Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Umbro A4 B6 1.9TDI 96kw (dabar apie 130 kw)  (Skaityta 11742 kartus)

Neprisijungęs umbro

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
neblogas tiliponas :D
nu cia toks dedasi orginaliai, gers dalyks (6210, 6310 arba 6310i) (y)

tinginio masina  :-] begiu nereik perjunginet, gaza spaust irgi nereik (kaip autopilota naudoji) ir telefono nereik laikyt  :-]

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
nu cia toks dedasi orginaliai, gers dalyks (6210, 6310 arba 6310i) (y)

tinginio masina  :-] begiu nereik perjunginet, gaza spaust irgi nereik (kaip autopilota naudoji) ir telefono nereik laikyt  :-]

juk važiuodamas nepasišnekėsi su juo :] o jei kalbėsi ir baudos gali gaut :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Nu tai, kad pasišnekėsi. :D Dabar turiu tokį pat dalyką, tik naujesniam pavidale, Parrot'ą, tai nepakeičiamas daigtas.  (y)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Nu tai, kad pasišnekėsi. :D Dabar turiu tokį pat dalyką, tik naujesniam pavidale, Parrot'ą, tai nepakeičiamas daigtas.  (y)

nu jai hands free naudoji tada jo :] o prie ausies tai zinai kaip zalieji megsta :D

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
juk važiuodamas nepasišnekėsi su juo :] o jei kalbėsi ir baudos gali gaut :D

tai vaziuodamas ir sneki dazniausiai su juo (per ji),
kai skambina ar tu skambini, automatiskai radijas nutila ir telefonas isijungia,
ir sneki sau viens masinoje,
kiti ziuri kaip i durniu, ka tas cia su savim sneka viens masinoje  :D

bet labai geras ir patogus dalykas  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 10, 00:04:50 sukūrė umbro »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
gal ir geras as bandziau ant 2012 peaugot partner darbinej masinoj tik ten per bluetooth jungiasi telefonas ir kai skambina kaip tu sakai radijas nutyla ir kalbi. Bet man nepatiko nes rekt reikia girdisi nesvariai kazkaip nemalonu ir kalbeti :] Gal ant audi kokybe ant to geresne :] Nes gi visi zinom pezo gavno :D

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
gal ir geras as bandziau ant 2012 peaugot partner darbinej masinoj tik ten per bluetooth jungiasi telefonas ir kai skambina kaip tu sakai radijas nutyla ir kalbi. Bet man nepatiko nes rekt reikia girdisi nesvariai kazkaip nemalonu ir kalbeti :] Gal ant audi kokybe ant to geresne :] Nes gi visi zinom pezo gavno :D
Tai turėtų reguliuotis garsas. Pas mane įdėtas irgi kur veikia per bluetoothą - tikrai geras daiktas.

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
tik istatai telefona i ta idekla ir jis automatiskai pasijungia, nieko ijungt nereikia  (y)
viskas reguliuojasi per maga,
suki garso ratuka ir garsas didinasi, mazinasi,
dar ten visokiu programu yra, kur balsu numeri gali surinkt ir t.t.
o garsas eina per visas kolonkes  (+)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Tai turėtų reguliuotis garsas. Pas mane įdėtas irgi kur veikia per bluetoothą - tikrai geras daiktas.

Gal, as pabandziau spenge ausyse snekant tai ir numojau ranka :] man ausyje hands free geriausias daiktas, jei vairuorot reikia ir kalbetis :] Bet gal kada kokioj naujoj savoj audi isbandysiu ir patiks labiau :]

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
turiu ir as ta i ausy  (+)
bet su tuo patogiau, ir pajunginet nereikia, ir telefonas automatiskai pasikrauna ir ausyje nieko nera  (y)

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
dabar man toks klausimas iskylo  :think:
kodel pas mane sudeti visi veilokiniai posparniai ?
o kaip reikejo vieno priekinio, tai kaip ieskojau, pas visus kazkaip eina plasmasiniai ???  :think:

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi veilokiniai, blemba kaip sniegas mėgsta prie jų lipt :D gal čia toks update nuo 2003 metų :)

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
sniegas tai sniegas,
bet kiti kaip megsta su pagaliu tuos posparnius pakrapstyt :D
tai kiaurai veilokiniai eina :D

bet uztat tyliau vasara vandeni is po ratu sugeria  (y)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Gal jeigu jau mušta būna ar subado kaip sakei, keičia į kaitajaus plastmasinius....  :think:

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
ne, eina is kart su plasmasiniais,
as savo masinai gal puse metu ieskojau per visa lietuva kol radau, (dar spejo kazkas uzmatyt kad posparnio nera ir posuky nupizdino  :E )
visus lauzynus pravaziavau, pats isziurinejau,
grizta visos su plasmasiniais  (+)

bet tas naujesnis modelis, nuo 2005 kiek ziurejau, tai jau eina su veilokiniais  (+)

dar ir valytuvaiu kitokie, dedasi tik bananai ir ant valytuvu galo toks trikampiukas,
o pats mechanizmas jau kartu su valytuvu eina  (+)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Toks? http://c1552172.r72.cf0.rackcdn.com/22256_x600.jpg Jei taip tai ėjo ir ant b6, bet tik originalai tokie būna. Ieškojau visokių boschu ir t.t su tokiu tvirtinimu, bet neradau tik audi centre. Gražiausiai atrodo :) Svarbu nieks nepavogtu :A

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gal, as pabandziau spenge ausyse snekant tai ir numojau ranka :] man ausyje hands free geriausias daiktas, jei vairuorot reikia ir kalbetis :] Bet gal kada kokioj naujoj savoj audi isbandysiu ir patiks labiau :]

Nereikia naujos, jau nuo 2005 a6 stovi iranga, gali balsu komandas duoti, skambina is karto uzrasu knygute rodo varda, gali irasyti vardus ir skambinti pasakius tik varda ir kas svarbiausia kokybe garso ideali (y) Tas pats ir RNS-e a4B7

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
Toks? http://c1552172.r72.cf0.rackcdn.com/22256_x600.jpg Jei taip tai ėjo ir ant b6, bet tik originalai tokie būna. Ieškojau visokių boschu ir t.t su tokiu tvirtinimu, bet neradau tik audi centre. Gražiausiai atrodo :) Svarbu nieks nepavogtu :A

panasus, tik tas tvirtinimo mechanizmas ne toks griozdiskas, ir is virsaus nusilenkia, uzsidaro ir uzsispaudzia.
O man kaip parsivariau is Vokieciu masina, labai greit nupizdino tuos orginalius  :(
kitus naujus uzsidojau Boch, tu nieks nebeliecia :D

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
Murze, siandien biski zvirkelio mate  :)
gal labai nepeiksit uz tokia foto  :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
wa cia tai zemumaa :smoke:

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
zeminsiu pavasari, cia dar tik zemintos spiruokeles sudetos  (+)
pavasari tureciau ant eksfalto paguldyt  :think: :D

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
man ir patinka zemintos masinos, bet su protu pagal kelius :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Tokia murzilka piktai atrodo :) aukstis ziemai tikrai perzemas :) provezose karteri desi kaip reikinat, nebent netenka tokiu keliu matyt :D

Neprisijungęs umbro

• Žiūrėti profilį
pernai atvazinejau ziema, tai variklio apsauga nuplesiau ir priekiny buferi teko pavasari perisdazyt  (+)

o vazinet tenka daug ir nemazai kaimo keliukais  (+)

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
uuu, kaip graziai ant zemes sedi :G