kaip sukietint ir pakelt galą. Tai nupirkau audi a6 (c4) avant galinius amortizatrius su spyruoklėm (60lt)

Rezultatu likau labai patenkintas

Prieš:

Po:

Ankščiau dar sumontavau manometrą, kad rodytų turbinos slėgį. Nežinau kodėl, bet man jis daug labiau patinka, nes pvz.  tokie http://www.defi-shop.com/product/rg/images/df06501.jpg  Tereiks dar sugalvot, kaip padaryt gelsvą apšvietimą.

;)

Kolkas artimiausi planai nupoliruot r17 ratų palanges ir juos uždėt, ir padaryt kad darytų pshhhh pshhhh  Oo)