Sugalvojau, kad ir man reik parodyt savo tanką
Pirktas 2009-09-09 su sugriuvusia AP dėže. Suremontavau, tada variklis sugriuvo, liko tik viena pora sveikų indėklų
sutvarkytas motoras, tada vėl dėžė sugriuvo. "skendusi" ta dėžė, tai kaip ir visi sakė, jog sutvarkius ilgai nelaikys. Bet su sąlyga, kad esu suvalkiečio sūnus, tai patys suprantat...
Iš viso tą dėžę perrinkau 9 kartus
vis kita bėda atsirasdavo. Paskutinį kartą surinkus, buvo viskas ok, gerokai "užm*žinau", tai dingo visos pavaros
įvariau į garažą ir išvariau ieškot meistro kad perdarytų į mechaninę. 4 vakarus, po darbo, dirbo ir padarė viską. Dėžę buvau gavęs nuo turbininės audi, bet parsivežus pastabėjau, jog sukant už velenėlio, stringą. Išvežiau atgal ir kadangi skubiai reikėjo, tai buvo paimta nuo paprastos 2,3. Kadangi nemėgėjęs su mašina lakstyt (tam yra motociklas), tai beveik visada važinėju iki 100km/h, todėl manau puikiai tiks ir ta. Mašina pirkta darbui, bet kuo toliau, tuo labiu ji man patinka, todėl manau, kad pasiliksiu ilgesniam laikui ją. Tik norėtūsi buferių ir priekio nuo 200, gale raudonų lempų ir ratų gražesnių. Mašina nėra labai tvarkinga, dar reikia prikišt rankas prie jos, bet kai tokie orai, tai...Laukiam pavasario
tik prieš kelias dienas pastebėjau, jog rankenėlės juodos
po nusipirkimo, gal po savaitės pastebėjau, kad ir liukas yra
vat kaip gavosi
o čia vasaros transportas