Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vabalo Audi 100 2.2T '87  (Skaityta 17968 kartus)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: Vabalo Audi 100 2.2T '87
« Atsakymas #50: 2010 Balandžio 19, 19:26:49 »
Dziaugies tuo benzu pigiu kol nepaskaiciuoji kilometrazo, tada pasirodo geriau negadint variklio su birzgaliuku :D Na kalbu tik apie savbo praktika, ka jus pilat nezinau (h)

Dėl to kilometražo tai taip, jis trumpesnis, bet ne toks, kaip kiti pasakoja :) Aš su škoda 1,6l su 5l rusiško, žiemą nuvažiuodavau 50km, su lietuvišku 60km. Su šita, su 5l nuvažiavau beveik 40km, bet dar buvo automatas, o kiek dabar neskaičiavau. Draugas su c4 2,8Q, su 5l nuvažiavo 60km ir dar mašina nei geso, nei ką, bet jau visitiek užsipylė. Na nežinau, gal kitiem jis ir blogas, bet man jis geras, aš juo nesiskundžiu. Jūs galit ir toliau pilt po 4lt, o aš po 2lt pilsiuos :) Svarbu visiem gerai  ;)

gaudavau gero rusko benzo lt budamas - jokiu bedu,nei ant traukos,nieko nesijaute,nors astunke jautri benzui yra,bet ne po 2lt jis buvo is patikrintu zmoniu emiau,viskas ore...

Jis po 2lt, nes aš pats važiuoju į rusiją ir ten piluos :) Kad jis nėra toks koks būdavo lt degalinėse tai taip, bet nėra ir toks blogas kaip, kad visi kalba :) Kažką girdėjęs, jog tame benzine daugiau švino yra, todėl ant BMW kažkas greit sugenda :) O kiek tiesos tame, nežinau